Τα Μaine Coon-άκια!!

Στελλα, χαιρομαι που απαντησες ειδικα εσυ. Και αυτο γιατι στην αρχη σκεφθηκα να το στειλω σε εσενα μονο, λογω του οτι εχεις Maine Coon και ειδικα αδελφακι του Μουψη. Ετσι και γω. Μονο στον υπνο ή αφου μολις εχει ξυπνησει τον χαϊδευω πιο ευκολα. Για να δουμε....
Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!:up:Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!!:)
Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα η δικιά μου έγινε 3 μηνών!!:up:Εσείς αύριο ε;Αντε να τα εκατοστήσουνε!!:)
Αν είσαι μέσα το βραδάκι θα σου στείλω κάτι!Αν όχι θα τα δεις αύριο!!:cool:

Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο κολλητικό εδώ μόλις γύρισα από το μνημόσυνο του πεθερού μου καί τσακίστηκα να μπώ στο mycat! Ευτυχώς τα νέα που είδα είναι αισιόδοξα,την είχα πολύ στο ένοια τη μικρούλα.Εχώ όμως μια απορία σχετικά με τα maine coon μάλλων χαζή αλλά είπα να ρωτήσω.Λοιπόν καθότι είναι σχεδών διπλάσια από μια κοινή γατούλα αναρωτιέμαι αν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μέσα σε διαμέρισμα έστω και μεγάλο.:hmm:
Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια:up:

Θα γυρισω αργα στο σπιτι σημερα, αλλα θα μπω. Θα χαρω να δω οτιδηποτε μου στειλεις.
Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες...:hmm:

Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας:)

Καλησπέρα, δούλευα κ δεν μπόρεσα να μπω πιο νωρίς, Νεκταρία ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γκερλυ κ τα μωράκια σας:)
Μεχρι στιγμης ολα καλα κοριτσι μου.Σ`ευχαριστω πολυ.

Να σε ρωτήσω κάτι..του δικού σου τα ματάκια τσιμπλιάζουνε καθόλου;Εγω κάθε μέρα σχεδόν βλέπω κολλημένες τσιμπλίτσες στα ματάκια της και στο δεξί της το ρουθουνάκι μυξούλες ξεραμένες...:hmm:

Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο.

Εννοειται! Σαφως και εχει τσιμπλες στα ματια του, κυριως μετα απο μακρυ υπνο. Του τις καθαριζω συνεχεια. Τωρα για ακαθαρσιες στη μυτη, δε θα το ελεγα. Θα το προσεξω ομως περισσοτερο.
Εσεις οταν ξυπνατε δεν εχετε τσιμπλες?Γιατι να μην εχουν γατες και σκυλια?

Να κανω μια γενικη ερωτηση? Προσεχω τελευταια οτι ο Μουψης δεν μας αφηνει να τον χαϊδευουμε στο κεφαλι. Μας αφηνει δηλαδη, αλλα δυσκολα. Μολις δηλαδη πλησιαζει ενα χερι, κανει ελιγμους για να το αποφυγει. Επειδη ξερω πως θα με ρωτησετε αν το κανει απο την αρχη αυτο, να σας πω πως δεν θυμαμαι. Ξερετε αν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα ή μπορει να συμβαινει κατι?
Να πω επισης πως δεν ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης. Δηλαδη δε θα ερθει ποτε να τριφτει για χαδια μονος του, οπως κανουν πολλες γατες.
Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα:):)

Παύλο μου πολλά γατάκια δεν θέλουν τα χάδια. είναι εντελώς ανεξάρτητα. Εμένα π.χ κανένα τους δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρικο. Κανένα δεν έρχεται από μόνο του επάνω μου για χαδάκια. Ο Σεβάχ το πρωί που νυστάζει ή μόλις ξυπνήσω εγω, επειδή κι αυτός είναι αγουροξυπνημένος, μου κάνει τις πιο πολλές γλύκες. Δηλ μ΄αφήνει να τον χαϊδεύω και το ευχαριστιέται, μου τρίβεται, κάνει βαρελάκια και γενικά είναι τρυφερος. Ολα τα άλλα ποτέ δεν έρχονται επι τουτου για χάδια, ούτε κι ο Σεβάχ άλλη ώρα. Εγώ πρέπει να τα πάρω κ να τα κρατήσω αγκαλιά, κι αυτό για κανένα 5λεπτο όχι παρα πάνω. Οπότε, σκέψου μπορεί να είναι γενικά η συμπεριφορά του τέτοια, να είναι πιο ανεξάρτητος από άλλα γατουνια. Μπορεί κ να αλλάξει στην πορεία οπως σου είπε η Στέλλα:):)

Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια.
Ευχαριστω.

Και σε μικρο διαμερισμα μπορουν ανετα να ζησουν και 2 Μειν Κουν-ακια:up:

Αχ πολύ μου αρέσει αυτό.Πρόσεξα ότι ο άντρας μου έχει εντυποσιαστει απο τα maine coon και εγώ θέλω τρίτη γάτα .Βέβαια για την ώρα κάνει τον ανένδοτο αλλά δεν απελπίζωμαι θα τον τουμπάρω δεν βιάζομαι:P

Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας!

https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0

Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα.

Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας!

https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0

Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα.
Πάυλο,αυτός ήταν ο Μουψης στο utube???:confused:Μοιάζει τοσο πολύ με την Cammy!!!Πως το έβαλες εκεί το βιντεάκι;

Τι γλυκος που ειναι!Απιστευτος,να τον χαιρεσαι!Και κανει πολυ ομορφο χρωμα οσο μεγαλωνει!

Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ.

Στελλα ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις βιντεο στο YouTube,το κανεις οπως ανεβαζεις τις φωτο,απλα περιμενεις εγκριση εκει.Κι εμεις εχουμε βιντεακια,δες τη Μόιρα μια και σου αρεσουν τα σιαμ.
Tα είδα τα βιντεάκια!!Καλά,είναι κουκλί!!Ματάρες έχει!!:up:Να δεις η Cammy πως έκανε!Κόλλησε στην οθόνη και έβλεπε κι αυτή!!:lol:

Παύλο,αφιερωμένες!!;):P
Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!!:lol::lol:

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 497.jpg
    Duffy and Cammy! 497.jpg
    119,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Duffy and Cammy! 495.jpg
    Duffy and Cammy! 495.jpg
    152,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Duffy and Cammy! 498.jpg
    Duffy and Cammy! 498.jpg
    152 KB · Εμφανίσεις: 23
Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου!

Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!!:)

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 504.jpg
    Duffy and Cammy! 504.jpg
    174,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Duffy and Cammy! 499.jpg
    Duffy and Cammy! 499.jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Ναι ηταν πολυ γλυκο μωρο...Ειχα τραβηξει και δυο τον Σειριο οταν ηταν μπεμπης,ειδες πως ηταν,μια σταλιτσα!Να μας βαλεις κι εσυ κανενα με την κουκλιτσα σου!
Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back