Τα Μaine Coon-άκια!!

Αμαν, φαγωθηκατε....:lol: Καλα, θα το φροντισω. Σας χαλω εγω χατηρι?
τελικά οι άντρες ειναι τα πιο γλυκά και καλοβολα πλάσματα...:rolleyes:
εμεις ειμαστε τσουκνιδες...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη...
thunder1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!!:lol:
Καλημέρα Στέλλα και περαστικά σου επιτέλους τώρα πια ελπίζω. Πολύ καλά κάνεις κ την βουρτσίζεις κάθε μέρα για να συνηθίσει. Θα με θυμηθείς όταν μεγαλώσει κ θα έχει μια μαλούρα νάααα και θα κάθεται για χτένισμα. Ειναι ευαίσθητο το τρίχωμα γενικά των μακρύτριχων.Βέβαια όχι οπως των περσικών, αλλα χρειάζονται την φροντίδα τους.:)

Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται.
Γεια σου Παύλο!!! Προσπάθησε να τον χτενίζεις όχι μονον όταν κοιμαται. Να το συνηθίσει από τώρα που είναι μικρός απαραιτητως.:)

Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα?:)
Τι υπέροχες φωτο Νεκταρία???? Τι κουκλιά είναι αυτά!!!!:up:

Μην ανησυχειςοπως ειδες τον εχω βαλει option ,αλλα και παλι σου λεω περιμενε γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου...ολα μπορει να ανατραπουν και να γινει καλυτερος ο Donatello.Υπομονη:P
Ακου τη Νεκταρία!!! Ακου την!!!!:)

Παρτε νεες φωτο του μικρου.
ΤΕΛΕΙΟΣ απλα ΤΕΛΕΙΟΣ Παύλο μου. Τι κούκλος τι τρυφερουλης καλε!!!
Φιλησέ μου τον πολύ πολύ.Και... περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο κ ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Επίσκεψη παρακαλώ στον Μουψη, η Θεία Γιούλη με τη θεία Αναστασία τι λές? Κ εσύ με τη σειρά σου σ΄εμάς!!!

Παύλο ούτε φαίνεται ο Μουψης στο αβατάρ σου!Βγάλτο το παιδί καμια πιο κοντινή φωτό να τον θαυμάσουμε!!:P

Συμφωνώ απολυτα με τη Στέλλα. βέβαια κι εμένα ο Τιμυ στο αβάταρ δεν φαίνεται καλά. Τωρα σκέφτομαι να το αλλάξω.:up:

Καλημερα!Τι κανουν τα μικρα σας;Δειτε κι εναν κουκλο πρωταθλητη...
thunder1.jpg
Απο που ξεφυτρωσε αυτος Δωρα μου?Για πες μας περισσοτερα:hmm:

Σε μια σελιδα που εψαχνα για πρωταθλητες των σιαμ τον βρηκα,ειχε τους πρωτους απο καθε κατηγορια,δεν προσεξα διαγωνισμο και χρονια...Ειχε βγει πρωτος στα μεην κουν.Δεν ειναι ομορφος;Thunder νομιζω τον λενε.

Επισης ειδα αυτα και τρελαθηκα...Ειναι υπεροχα τα ασημενια,οποια ρατσα κι αν ειναι!
35005209.jpg

Cat-MaineCoon-Lucy.png

Μπορω να εχω ενα τετοιο ΤΩΡΑ;;;;
okee_tuin2.jpg

Βρε Δωρα πως βαζουμε ετσι τις φωτο και οχι σε συνημενο?

Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket.:)
Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby;

Τις ανεβαζεις σε καποιο σαιτ που φιλοξενει φωτο και κανεις αντιγραφη-επικολληση τον κωδικο που σου δινει απο κατω.Εγω χρησιμοποιω το photobucket.:)
Νεκταρια εσυ εχεις κανενα silver tabby;
Αυτα ηθελα να σου δειξω αλλα μου βγαζει λαθος στο ανεβασμα επειδη λεει τα εχω ξαναβαλει κατσε να τα δεις απ` το σαιτ μου
www.nektarcats.com/kittens ειναι ο Silver Shandow k Amizing blue,
αλλα για στειλε το λινκ που ειπες, θα τα καταφερω:hmm:

Ναι μια φορα μονο σου επιτρεπει να τα βαλεις σε επισυναψη...www.photobucket.com ειναι η διευθυνση,και ειναι πολυ ευκολο!

Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου.;)

Τον τεταρτο κωδικο κανεις επικολληση Νεκταρια μου.;)
Αυτο κανω τωρα ,παω να το ανεβασω και μου βγαζει οτι ειναι μικρο το κειμενο ,να προσθεσω κι αλλους χαρακτηρες,προσθετω αλλα τιποτα

Οχι βρε,ολοκληρο τον κωδικο,το μαρκαρεις και το κανεις αντιγραφη-επικολληση.

silvershadow.jpg

xa,xa Που εισαι Δωρα τα καταφερα:up: Νατος ο σιλβερ μου

Αχ ναι τον κοιτουσα το μεσημερι στο σαιτ σου...ειναι πανεμορφος.Εχει κανει μικρα;Σκοπευεις να τον ζευγαρωσεις ξανα;

μωρε Δωρα μου δεν τον εχω πια,ζει στη Ρουμανια και ειναι στειρωμενος.Αλλα αν ειδες και Amizing Blue ειναι σιλβερ και κατα πως φαινεται και ο καινουργιος ο Duran.Ξερεις οταν ειναι μικρα ειναι πολυ σκουρο το χρωμα

Α ναι τωρα το ειδα...Κριμα...Ο συντροφος μου εχει ερωτευτει τα μεην κουν απο τοτε που ειδαμε εναν απο κοντα.Ναι ο Duran μοιαζει λιγο αλλα δεν ξερεις πως θα γινει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back