EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Ο EL GATO έγραψε: #921 25-11-08 14:04 Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Νεκταρια έγραψε: #922 25-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #923 25-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Click για ανάπτυξη... Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #924 25-11-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #925 25-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Νεκταρια έγραψε: #922 25-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #923 25-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Click για ανάπτυξη... Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #924 25-11-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #925 25-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #923 25-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Click για ανάπτυξη... Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #924 25-11-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #925 25-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βλεπεις?Δεν θα παθει τιποτα το ΣΚ Click για ανάπτυξη... Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Νεκταρια έγραψε: #924 25-11-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #925 25-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο EL GATO έγραψε: #925 25-11-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν εχεις μαθει ακομα τι θα πει ΓΑΤΑ.Σας γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Παντως για να μαθει το ονομα του θα περασει λιγος καιρος.Για να το μαθει γρηγορα ,παντα με φαι. Click για ανάπτυξη... Χμμμμ.... Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το φαϊ. Thnx 4 the tip. Τι εχει να τραβηξει τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η ESTELLE έγραψε: #926 25-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα μου να χαιρεσαι την κορη σου. Πολυχρονη. Νομιζω το καλυτερο δωρο για την γιορτη της ηταν η Cammy. Ασχετο. Ο δικος μου τωρα. αφου ελειπα εγω, κοιμαται στο δωματιο των γονιων μου. Ο προδοτης.... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η Νεκταρια έγραψε: #927 25-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ πολύ Παύλο!Οντως ήταν το καλύτερο δωράκι!Τώρα ετοιμάζουμε και το δωράκι του άντρα μου για τα γενέθλια του,τέλη Ιανουαρίου!Η Νεκταρία ξέρει!! Click για ανάπτυξη... Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ESTELLE έγραψε: #928 25-11-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια πολλά στη κόρη σου κι από μένα!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (ετσι λέω εγώ...) Κι αυριο η δική σου γιορτούλα ε?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και σένα Γιούλη μου!!Εννοείται θα την καμαρώσω όπως επιθυμεί!Σίγουρα θα κάνει το δικό της,είναι έτσι απο μωρό!Ναι,αύριο γιορτάζω κι εγώ!Εμείς όλοι μαζί γιορτάζουμε!Σήμερα η μικρή και η μαμά μου,αύριο εγώ,ο μπαμπάς μου και ο ανηψιός μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #929 25-11-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερω, ξερω Στελλακι μου ομως πιο απο τα δυο,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ Click για ανάπτυξη... Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Νεκταρια έγραψε: #930 25-11-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #931 25-11-08 20:10 χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια σας πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η ESTELLE έγραψε: #932 25-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια σας πολλά... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Βάσια!Να είσαι καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ESTELLE έγραψε: #933 25-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το σιγουρο ειναι οτι θα διαλεξεις αναμεσα στα δυο.Λεω να περιμενουμε μια εβδομαδα και μετα να καταληξουμε.Τωρα προστεθηκε κι αλλος ενδιαφερομενος για αγορι κι αλλος ενας απο εξωτερικο.Προβλεπω σφαγη παλι Click για ανάπτυξη... Ωχ!Αντε πάλι!!Εγώ τα είδα πρώτη,εγώ τα είδα πρώτη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #934 26-11-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, πηγα σημερα στο pet city και μου ειπαν οτι δεν εχουν Royal για maine coon. Τουλαχιστον οχι kitten. Ετσι λοιπον, πηρα τη Royal για kitten μεχρι 12 μηνων. Απο οσο εχω μαθει, ειναι η καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Ναι Παύλο μου είναι η καλλίτερη! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για το χρώμα αυτό,μου αρέσουν περισσότερο τα σκουρα και ψυχρά χρώματα,αλλά τελικά είναι υπέροχη!! Click για ανάπτυξη... Το χρώμα της μικρής σου είναι ΤΕΛΕΙΟ. Πού να το δεις όταν θα μεγαλώσει! Εγω το θεωρώ πολύ ζεστό και καραμελένιο πραγματικά. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χα χα... Για να τα λεμε ολα, παντως, ουτε και γω θελω να τον αφησω. Στο μεταξυ, κατι ασχετο. Μας αγνοει τοσο, οταν τον φωναζουμε, που η μανα μου αναρωτιεται αν εχει προβλημα ακοης. Click για ανάπτυξη... Και πώς να θες να τον αφήσεις? Καλέ μου δεν έχει καθολου πρόβλημα ακοής. Απλά σας γράφει κανονικότατα.Ειναι γάτα. Και ναι να προσπαθήσεις να μάθει το όνομά του πάντα με την προσφορα φαγητου. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Στέλλα κι εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα κ με τράβηξε απ΄την αρχή. Είναι κ κουκλάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) ή κάνω λάθος Νεκταρία??? ΝΕΚΤΑΡΙΑΑΑ πάλι μας ξετρέλανες με τα κουνάκια σου κ τη νέα σας γέννα.!!!Θα γίνουν τέλεια μωρά. Τα είδα κιολας στο σάιτ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #935 26-11-08 01:27 ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:35 Η ESTELLE έγραψε: #936 26-11-08 08:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Στελλιτσα και χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!! Να χαίρεσαι κ την κορουλα σου που απ΄ότι διάβασα γιόρταζε μια μέρα πριν από εσένα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:39 Η Νεκταρια έγραψε: #937 26-11-08 08:39 ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #938 26-11-08 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ και πάλι Νεκταρία μου!!Χαίρομαι τοσο πολύ που βρήκα μια τόσο όμορφη παρέα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα εδώ όπως εσύ!Σε ευχαριστώ επίσης και για την εμπειρία που μου πρόσφερες να γνωρίσω αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα που ακούν στο όνομα ΜΕΙΝ ΚΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:03 Η moukelis έγραψε: #939 26-11-08 09:03 Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:56 Η ESTELLE έγραψε: #940 26-11-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Στέλλα,και για την κορουλα σου χτες! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.