Τα Μaine Coon-άκια!!

Ευχαριστουμε...:redface:
Ποια εννοεις ειναι η αγαπημενη σου ρατσα μετα τα Μεην Κουν,μπερδευτηκα.:confused:
Ειδες Δωριτσα μου ποσο σε ξεγελαει ο Σειριος?Γι`αυτο σε φαγαμε να κατεβεις στην εκθεση;) Σιγουρα θα σκισει:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο! Τι τέλειος είναι ο Μούψης! Ποσο μεγάλωσε καλέ!!! Ναι δίκιο έχει η Νεκταρία. Βάλε στην υπογραφή σου μια απο αυτές τις φωτογραφίες τις καινούργιες! :up:

Σε ευχαριστουμε Αναστασια μου.
Μου ειπε η Νεκταρια για την υπογραφη, αλλα δεν το καταφερνω ακομα. Καλα, θα το βρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω,πολυ μας τιματε αλλα ο Σειριος ειναι κεραμιδογατος!;)
Ευχαριστουμε Νεκταρινι,ελπιζω να σκισει στο διαγωνισμο,κι οχι τους κριτες...:lol:

Ευχαριστουμε Νεκταρινι,ελπιζω να σκισει στο διαγωνισμο,κι οχι τους κριτες...:lol:

Δεν μιλας σοβαρα τωρα!
Νομιζα οτι ειναι British! Sorry, αλλα σου λεω αληθεια πως αυτο νομιζα. Τωρα τον συμπαθω περισσοτερο.

Ειδες Δωριτσα μου ποσο σε ξεγελαει ο Σειριος?Γι`αυτο σε φαγαμε να κατεβεις στην εκθεση;) Σιγουρα θα σκισει:up:

Μιλα και συ και με αφηνεις και γινομαι ρεζιλι στην κοπελα. :lol:

Ναι παιδιά,το σκέφτομαι να τα κατεβάσω μετά απο πολύ ψήσιμο απο τη Νεκταρία!:PΤο μόνο πρόβλημα είναι αν δέχονται ζώα στο ξενοδοχείο που θα μένει ο Γιώργος,γιατί δε λέει να κατέβω Αθήνα και να μην μείνω μαζί του...Αύριο θα πάρω τηλ.να μάθω λεπτομέρειες.
Καλά ρε Παύλο είναι δυνατόν να φέρνουμε εμείς τα μωρά μας απο τόσο μακρυά και εσύ που είσαι στην πηγή να μην φέρνεις το Μούψη;:confused:Τι φοβάσαι,μην ταλαιπωρηθεί;Βγάλτον και λίγο απο το σπίτι να κοινωνικοποιηθεί το παιδί!!:lol:

Ναι παιδιά,το σκέφτομαι να τα κατεβάσω μετά απο πολύ ψήσιμο απο τη Νεκταρία!:PΤο μόνο πρόβλημα είναι αν δέχονται ζώα στο ξενοδοχείο που θα μένει ο Γιώργος,γιατί δε λέει να κατέβω Αθήνα και να μην μείνω μαζί του...Αύριο θα πάρω τηλ.να μάθω λεπτομέρειες.
Καλά ρε Παύλο είναι δυνατόν να φέρνουμε εμείς τα μωρά μας απο τόσο μακρυά και εσύ που είσαι στην πηγή να μην φέρνεις το Μούψη;:confused:Τι φοβάσαι,μην ταλαιπωρηθεί;Βγάλτον και λίγο απο το σπίτι να κοινωνικοποιηθεί το παιδί!!:lol:

Απολυτως τιποτα δεν φοβαμαι. Ειναι ιδεολογικοι οι λογοι. Αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω μεσα.
Ειδες τις φωτο του Μουψη?

Απολυτως τιποτα δεν φοβαμαι. Ειναι ιδεολογικοι οι λογοι. Αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω μεσα.
Ειδες τις φωτο του Μουψη?
Ναι τις είδα!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!Γάταρος έγινε!!!Και το χρωμα του τέλειο!!:up::up::up:

Ναι τις είδα!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!Γάταρος έγινε!!!Και το χρωμα του τέλειο!!:up::up::up:

THNX, Στελλα μου!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μιλα και συ και με αφηνεις και γινομαι ρεζιλι στην κοπελα. :lol:
Γιατι καλέ να γίνεις ρεζίλι? Επειδή είπες πως ο γάταρος αυτός μοιάζει με ράτσας? Μα είναι ράτσας " Σείριος ο βρετανορωσσάκος"
Και εγω όταν τον πρωτοείδα στο φόρουμ τρελαθηκα και ρώτησα τη Δώρα αν είναι ράτσας ρωσσικής. Ειναι σπάνιας ομορφιας και το εννοώ.
:up:

Γμτ η Cammy ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες συνέχεια πάνω στον πάγκο της κουζίνας και αλωνίζει!:mad:Της λέω ΜΗ συνέχεια αλλά αυτή το βιολί της.Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην κάψει τα πατουσάκια της καμιά φορά στην εστία της κουζίνας.Είναι κεραμική και δεν ξέρω τί να κάνω για να μην έχουμε κανά ατυχημα καμιά μέρα...:(

Γμτ η Cammy ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες συνέχεια πάνω στον πάγκο της κουζίνας και αλωνίζει!:mad:Της λέω ΜΗ συνέχεια αλλά αυτή το βιολί της.Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην κάψει τα πατουσάκια της καμιά φορά στην εστία της κουζίνας.Είναι κεραμική και δεν ξέρω τί να κάνω για να μην έχουμε κανά ατυχημα καμιά μέρα...:(
Στέλλα μου όλα καλά? Λοιπόν ΄την ώρα που κάνει κάτι τέτοιο και ανεβαινει στον πάγκο κ εσύ δεν θες να το κάνει, να έχεις κρυμμένο ένα ψεκαστήρι με νερό και να την ψεκαζεις απότομα στη μούρη λέγοντας δυνατά και αυστηρά ΜΗ. Και σήκωσέ την από τις μασχάλες απότομα και φύσηξε της στη μούρη. Εμένα πάντως αυτο έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εκπαίδευσή τους. ΤΟ λένε και οι εκπαιδευτές.:)

Σιγα βρε ειπες οτι ειναι βρετανακι και θιχτηκαμε νομιζεις;Ισα ισα,μας εκανες κοπλιμεντο.Να του το πεις απο κοντα οτι τον συμπαθεις πιο πολυ τοτε,μηπως και σε συμπαθησει κι αυτος(μονο μην εισαι μαζι με την Αναστασια που την εχει στη μπουκα...:lol:)

Ο Σειριος δεν ειναι British Shorthair ή και εγω εχω μπερδευτει? Ε, αυτη τη ρατσα εννοω. Και το δικο σου χρωμα και το silver tabby.

Δεν μιλας σοβαρα τωρα!
Νομιζα οτι ειναι British! Sorry, αλλα σου λεω αληθεια πως αυτο νομιζα. Τωρα τον συμπαθω περισσοτερο.
Δωρα θα εχεις προβλημα με το Σειριο στην Εκθεση:(:P

Ναι ναι μεγαλο προβλημα,λες να μας διωξουν;:P
Μπορει να ειμαστε συμμετοχη-μπαλαντερ,να περασουμε για λιγο απο δυο-τρεις κατηγοριες...:lol:

Καλημέρα κουνάκια!!:)

Σιγα βρε ειπες οτι ειναι βρετανακι και θιχτηκαμε νομιζεις;Ισα ισα,μας εκανες κοπλιμεντο.Να του το πεις απο κοντα οτι τον συμπαθεις πιο πολυ τοτε,μηπως και σε συμπαθησει κι αυτος(μονο μην εισαι μαζι με την Αναστασια που την εχει στη μπουκα...:lol:)
Καλα χριστιανή μου! Μια φορά με είδε το παιδί και έκανε χου. Δεν χάλασε κι ο κόσμος! Ηταν και ταλαιπωρημένος! Τώρα που θα τον δω θα του τραγουδάω και θα με λατρέψει. ΕΠίσης θα του πω πως είμαι η μεγαλη πεθερά της αδερφής του και όλα θα πάνε καλα.:lol::lol::lol:

Ωχου αμα του τραγουδησεις κιολας,εκει να δεις χου!:lol:

Ωχου αμα του τραγουδησεις κιολας,εκει να δεις χου!:lol:
Εγώ θα τα ΒΡΩ με τον Σείριο κι εσύ θα λυσάξεις. !!! Ετσι για να μάθεις κυρία μου:P:/:

Γιατι καλε να λυσσαξω;Ειναι πολυ κοινωνικος ο καημενος,δε μπορεις να φανταστεις τι τριψιματα και βαρελακια κανει σε οποιον ερχεται σπιτι...Ελπιζω να ειναι ηρεμος και να εχει συνηθισει το χωρο ωστε να τον δεις σε ολη του τη γλυκα στην Εκθεση.

Στέλλα μου όλα καλά? Λοιπόν ΄την ώρα που κάνει κάτι τέτοιο και ανεβαινει στον πάγκο κ εσύ δεν θες να το κάνει, να έχεις κρυμμένο ένα ψεκαστήρι με νερό και να την ψεκαζεις απότομα στη μούρη λέγοντας δυνατά και αυστηρά ΜΗ. Και σήκωσέ την από τις μασχάλες απότομα και φύσηξε της στη μούρη. Εμένα πάντως αυτο έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εκπαίδευσή τους. ΤΟ λένε και οι εκπαιδευτές.:)
Kαλημέρα Αναστασία μου!:)Ολα καλά!Τί κάνουν τα γατουλίνια σου;Eυχαριστώ για τη συμβουλή,θα την εφαρμόσω σήμερα κιόλας!;)
Cammy ετοιμάσου για βροχή!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back