Ταρταρουγο-maniacs!

Έχω και εγώ Ταρταρουγίτσα!!

Την λένε Ζιζέλ,την βρήκα μαζί με τα αδερφάκια της κάπου στην Αλίμου. Δεν ήταν για να την κρατήσω, αλλά καθώς κατευθυνόμουν με το αμάξι μου στην κοπέλα που θα την παρέδιδα μαζί με τα άλλα δυο αδέλφια της, με κοίταξε με ένα λυπηρό βλέμμα, στο μεταξύ είχε και το στοματάκι της ανοιχτό από τη ζέστη και τρέχανε και σαλάκια...αυτό ήταν! Τη λυπήθηκα τόσο πολύ αυτή τη στιγμή που την κράτησα. Τα δύο πρώτα χρόνια πραγματικαμου εβγαλε την πίστη, γιατί όσο αθώα φαινόταν τόσο ζωηρή αποδείχτηκε στη συνέχεια. Μέχρι που η Ζιζέλ μου, από τότε που έφερα και τον Δούλη στο σπίτι,σοβάρεψε πια και εχει γινει τόσο γλυκια που δεν την αναγνωρίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαλε μια φωτογραφια να τη χαρουμε!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ παλι ελιωσα....:inlove::inlove::inlove::inlove: Σκουρια και Μυρτω παναγια μου θα λιποθημησω!:blink:

Σκουριά θηλάζει τα μικρά:

DSC00310.jpg

Σκουριά θηλάζει τα...ΘΕΡΙΑ!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=IUM2TrDwe3M

:up::up::up::up::up::up:

Άλλο ένα βίντεο:

Η Σκουριά (όταν τα παιδιά της ήταν ακόμα μικρά) έχει πάρει ένα κομμάτι ψάρι που της έδωσα, το κρατά στο στόμα της και φωνάζει τα μικρά για φαγητό!!! Τα μικρά μαζεύονται γρήγορα μόλις την ακούνε..!

Το νιαούρισμα με το ψάρι στο στόμα είναι όλα τα λεφτά, γι'αυτό δυναμώστε την ένταση του ήχου :P:P:P !

https://s658.photobucket.com/albums/uu307/nickcat/thecatstory/?action=view&current=MOV00858.flv

(Συγχωρέστε με για την ποιότητα της εικόνας, αλλά τα κινητά το 2007 δεν έπαιρναν καλά βίντεο :P!)

DSC00310.jpg

Νίκο σε ευχαριστώ για την φωτογραφία και το βιντεάκι.:D
Είναι η εικόνα που εγώ δεν είδα ποτέ και ούτε πρόκειται φυσικά, αφού η Μυρτώ στειρώθηκε από 6 μηνών.;)
Και μου άρεσε που το πορτοκαλί-άσπρο μωράκι είναι ίδιος ο Αρης!;):D

Στο δεύτερο βιντεάκι δυνάμωσα τον ήχο και ο Αρης που καθόταν δίπλα μου ακόμη ψάχνει την σωσία της Μυρτούλας!:P:lol::lol:

Άλλες 3 φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας:

HPIM1415.jpg

HPIM1417.jpg

HPIM1429.jpg

(Η ημερομηνία είναι λανθασμένη - οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 21-4-2007)

Αχ είναι σαν να βλέπω την Μυρτούλα σε ρόλο μανούλας!:inlove::inlove:

Υ.Γ Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι Νίκο.Την Σκουριά την βρήκες?
Η είναι από γέννα γατιών που είχες?:hmm:
Αν ναι, τι χρώματα είχαν οι γονείς της?;)

Τι μωρά είναι αυταααααα!!!

Να σας βαλω κι εγω μερικα ωραια νορβηγακια ταρταρουγακια που βρηκα;

Να σας βαλω κι εγω μερικα ωραια νορβηγακια ταρταρουγακια που βρηκα;
ΤΟ ΡΩΤΑΣ?????????????????:mad::mad::mad::mad:

Frouti0407.jpg
Troya1.jpg
Troya8.jpg
Troya4a.jpg
luna_9mo_02.jpg
vaini1006-1-1.jpg
nandinakatts_i0002ab.jpg
nandinakatts_i0002c0.jpg
nandinakatts_i0002c9.jpg
nandinakatts_i0002e1.jpg
nandinakatts_i000316.jpg

bamb_1.jpg
bamb_gf3.jpg
eMail-P1059804VNFGraceCU12.jpg
freja9v1-1.gif

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Σαν το emoticon εγινα!!!

Επίτηδες το κάνεις έτσι?Να μην ησυχάσουμε σ'ενα θέμα,πρέπει να μας αναστατώσεις.:P

Νομιζω πως μας κανει πλακα και ειναι ψευτικο.Η΄ κατι επαθε η μειωπια μου!:blink:
Δε μπορει να βλεπω τετοιες ταρταρουγες!!!:blink::blink::blink::blink::blink:

Δε σας κανω καθολου πλακα,μαλλον η δευτερη βασιλισσα μου θα ειναι ταρταρουγα ασημενια,οποτε εχω αρκετες φωτο τους.
Και οχι,δε θα ηρεμησετε πουθενα!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back