Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.341 01-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αντε επιτέλους!!!Σαν πολύ τον ταλαιπώρησε τον γαμβρό η κυρά Ice!!!! Να μας ζήσουν τα παιδιά και καλούς κουνοαπογόνους!!!! (Αχ τι μωρά θα βγάλουν....!!) Click για ανάπτυξη... κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η ESTELLE έγραψε: #7.342 01-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα Click για ανάπτυξη... Τη Justy που να την προλάβαινα γμτ???Αυτή τα εκτοξεύει τα μωρά!!!! Μακάρι να είμαι εκεί όταν γεννάει η Ice!!Και άμα βγει κανένα σαν κι αυτή θα το κλείσω απο εκείνη τη στιγμή!!!! (σκέφτομαι κάποια στιγμή και για τρίτο όταν θα στρώσουν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν ξέρω τί ράτσα θέλω γμτ...αλλά αν είχα μια σαν την Ice ή την Crema θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #7.343 01-12-09 15:56 Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 01-12-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Νεκταρια έγραψε: #7.345 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αντε επιτέλους!!!Σαν πολύ τον ταλαιπώρησε τον γαμβρό η κυρά Ice!!!! Να μας ζήσουν τα παιδιά και καλούς κουνοαπογόνους!!!! (Αχ τι μωρά θα βγάλουν....!!) Click για ανάπτυξη... κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η ESTELLE έγραψε: #7.342 01-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα Click για ανάπτυξη... Τη Justy που να την προλάβαινα γμτ???Αυτή τα εκτοξεύει τα μωρά!!!! Μακάρι να είμαι εκεί όταν γεννάει η Ice!!Και άμα βγει κανένα σαν κι αυτή θα το κλείσω απο εκείνη τη στιγμή!!!! (σκέφτομαι κάποια στιγμή και για τρίτο όταν θα στρώσουν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν ξέρω τί ράτσα θέλω γμτ...αλλά αν είχα μια σαν την Ice ή την Crema θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #7.343 01-12-09 15:56 Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 01-12-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Νεκταρια έγραψε: #7.345 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: κανονησε να ξεγενναμε μαζι αυτη τη φορα Click για ανάπτυξη... Τη Justy που να την προλάβαινα γμτ???Αυτή τα εκτοξεύει τα μωρά!!!! Μακάρι να είμαι εκεί όταν γεννάει η Ice!!Και άμα βγει κανένα σαν κι αυτή θα το κλείσω απο εκείνη τη στιγμή!!!! (σκέφτομαι κάποια στιγμή και για τρίτο όταν θα στρώσουν τα πράγματα αλλά ακόμα δεν ξέρω τί ράτσα θέλω γμτ...αλλά αν είχα μια σαν την Ice ή την Crema θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #7.343 01-12-09 15:56 Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 01-12-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Νεκταρια έγραψε: #7.345 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.344 01-12-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Νεκταρια έγραψε: #7.345 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Νεκταρια έγραψε: #7.345 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει καπνιστο σαν γονιδιο,ετσι;Γιατι το χρωμα της δε φαινεται καπνιστο. Click για ανάπτυξη... Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Η Νεκταρια έγραψε: #7.346 01-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια γεννα θα ειναι να αραδιαζουμε ονοματα? Αντε με το καλο!! να σου φερω τα Βιρμανακια Νεκταρ μπας και τους ερθει η ορεξη στη Σαλαμινα γιατι στην Ερυθραια εχει πεσει ξεραιλα? Click για ανάπτυξη... litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.347 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν δεν υπαρχει το tabby to "s" σημαινει οτι ειναι smoke, και οταν υπαρχει σημαινει silver. Ξερεις ποσα χρονια εκανα να το καταλαβω αυτο? Click για ανάπτυξη... να κανεις σεμιναρια για τα χρωματα στη Σαλαμινα Νεκταρ! Εγω θα φερω τα σκαλτσουνια Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: litter "L" θα ειναι ....προς το παρον ας μη λεμε τπτ,μια φορα ζευγαρωσαν.Το βραδυ θα τα ξαναβαλω. Πες της να κανει καμμια βολτα κατα δω το Σεμελιω μας Click για ανάπτυξη... για να μου το περασουν για γαλα με σοκολατουχα δημητριακα και να μου το φανε για πρωινο? Ξεχνα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.348 01-12-09 16:32 Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η moukelis έγραψε: #7.349 01-12-09 16:36 Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.350 01-12-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,φερνουν μαζικες τασεις λιποθυμιας,ειναι πολυ επικινδυνα! Νεκταρια παλι καλα που μου το ειπες,δεν το ειχα καταλαβει. Γιουλιτσκα ολα ξυπνανε στη Νεα Ερυθραια εκτος απο τα δικα σου! Click για ανάπτυξη... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #7.351 01-12-09 17:06 ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.352 01-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΛΑ τα γατια ξυπνανε λεμε εκτος απο τα δικα σου! Χτες κοιμηθηκα με τη Breena με προοιστρο καραμπινατο. Click για ανάπτυξη... αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.353 01-12-09 17:09 κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.354 01-12-09 17:10 Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.355 01-12-09 17:11 Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #7.356 01-12-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα θα την αφησεις να ζευγαρωσει? τι σε λεει η εκτροφεας? ειναι μικρη δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.357 01-12-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ξυπνησει και το Σεμελιω και δε θα μπορεις να το μαζεψεις,θα δεις.Εγω αισθανομαι σαν παιδονομος,δεν τους αφηνω καθολου μονους. Click για ανάπτυξη... να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.358 01-12-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα την κρατησω κανενα μηνα ακομα και θα την αφησω μετα αν της ερθει οιστρος. Click για ανάπτυξη... ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #7.359 01-12-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 366 367 368 369 370 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 368 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου στειλω το μορφεα με προφυλαχτικο για προληψη να ξεσκασει το αγορακι μου που η καραμουζα δινει και παιρνει? Καλε ειπα Μορφεας και το θυμηθηκα...τις φωτο να βαλεις στην αρχοντω!!! Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #7.360 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο μηνων ειναι? η εκτροφεας ειναι ΟΚ? μηπως ειναι καλυτερα να μεγαλωσει κι αλλο επειδη ειναι μεγαλοσωμη φυλη? Click για ανάπτυξη... Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.