ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.541 07-12-08 11:16 καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η ESTELLE έγραψε: #1.542 07-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! (Αφου αλλαξε η μερα) Στο κεντρο της Αθηνας γινεται χαμος. Πολλοι απο εσας θα το μαθετε μολις ξυπνησετε. Ναι Στελλα, ο Μουψης ειναι στο βιντεο. "Ανεβαινει" ευκολα ενα τετοιο βιντεο. Η Cammy ειναι σουπερ στις φωτογραφιες. Εχει μεγαλωσει αρκετα. Και moukelis ευχαριστω για την φιλοφρονηση. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.543 07-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Click για ανάπτυξη... Καλημερα. To video ειναι στο you tube. Δεν μπορω να το βαλω εδω. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Στελλα. Δεν σου ειπα πιο πανω ποσο σουπερ βρηκα την Cammy στις φωτογραφιες? Ναι, αυτες με τον spidey ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο στην κορη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.544 07-12-08 13:35 Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα???? Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #1.545 07-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η ESTELLE έγραψε: #1.542 07-12-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! (Αφου αλλαξε η μερα) Στο κεντρο της Αθηνας γινεται χαμος. Πολλοι απο εσας θα το μαθετε μολις ξυπνησετε. Ναι Στελλα, ο Μουψης ειναι στο βιντεο. "Ανεβαινει" ευκολα ενα τετοιο βιντεο. Η Cammy ειναι σουπερ στις φωτογραφιες. Εχει μεγαλωσει αρκετα. Και moukelis ευχαριστω για την φιλοφρονηση. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.543 07-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Click για ανάπτυξη... Καλημερα. To video ειναι στο you tube. Δεν μπορω να το βαλω εδω. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Στελλα. Δεν σου ειπα πιο πανω ποσο σουπερ βρηκα την Cammy στις φωτογραφιες? Ναι, αυτες με τον spidey ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο στην κορη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.544 07-12-08 13:35 Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα???? Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #1.545 07-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα! (Αφου αλλαξε η μερα) Στο κεντρο της Αθηνας γινεται χαμος. Πολλοι απο εσας θα το μαθετε μολις ξυπνησετε. Ναι Στελλα, ο Μουψης ειναι στο βιντεο. "Ανεβαινει" ευκολα ενα τετοιο βιντεο. Η Cammy ειναι σουπερ στις φωτογραφιες. Εχει μεγαλωσει αρκετα. Και moukelis ευχαριστω για την φιλοφρονηση. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Ο EL GATO έγραψε: #1.543 07-12-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Click για ανάπτυξη... Καλημερα. To video ειναι στο you tube. Δεν μπορω να το βαλω εδω. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Στελλα. Δεν σου ειπα πιο πανω ποσο σουπερ βρηκα την Cammy στις φωτογραφιες? Ναι, αυτες με τον spidey ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο στην κορη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.544 07-12-08 13:35 Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα???? Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #1.545 07-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες... Click για ανάπτυξη... Καλημερα. To video ειναι στο you tube. Δεν μπορω να το βαλω εδω. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Στελλα. Δεν σου ειπα πιο πανω ποσο σουπερ βρηκα την Cammy στις φωτογραφιες? Ναι, αυτες με τον spidey ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο στην κορη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η staman2 έγραψε: #1.544 07-12-08 13:35 Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα???? Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #1.545 07-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα???? Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #1.545 07-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα. Click για ανάπτυξη... ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.546 07-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!! να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε. Και σε ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Η Νεκταρια έγραψε: #1.547 07-12-08 19:31 Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα elektra (2) αντίγραφο.jpg 53,7 KB · Εμφανίσεις: 25 elizabeth (2) αντίγραφο.jpg 56,5 KB · Εμφανίσεις: 23 elvin (2) αντίγραφο.jpg 47,6 KB · Εμφανίσεις: 21 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.548 07-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η arfic έγραψε: #1.549 07-12-08 19:38 Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Νεκταρια έγραψε: #1.550 07-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Βάσια13859: #1.551 07-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα Click για ανάπτυξη... τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Νεκταρια έγραψε: #1.552 07-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα.... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η moukelis έγραψε: #1.553 07-12-08 19:44 Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η moukelis έγραψε: #1.554 07-12-08 19:46 Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.555 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!! Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω! Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...) Click για ανάπτυξη... ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Βάσια13859: #1.556 07-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας! https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0 Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα. Click για ανάπτυξη... κουκλος... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Παύλο,αφιερωμένες!! Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!! Click για ανάπτυξη... τελεια η μικρη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!! Click για ανάπτυξη... να τα χαιρεστε τα παιδακια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η moukelis έγραψε: #1.557 07-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε Click για ανάπτυξη... Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Νεκταρια έγραψε: #1.558 07-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου... Click για ανάπτυξη... Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #1.559 07-12-08 19:52 Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 76 77 78 79 80 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 78 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Νεκταρια έγραψε: #1.560 07-12-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος... Click για ανάπτυξη... Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.