ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία???ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
ναι,ναι,το πρωι ολα καλα αλλα το βραδυ?ελα εσυ να ξαπλωσεις μαζι τους,να παιζουν και να περνανε σαν αεροπλανα απο πανω σου,να δω εγω θα γελας τοτε?
Με μια μικρη διαφορα. Οτι εγω, προς το παρον τουλαχιστον, θα εχω ενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
δεν είπαμε ότι αυτή η εποχή είναι η πιο ωραία???![]()
Ασε που συμφωνω και με τη Γιουλη. Οποτε....

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........
Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση... Νεκταρία μου... δεν θα το συζητούσα...Ρε παιδια δεν λεω οχι,αλλου ειναι το προβλημα ενταξει θα το πω.
το δερμα μου ειναι τοσο λεπτο που ετσι και με γρατζουνισουν θα γινει μεγαλη ζημια.Περισσοτερα απο κοντα........
Τελικα Γιουλη θα μου πεις ποτε θα συναντηθουμε?Μηπως να το ξανασκευτεις για Σοφια? Στριμωξε τα λιγο...εχουμε τοοοοσα να πουμε και ειναι καλη ευκαιρεια.Try please
Αυτό το ταξείδι Νεκταρία μου το χρειάζομαι... όσο ποτέ ξανά...
1. Για την εμπειρία
2. Για να ξεσκάσω...γιατί το έχω ανάγκη...

--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασια μπορει να γραφει μια φορα τη μερα, αλλα ειναι χειμαρρος.
Λες βρε Λιακο?![]()
Ναι Ναι λεω...
Σκέψου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

ΤΙς κατασκευες τις εχουμε φτιαξει εμεις, με πολυ χαρα και αγαπη

Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να μου τον φιλησεις
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

που σε λιγο θα με βλεπει και θα κριβεται

Θα το κατσιασω το λουκουμακι μου!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτε![]()
![]()
ΠΟΛΥ ομορφος γατος!
Και οι κατασκευες πολυ ωραιες. Μπραβο!
Υ.Γ. Μηπως να περασετε με τα εργαλεια αγκαλια απο το σπιτι μου σε κανα μηνα?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνεςΝεκταρια μου, την advocate για τα εξωπαρασιτα την βαζετε καθε μηνα η διμηνο?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπράβο Κωσταντίνα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια γεια σας!!!!!!! Σας ειχα υποσχεθει καποιες φωτο με το μπισκοτακι μου.Ελπιζω να τισ φτιαξαμε σωστα και να τις δειτε![]()
![]()
να τον χαίρεσαι!
Ακούς Παύλο?Stronhold βαζω καθε 1,5-2 μηνες και drontal αθε 3-4 μηνες

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ακούς Παύλο?![]()
Εμ, δεν "ακουω"?
EL GATO
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Αναλογως το μαγαζι και την περιοχη και το στοκ που εχουν.Αλλωστε την "προικα" μια φορα την παιρνεις.Μετα οτι σου χτυπαει στο ματι και τη τρελλα που εχεις![]()
Δεν το συζηταμε, καν! Σωστα. Μια φορα τα αγοραζεις αυτα. Και για τον γατο μου δε θα λυπηθω τα χρηματα.
Βεβαια, μου εχουν δημιουργηθει αποριες, οπως: Ειναι καλυτερος ο υφασματινος ή ο πλαστικος γατοφορος? Για κρεβατι βρηκα ενα πολυ ωραιο υφασματινο. Πλενεται κιολας. Ή καλυτερο ειναι αλλο υλικο? Ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το "σπιτακι" του γατοδεντρου? Και τετοιες αποριες...
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ελα αστειευομαιΗ γατα οσο μεγαλη κι αν ειναι χωραει παντου καλα μη πας και παρεις κατι που να χωραει μεσα γατακι.Τα δικα μου δεν τα θυμασαι?
EL GATO
Διάσημο μέλος
Τα δικα μου δεν τα θυμασαι?
ΕΝΤΟΝΑ!

Το ξερω οτι χωρουν παντου, αλλα μην το περιορισω το καημενο. Δε θελω να ταλαιπωρειται. Και γω κλινω περισσοτερο σε πλαστικο γατοφορο, γιατι πλενεται και πιο ευκολα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool