ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #461 29-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε? Click για ανάπτυξη... δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Ο EL GATO έγραψε: #462 29-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε? Click για ανάπτυξη... Με μια μικρη διαφορα. Οτι εγω, προς το παρον τουλαχιστον, θα εχω ενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Ο EL GATO έγραψε: #463 29-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Click για ανάπτυξη... Ασε που συμφωνω και με τη Γιουλη. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #464 29-10-08 15:25 Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #465 29-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε? Click για ανάπτυξη... δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Ο EL GATO έγραψε: #462 29-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε? Click για ανάπτυξη... Με μια μικρη διαφορα. Οτι εγω, προς το παρον τουλαχιστον, θα εχω ενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Ο EL GATO έγραψε: #463 29-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Click για ανάπτυξη... Ασε που συμφωνω και με τη Γιουλη. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #464 29-10-08 15:25 Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #465 29-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε? Click για ανάπτυξη... Με μια μικρη διαφορα. Οτι εγω, προς το παρον τουλαχιστον, θα εχω ενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Ο EL GATO έγραψε: #463 29-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Click για ανάπτυξη... Ασε που συμφωνω και με τη Γιουλη. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #464 29-10-08 15:25 Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #465 29-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία??? Click για ανάπτυξη... Ασε που συμφωνω και με τη Γιουλη. Οποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η Νεκταρια έγραψε: #464 29-10-08 15:25 Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #465 29-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #465 29-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω. το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........ Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please Click για ανάπτυξη... Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα... Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά... 1. Για την εμπειρία 2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Ο --->Liakos.: #466 29-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος. Λες βρε Λιακο? Click για ανάπτυξη... Ναι Ναι λεω... Σκέψου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Νεκταρια έγραψε: #467 29-10-08 15:32 ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα και θα τη βρουμε την ακρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 18:44 Η kwstantina: #468 29-10-08 18:44 παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot070.jpg 47,7 KB · Εμφανίσεις: 48 Snapshot147.jpg 37,3 KB · Εμφανίσεις: 39 Snapshot148.jpg 49,3 KB · Εμφανίσεις: 199 Snapshot153.jpg 45 KB · Εμφανίσεις: 203 Snapshot154.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 203 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:23 Η Νεκταρια έγραψε: #469 29-10-08 19:23 Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μπισκοτακι σου ειναι κουκλος!!!!αλλα και οι κατασκευες χαρμα. Να μου τον φιλησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:29 Η kwstantina: #470 29-10-08 19:29 τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τον φιλαω τοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεταιΘα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 19:39 Η kwstantina: #471 29-10-08 19:39 Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 21:34 Ο EL GATO έγραψε: #472 29-10-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... ΠΟΛΥ ομορφος γατος! Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο! Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Νεκταρια έγραψε: #473 29-10-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Νεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο? Click για ανάπτυξη... Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #474 29-10-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτεΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κωσταντίνα! να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες Click για ανάπτυξη... Ακούς Παύλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 22:59 Ο EL GATO έγραψε: #475 29-10-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακούς Παύλο? Click για ανάπτυξη... Εμ, δεν "ακουω"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #476 29-10-08 23:02 Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον, σημερα πηγα στη γνωστη αλυσιδα pet shop για να ξερω τι θα περιμενω οταν θα ερθει η ωρα να παρω τον γατο μου. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοακριβα, αλλα εχει τεραστια ποικιλια. Θα πρεπει να παω μια μερα με αδειο το πορτ μπαγκαζ και να το γεμισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:06 Η Νεκταρια έγραψε: #477 29-10-08 23:06 Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Ο EL GATO έγραψε: #478 29-10-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις Click για ανάπτυξη... Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα. Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η Νεκταρια έγραψε: #479 29-10-08 23:17 O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
O πλαστικος εννοειται κι αν εχει ρε ροδακια ελα αστειευομαι Η γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 23:26 Ο EL GATO έγραψε: #480 29-10-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τα δικα μου δεν τα θυμασαι? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΟΝΑ! Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.