EL GATO
Διάσημο μέλος
Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!Περιμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!!
Ναι, περιμενω να τον παρω πρωτα. Besides, i love spidey.
Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει.
Αν μιλατε για μπλε, προφανως....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια
Καθολου αντιπερισπασμος. Απλα θελω να τον παρω πρωτα.
Υ.Γ. Οντως, φανταστικες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ετσι αλλα με ασπρο στα ποδαρακια.Ευχαριστημενη?Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα..![]()

Συνημμένα
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρία είναι τέλειο το μικρούλι!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Θα βαλω αυτη.....
![]()

καλε που τη βρηκες αυτη,τη γατα εννοω οχι τη στοληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλά, η μικρή είναι τώρα στο σαλόνι με τον άντρα μου και παίζει με το νυχοδρόμιο και στον καναπέ κάθεται ο Ντάφυ μέσα στο καλάθι του και την κοιτάζει σαν χαζός!!Τα σταμάτησε πάντως τα χου!!Οπως και να χει όμως φεύγει αύριο ο χοντρούλης μου...
Στελλα μου, μη με παρεξηγησεις, στο λεω με καλη προαιρεση. Εγω δεν θα μπορουσα να δωσω ενα γατακι που το εχω 9 χρονια. Ενταξει, θα ζησει με το νεο μικρο, και? Θα τα βρουνε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
καλε που τη βρηκες αυτη,τη γατα εννοω οχι τη στολη
Ε, αμα ψαχνεις βρισκεις.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εξηγησε του γιατι δεν ξερει την ιστοριαΣτελλα μου, μη με παρεξηγησεις, στο λεω με καλη προαιρεση. Εγω δεν θα μπορουσα να δωσω ενα γατακι που το εχω 9 χρονια. Ενταξει, θα ζησει με το νεο μικρο, και? Θα τα βρουνε.
Ενταξει ειναι δικαιολογημενος.Παιδια λεω να παω για υπνο.Θα μπω να διαβασω την συνεχεια το πρωι.Καληνυχτα σας.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή ξεκούραση και τα λέμε σύντομα!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Εξηγησε του γιατι δεν ξερει την ιστοριαΕνταξει ειναι δικαιολογημενος.
Παιδια λεω να παω για υπνο.Θα μπω να διαβασω την συνεχεια το πρωι.Καληνυχτα σας.
Ενταξει, αν υπαρχει κατι που δεν ξερω, παω πασο... Θα εχεις σοβαρους λογους. Sorry, ε?
Kαλο βραδυ!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ελα για να μη πας για υπνο με την απορι α θα σου πω.Ο γατος ειναι μια εβδομαδα στο σπιτι της Στελλας και προερχεται απο ενα αλλο που το παιδακι τους εχει αλλεργια.Καταλαβες τωρα?δεν ειναι δικος τηςΕνταξει, αν υπαρχει κατι που δεν ξερω, παω πασο... Θα εχεις σοβαρους λογους. Sorry, ε?
Kαλο βραδυ!

Καλο βραδυ
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παύλο τον Ντάφυ τον έχω μόνο μια βδομάδα.Τον πήρα για φιλοξενία απο μια κυρία που επειδή γέννησε πριν ένα χρόνο και εμφάνισε αλλεργία ο μικρός της αναγκάστηκε να τον δώσει.Ηθελα να τον κρατήσω αλλά ο άντρας μου επειδή ήθελε αρσενικό Μειν Κουν θα ήταν δύσκολο να έχω 3 γάτες στο σπίτι μαζί με 2 παιδιά..Οπότε θα τον πάρει η μαμα μου και θα μπορουμε να τον βλέπουμε όποτε θέλουμε!
ελα για να μη πας για υπνο με την απορι α θα σου πω.Ο γατος ειναι μια εβδομαδα στο σπιτι της Στελλας και προερχεται απο ενα αλλο που το παιδακι τους εχει αλλεργια.Καταλαβες τωρα?δεν ειναι δικος της
Καλο βραδυ
Καταλαβαινω τοτε. Σε αυτη την περιπτωση, πολυ σωστη κινηση. Καλα που μου το εξηγησατε γιατι ψιλοαγχωθηκα.
Καλο βραδυ και στις δυο.

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Στέλλα!!!!! Καλώς τηνΕπιτέλους!Ηρθε το μωρό μου!!Μετά απο μια ταλαιπωρία με την πτήση απο Αθήνα Θεσσαλονίκη (λόγω ομίχλης το αεροπλάνο έφτασε Θεσσαλονίκη και ξαναγύρισε Αθήνα και φύγαν μετά απο 2,5 ώρες περίπου) η μικρή Cammie είναι στην αγκαλιά μου!!Είναι ένα πανέμορφο μωρό,ζωηρό,έξυπνο και πολύ παιχνιδιάρικο!!
Με το που έφτασε άρχισε τα παιχνίδια!3 ώρες έπαιζε με τις κόρες μου ακαταπαυστα!Ντούρασελ έχει;!!!!Εφαγε,ήπιε νεράκι,πήγε στην τουαλέτα της και ξεράθηκε για καμιά ώρα στο κρεββατάκι της!Τώρα ξανά παιχνίδια!Ψιλογνωριστήκαν και με τον μεγάλο..Της έκανε κανά 2-3 χου!!! αλλά αυτή τίποτα!!Βράχος!Στην δεύτερη επαφή την κοιτούσε σαν εξωγήινη,δεν της αγρίεψε πολύ!Καλό σημάδι αυτό!Τώρα είναι δίπλα στον εκτυπωτή και αράζει!
δέχτηκες την μικρούλα σου!! Είναι μια κουκλάρα!! Στο είχα πει νομίζω. Τρελάθηκα όταν την πήρα στην αγκαλιά μου όταν είχα πάει στη Νεκταρία.Βάζε μας φωτο να την βλέπουμε. Να την χαίρεσαι και εύχομαι να ζήσει κοντά σου πολλά πολλά χρονια, χαρουμενη κ να χαρίζει κ σε σενα ευτυχχία με την ύπαρξή της.

staman2
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια.
Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool