Τα Μaine Coon-άκια!!

Παύλο μια απορία..Γιατί δεν βάζεις στο αβαταρ σου τον Cymber;Δεν λέω ωραίος και ο Spiderman αλλά αυτός είναι για άλλα γούστα!!:PΠεριμένεις πρώτα να τον πάρεις?Eγώ τη μικρή την έχω εκεί εδω και εβδομάδες!!

Ναι, περιμενω να τον παρω πρωτα. Besides, i love spidey.

Βεβαιως,βεβαιως κυριε καθηγητα,αλλα οθτε και η επομενη με τον Troy θα εχει.

Αν μιλατε για μπλε, προφανως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντιπερισπασμος παιδακι μου....και του εχω στειλει κατι φανταστικες τελευταια

Καθολου αντιπερισπασμος. Απλα θελω να τον παρω πρωτα.

Υ.Γ. Οντως, φανταστικες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ τρελαίνομαι για την Catwoman!!Kανόνισε να έρθει ο μικρός και να τους βάλεις μαζί στη φωτό!!:P

Θα βαλω αυτη.....

spidercat4.jpg

Ναι τα είδα..απλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς θα βγούν αργότερα..:confused:
Ετσι αλλα με ασπρο στα ποδαρακια.Ευχαριστημενη?:up:

Συνημμένα

• zanzibar.jpg
    zanzibar.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Καλά, η μικρή είναι τώρα στο σαλόνι με τον άντρα μου και παίζει με το νυχοδρόμιο και στον καναπέ κάθεται ο Ντάφυ μέσα στο καλάθι του και την κοιτάζει σαν χαζός!!Τα σταμάτησε πάντως τα χου!!Οπως και να χει όμως φεύγει αύριο ο χοντρούλης μου...

Χαχαχαχαχαχαχα!!Καλά είσαι θεότρελος!!Κάτσε να έρθουν οι αποκριες και θα ντύσω κι εγώ τη δικιά μου catwoman!Mαζί με μένα!
Νεκταρία είναι τέλειο το μικρούλι!!:up:

Καλά, η μικρή είναι τώρα στο σαλόνι με τον άντρα μου και παίζει με το νυχοδρόμιο και στον καναπέ κάθεται ο Ντάφυ μέσα στο καλάθι του και την κοιτάζει σαν χαζός!!Τα σταμάτησε πάντως τα χου!!Οπως και να χει όμως φεύγει αύριο ο χοντρούλης μου...

Στελλα μου, μη με παρεξηγησεις, στο λεω με καλη προαιρεση. Εγω δεν θα μπορουσα να δωσω ενα γατακι που το εχω 9 χρονια. Ενταξει, θα ζησει με το νεο μικρο, και? Θα τα βρουνε.

Στελλα μου, μη με παρεξηγησεις, στο λεω με καλη προαιρεση. Εγω δεν θα μπορουσα να δωσω ενα γατακι που το εχω 9 χρονια. Ενταξει, θα ζησει με το νεο μικρο, και? Θα τα βρουνε.
Εξηγησε του γιατι δεν ξερει την ιστορια:|Ενταξει ειναι δικαιολογημενος.
Παιδια λεω να παω για υπνο.Θα μπω να διαβασω την συνεχεια το πρωι.Καληνυχτα σας.

Παιδιά σας καληνυχτώ γιατί αύριο έχω πολλά ξετριχιάσματα!!:P
Καλή ξεκούραση και τα λέμε σύντομα!!

Εξηγησε του γιατι δεν ξερει την ιστορια:|Ενταξει ειναι δικαιολογημενος.
Παιδια λεω να παω για υπνο.Θα μπω να διαβασω την συνεχεια το πρωι.Καληνυχτα σας.

Ενταξει, αν υπαρχει κατι που δεν ξερω, παω πασο... Θα εχεις σοβαρους λογους. Sorry, ε?

Kαλο βραδυ!

Παύλο τον Ντάφυ τον έχω μόνο μια βδομάδα.Τον πήρα για φιλοξενία απο μια κυρία που επειδή γέννησε πριν ένα χρόνο και εμφάνισε αλλεργία ο μικρός της αναγκάστηκε να τον δώσει.Ηθελα να τον κρατήσω αλλά ο άντρας μου επειδή ήθελε αρσενικό Μειν Κουν θα ήταν δύσκολο να έχω 3 γάτες στο σπίτι μαζί με 2 παιδιά..Οπότε θα τον πάρει η μαμα μου και θα μπορουμε να τον βλέπουμε όποτε θέλουμε!

Ενταξει, αν υπαρχει κατι που δεν ξερω, παω πασο... Θα εχεις σοβαρους λογους. Sorry, ε?

Kαλο βραδυ!
ελα για να μη πας για υπνο με την απορι α θα σου πω.Ο γατος ειναι μια εβδομαδα στο σπιτι της Στελλας και προερχεται απο ενα αλλο που το παιδακι τους εχει αλλεργια.Καταλαβες τωρα?δεν ειναι δικος της:(
Καλο βραδυ

Παύλο τον Ντάφυ τον έχω μόνο μια βδομάδα.Τον πήρα για φιλοξενία απο μια κυρία που επειδή γέννησε πριν ένα χρόνο και εμφάνισε αλλεργία ο μικρός της αναγκάστηκε να τον δώσει.Ηθελα να τον κρατήσω αλλά ο άντρας μου επειδή ήθελε αρσενικό Μειν Κουν θα ήταν δύσκολο να έχω 3 γάτες στο σπίτι μαζί με 2 παιδιά..Οπότε θα τον πάρει η μαμα μου και θα μπορουμε να τον βλέπουμε όποτε θέλουμε!

ελα για να μη πας για υπνο με την απορι α θα σου πω.Ο γατος ειναι μια εβδομαδα στο σπιτι της Στελλας και προερχεται απο ενα αλλο που το παιδακι τους εχει αλλεργια.Καταλαβες τωρα?δεν ειναι δικος της:(
Καλο βραδυ

Καταλαβαινω τοτε. Σε αυτη την περιπτωση, πολυ σωστη κινηση. Καλα που μου το εξηγησατε γιατι ψιλοαγχωθηκα.

Καλο βραδυ και στις δυο.:)

Εννοείται δεν θα έδινα ζωάκι που το έχω 9 χρονια!Βρε κι ένα μήνα να το είχα πάλι δεν θα το έδινα εκτός αν υπήρχε πάρα πολύ σοβαρός λόγος..Anyway,πάω για ύπνο γιατί θα σέρνομαι αύριο!

Επιτέλους!Ηρθε το μωρό μου!!:up:Μετά απο μια ταλαιπωρία με την πτήση απο Αθήνα Θεσσαλονίκη (λόγω ομίχλης το αεροπλάνο έφτασε Θεσσαλονίκη και ξαναγύρισε Αθήνα και φύγαν μετά απο 2,5 ώρες περίπου) η μικρή Cammie είναι στην αγκαλιά μου!!Είναι ένα πανέμορφο μωρό,ζωηρό,έξυπνο και πολύ παιχνιδιάρικο!!:PΜε το που έφτασε άρχισε τα παιχνίδια!3 ώρες έπαιζε με τις κόρες μου ακαταπαυστα!Ντούρασελ έχει;!!!!Εφαγε,ήπιε νεράκι,πήγε στην τουαλέτα της και ξεράθηκε για καμιά ώρα στο κρεββατάκι της!Τώρα ξανά παιχνίδια!Ψιλογνωριστήκαν και με τον μεγάλο..Της έκανε κανά 2-3 χου!!! αλλά αυτή τίποτα!!Βράχος!Στην δεύτερη επαφή την κοιτούσε σαν εξωγήινη,δεν της αγρίεψε πολύ!Καλό σημάδι αυτό!Τώρα είναι δίπλα στον εκτυπωτή και αράζει!
Στέλλα!!!!! Καλώς την :)δέχτηκες την μικρούλα σου!! Είναι μια κουκλάρα!! Στο είχα πει νομίζω. Τρελάθηκα όταν την πήρα στην αγκαλιά μου όταν είχα πάει στη Νεκταρία.
Βάζε μας φωτο να την βλέπουμε. Να την χαίρεσαι και εύχομαι να ζήσει κοντά σου πολλά πολλά χρονια, χαρουμενη κ να χαρίζει κ σε σενα ευτυχχία με την ύπαρξή της.
:up:

Νεκταρία!!!
Συγχαρητήρια για τα βραβεία των γατουνίων σου στη Σόφια.
Να σου ζήσουν οι αγγελικοί γίγαντες!

Σε ευχαριστώ πολύ Staman (ξέχασα το όνομα σου γμτ!)!Ναι η μικρή είναι μια κούκλα!:up:Συνέχεια παίζει και γουργουρίζει!Είναι απίστευτο μωρό!Τώρα βάλαμε μπρος και για δεύτερο!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back