ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλέ αφού έχει καινούργια μωρά...εννοω του Παυλου καλε..αν εχει βάλει καμιά φωτό..![]()
του Παυλου πάλιωσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Να σου ευχηθώ για το καινούριο σου μωρό el gato, αλλα κ για τα βαφτίσια. Να σου ζήσει ο Μουψη
(Γεια σου Αναστασία)![]()
Ευχαριστω πολυ!
Εχει βαλει πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις.Πριν τον παρει ηταν συνεχεια on-line,τωρα μας ξεχασε?
Ελατε, παραπονιαρηδες... Εδω ειμαι. Απλα ειχα μπλεξει λιγο σημερα. Ε, μου καταναλωνει και λιγο παραπανω χρονο ο μικρος η αληθεια ειναι. Παντως, εδω ειμαι....
τωρα το ειδα!!κουκλος...![]()
Ευχαριστω πολυ και εσενα Βασια μου.
Τωρα παιζει με ενα πανινο ποντικι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εδω και καιρό, ο Λιάκος που ειναι και χρήστης του Mycat τον πήρε! Ειναι ξετρελαμένος μαζι του...Γιούλη είδα το βαφτιστήρι σου, ο Ντουραν κ ο Ντοναντέλο μου άρεσαν πάρα πολύΝα ρωτήσω κάτι ο Μπρέιβχαρτ δεν ηταν της Νεκταρίας; Τι έγινε μ αυτόν τον κούκλο τελικά; τον υιοθέτησε κάποιος;

Τωρα πρέπει ο Μαουρο να βρει ένα καλό σπίτι...ΚΟΥΚΛΟΣ ΘΕΟΣ!!
Απ'τους αγαπημένους μου...
Ειναι αυτός στο Avatar της...

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μωρέ Παυλο πες μας τίποτα για το Μουψη σου....μέχρι 5 γραμμές...άντε!!![]()
To προγραμμα του εχει ως εξης: Το πρωι κοιμαται. Θα σηκωθει, βεβαια, για λιγο και θα παιξει. Θα φαει, θα πιει νερο και θα χρησιμοποιησει τη λεκανη του. Μετα θα πρεπει να ανεκτει επισκεπτες που θελουν να το δουν. Αφου δε θα την παλευει αλλο, θα ερθει τρεχοντας στο δωματιο μου. Θα φαει. Θα κοιμηθει. Κατοπιν, θα ξεβολευτει διοτι το ατομο του οποιου το κρεβατι εχει πιασει, θα θελει να το χρησιμοποιησει.Θα ξανακοιμηθει, αφου φαει, σε αλλη γωνιτσα του κρεβατιου. Θα ξυπνησει γιατι ο πατερας μου θελει να παιξει μαζι του. Αφου ασχοληθουμε ολοι μαζι του, θα παιξει και θα κοιμηθει. Ε, το βραδυ, κατα τις 23.00, θα παιζει συνεχεια. Κατα τη 01.00 τον αναγκαζουμε να κοιμηθει..... Θελετε κι αλλα?
Ναι, ναι... Ο κοινος παρονομαστης ολων ειναι ο ΥΠΝΟΣ.
Υ.Γ. 8 γραμμες. Υπερεβαλλα εαυτον.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ναι ακριβως Γιουλακι μου πρεπει να τον δωσω με μεγαλη μου λυπη.Απευθυνομαι πρωτα εδω σε σας λογω ρατσας και κατοπιν θα βαλω και αγγελια.Καμαρωστε τονΕδω και καιρό, ο Λιάκος που ειναι και χρήστης του Mycat τον πήρε! Ειναι ξετρελαμένος μαζι του...
Τωρα πρέπει ο Μαουρο να βρει ένα καλό σπίτι...ΚΟΥΚΛΟΣ ΘΕΟΣ!!
Απ'τους αγαπημένους μου...
Ειναι αυτός στο Avatar της...![]()
Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα μην περιμένω να δω και τα μωρά σε λιγες μέρες κι απο την άλλη γέννα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πω πω άντε...ξεκουράσου τώραTo προγραμμα του εχει ως εξης: Το πρωι κοιμαται. Θα σηκωθει, βεβαια, για λιγο και θα παιξει. Θα φαει, θα πιει νερο και θα χρησιμοποιησει τη λεκανη του. Μετα θα πρεπει να ανεκτει επισκεπτες που θελουν να το δουν. Αφου δε θα την παλευει αλλο, θα ερθει τρεχοντας στο δωματιο μου. Θα φαει. Θα κοιμηθει. Κατοπιν, θα ξεβολευτει διοτι το ατομο του οποιου το κρεβατι εχει πιασει, θα θελει να το χρησιμοποιησει.Θα ξανακοιμηθει, αφου φαει, σε αλλη γωνιτσα του κρεβατιου. Θα ξυπνησει γιατι ο πατερας μου θελει να παιξει μαζι του. Αφου ασχοληθουμε ολοι μαζι του, θα παιξει και θα κοιμηθει. Ε, το βραδυ, κατα τις 23.00, θα παιζει συνεχεια. Κατα τη 01.00 τον αναγκαζουμε να κοιμηθει..... Θελετε κι αλλα?
Ναι, ναι... Ο κοινος παρονομαστης ολων ειναι ο ΥΠΝΟΣ.
Υ.Γ. 8 γραμμες. Υπερεβαλλα εαυτον.

Μια χαρα σας ακούω....κλασική γάτα ο μικρός
Στη Βασια άρεσε πολύ θυμάμαιΝαι ακριβως Γιουλακι μου πρεπει να τον δωσω με μεγαλη μου λυπη.Απευθυνομαι πρωτα εδω σε σας λογω ρατσας και κατοπιν θα βαλω και αγγελια.Καμαρωστε τον

Κρεμένιος...Να τον φας σου έρχεται!!

Καλος σαν το Τροι είναι κι αυτός??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποτε ειναι η επόμενη γέννα?? Και απο ποιους γονεις?Απο αυτήν λες να πάρω ε?Nα μην περιμένω να δω και τα μωρά σε λιγες μέρες κι απο την άλλη γέννα;
![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μακαρι αν τον θελειΠω πω άντε...ξεκουράσου τώραΜια χαρα σας ακούω....κλασική γάτα ο μικρός
Στη Βασια άρεσε πολύ θυμάμαι
Κρεμένιος...Να τον φας σου έρχεται!!
Καλος σαν το Τροι είναι κι αυτός??![]()
μετα χαρας της τον δινω.ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΑΤΑ
Και καλυτερος απ τον Troy.
Eβαλα θεμα το ειδες?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι για να τον παρει εκείνη...εχει τα 2 βιρμανάκια της...αλλά της άρεσε πολύ!Μακαρι αν τον θελειμετα χαρας της τον δινω.ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΑΤΑ
Και καλυτερος απ τον Troy.
Eβαλα θεμα το ειδες?

Ειναι ωραιος και γλυκος!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
απο Girly & Troyποτε ειναι η επόμενη γέννα?? Και απο ποιους γονεις?
Ελα βρε παραπονιαρη μου,βλεπεις εχω τοσες δουλεις να κανω,σε κανα διαλειμα καθομαι και διαβαζω γιατι αν γραψω οι γατες θα κανουν διαδηλωση διαμαρτυριαςΚαταλαβες κυριε? Καποιοι παραπονιουνται οτι εξαφανιστηκα και τωρα που εγραψα, ουτε λαλια.... Αχ....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aλα της και πολλαπλή παράθεση!απο Girly & Troy
Ελα βρε παραπονιαρη μου,βλεπεις εχω τοσες δουλεις να κανω,σε κανα διαλειμα καθομαι και διαβαζω γιατι αν γραψω οι γατες θα κανουν διαδηλωση διαμαρτυριας![]()
Καλά μα ποια είσαι?

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οντως εχεις χασει.Λοιπον ο Παυλος πηρε τελικα τον Μουψη και η Στελλα θελει ενα αγορακι για τον εαυτο της γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας εχουν κανει καταληψη στη Cammyεχω χασει επεισοδια!!!πηρε καποιος κουνακι?και ειναι να παρει και καποιος αλλος?διαφωτηστε με!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οντως εχεις χασει.Λοιπον ο Παυλος πηρε τελικα τον Μουψη και η Στελλα θελει ενα αγορακι για τον εαυτο της γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας εχουν κανει καταληψη στη Cammy![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πολυ ωραια!!!Παυλο να ζησετε και να ευτυχησετε!!!Οντως εχεις χασει.Λοιπον ο Παυλος πηρε τελικα τον Μουψη και η Στελλα θελει ενα αγορακι για τον εαυτο της γιατι οι υπολοιποι της οικογενειας εχουν κανει καταληψη στη Cammy![]()
Στελλα σου ευχομαι να παρεις το καλυτερο και να του κανεις καταληψη!!!
εσυ τι γελας μικρη?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Ναι ρε γμτ το ένα δεν μας φτάνει!πολυ ωραια!!!Παυλο να ζησετε και να ευτυχησετε!!!
Στελλα σου ευχομαι να παρεις το καλυτερο και να του κανεις καταληψη!!!
εσυ τι γελας μικρη?
Μαλώνουμε ποιός θα το πρωτοπαίξει!Και η μικρή έχει ένα ψιλοκόλλημα με τον άντρα μου!Γυναίκα παιδί μου!
Οπότε ελπίζω με το πού θα πάρω αγοράκι να κολλήσει σε μένα!Εκτός αν κολλήσουν τα μικρά μεταξύ τους!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool