Τα Μaine Coon-άκια!!

Kαλα επαθα πλακα με τα Νορβηγακια...πειραζει που μου αρεσουν παααρα πολυ...?:redface::D
κουνακια+νορβηγακια=το ιδιο πραγμα:up::down:

παω να τσακισω τη καρμποναρα μου τωρα....τη γνησια με τα αυγα ομως...οχι με κρεμες γαλακτος...:P(που σαι΄Παυλο να σου τρεξουν τα σαλια):lol:
αχ ναμουν απο μια μερια:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε δεν ειναι το ιδιο Νεκταρινι,εχουν πολλες διαφορες.;)Γουστα ειναι αυτα ομως,καθε φυλη εχει τους θαυμαστες της.Εμενα ας πουμε δε μου αρεσει η καρμποναρα (τωρα ειναι που θα με πεταξουν εμενα ολοι εξω:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρινι αυτο ειναι το εκτροφειο που τον εχει τωρα:
https://www.nightcrawlers.se/
Κι αυτο ειναι το εκτροφειο απο οπου προερχεται:
https://nicole.delpatrie.free.fr/

παω να τσακισω τη καρμποναρα μου τωρα....τη γνησια με τα αυγα ομως...οχι με κρεμες γαλακτος...:P(που σαι΄Παυλο να σου τρεξουν τα σαλια):lol:

Δεν υπαρχει καρμποναρα χωρίς κρέμα γάλακτος. Οριστε μας...

Δεν υπαρχαι καρμποναρα χωρίς κρέμα γάλακτος. Οριστε μας...
υπαρχει...μονο στην Ελλαδα:P:P:lol:
παντως δεν εγινε ωραια:/::P

υπαρχει...μονο στην Ελλαδα:P:P:lol:
παντως δεν εγινε ωραια:/::P

Δεν πειραζει! Καρμποναρα made in Greece! Αυτη ξερουμε, αυτη εμπιστευομαστε!

Δεν πειραζει! Καρμποναρα made in Greece! Αυτη ξερουμε, αυτη εμπιστευομαστε!
δεν εγινε ωραια χωρις τη κρεμα γαλακτος...μονο με αυγο δε λεει!
Ζητω η Ελλας! Ζητωωωωω:lol:

Τι εγινε ρε παιδια,πολλα ζητω βλεπω!Γιουλη δεν πιστευω να θες να βγαλουμε κανενα απο τα μωρα Καρατζαφερη.:P

Τι εγινε ρε παιδια,πολλα ζητω βλεπω!Γιουλη δεν πιστευω να θες να βγαλουμε κανενα απο τα μωρα Καρατζαφερη.:P
:blink::down::P:lol:

Άδωνις;Με το καταλληλο νι,το θεσσαλικο;:lol:

Ουυυυυυυυ..........:eek::cry::cry::cry::cry:

Εσυ μην κλαις γιατι θα το βγαλω Άδωνη και θα στο δωσω!:mad::lol:

Άδωνις;Με το καταλληλο νι,το θεσσαλικο;:lol:

Ουυυυυυυυ..........:eek::cry::cry::cry::cry:

Εσυ μην κλαις γιατι θα το βγαλω Άδωνη και θα στο δωσω!:mad::lol:

:lol::lol::lol:
αστα Δωρα και οχι τιποτε αλλο ο "μεγαλος" αρχηγος εφτιαξε και εξοχικο πισω απο το δικο μου και ζητησε να του φτιαξουν το χωματοδρομο ασφαλτο ακριβως απ'εξω απο το σπιτι του....δεν τον εκανε μεχρι και το δικο μου που ειναι 10 μετρα πιο κατω:redface::P

:lol::lol::lol:
αστα Δωρα και οχι τιποτε αλλο ο "μεγαλος" αρχηγος εφτιαξε και εξοχικο πισω απο το δικο μου και ζητησε να του φτιαξουν το χωματοδρομο ασφαλτο ακριβως απ'εξω απο το σπιτι του....δεν τον εκανε μεχρι και το δικο μου που ειναι 10 μετρα πιο κατω:redface::P
Ε τοτε να βγαλουμε ενα προς τιμη του.:lol::lol::lol::lol:Μισο μαλλον,οπως κι ο δρομος.:lol:

Λειπω και εχετε ξεσαλωσει παλι, ε?

Λειπω και εχετε ξεσαλωσει παλι, ε?
ενω οταν εισαι εσυ μεσα, ειμαστε απολυτα φρονιμες και μαζεμενες:lol:

Κοριτσια και αγορια ,σας γραφω απο την ομορφη Λευκωσια.Εχω τα αποτελεσματα της πρωτης μερας μας στη εκθεση.Η συγκριση μεταξυ της Ice & Elektra ειναι οτι η δευτερη ειναι παρα πολυ καλη και πολλα υποσχομενη γατα που ομως σαν μικροτερη εδωσε τη θεση της στην ετεροθαλη αδελφη της Ice .Και εχουμε και λεμε.
ICE won BIS in catigory II and
second BOB!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Την πρωτια πηρε ενα φανταστικο λευκο περσικο!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Φωτογραφιες δεν μπορω να σας βαλω γιατι μπαινω απο αλλον υπολογιστη:(

Μπραβο Νεκταρια,σαρωσατε!:up:
Βγαλε μας πολλες φωτο να σας χαρουμε οταν γυρισετε!

Κοριτσια και αγορια ,σας γραφω απο την ομορφη Λευκωσια.Εχω τα αποτελεσματα της πρωτης μερας μας στη εκθεση.Η συγκριση μεταξυ της Ice & Elektra ειναι οτι η δευτερη ειναι παρα πολυ καλη και πολλα υποσχομενη γατα που ομως σαν μικροτερη εδωσε τη θεση της στην ετεροθαλη αδελφη της Ice .Και εχουμε και λεμε.
ICE won BIS in catigory II and
second BOB!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Την πρωτια πηρε ενα φανταστικο λευκο περσικο!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Φωτογραφιες δεν μπορω να σας βαλω γιατι μπαινω απο αλλον υπολογιστη:(
Συγχαρητήρια Νεκταρία σε σένα και στις κούκλες σου!!!!:up::up::up:
Περιμένουμε επειγόντως φωτό!!!!!:)
(Βοήθησε τελικά το ξεμάτιασμα???):hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back