Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ακριβως Γιουλακι μου πρεπει να τον δωσω με μεγαλη μου λυπη.Απευθυνομαι πρωτα εδω σε σας λογω ρατσας και κατοπιν θα βαλω και αγγελια.Καμαρωστε τον
κουκλος...λυπαμαι που δεν μπορω να τον παρω...αλλα μετα το στρες της Αθηνας, τελος τα ζώα για το σπιτι...2 φτάνουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
πολυ ωραια!!!Παυλο να ζησετε και να ευτυχησετε!!!
Ευχαριστω παρα πολυ. Να 'σαι καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Eιναι δυνατον να κοιμαται ειδικα στη πρωτη φωτο?Καλα ειναι απιστευτηΚαι στις 3 φωτογραφίες κοιμάται!Δεν την πέτυχα στο τέντωμα!!!![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το email που σου έστειλα το πήρες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το πρωτο που σου εστειλα μη το λαβεις υπ`οψιν.Το δευτερο εχει την φωτογραφιαΕίδες πώς κοιμάται;Συνήθως όταν λιώνει παίρνει τέτοιες στάσεις,στο βαθύ ύπνο!!Το email που σου έστειλα το πήρες;
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Είδες πώς κοιμάται;Συνήθως όταν λιώνει παίρνει τέτοιες στάσεις,στο βαθύ ύπνο!!Το email που σου έστειλα το πήρες;
καλε εσυ πως το εχεις και κοιμάται το γατάκι?σαν παιδάκι..το καλο μου

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα ένα που είχε φωτό μέσα..δεν ξέρω αν εννοείς αυτο...Το πρωτο που σου εστειλα μη το λαβεις υπ`οψιν.Το δευτερο εχει την φωτογραφια
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας είναι καλά οι κόρες μου που το περιποιούνται σαν μωρό!!καλε εσυ πως το εχεις και κοιμάται το γατάκι?σαν παιδάκι..το καλο μου![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Την ειδες ,σου αρεσει?Πήρα ένα που είχε φωτό μέσα..δεν ξέρω αν εννοείς αυτο...
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά το κακό είναι οτι θα καθυστερήσουμε πιο πολύ να το πάρουμε αν τελικα διαλέξουμε απο την επόμενη γέννα...Θα ήθελα να το έχω κοντά στα γενέθλια του Γιώργου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μα και σε αυτη τη γεννα τα δυο μωρα black tabby ειναι.Μα καλα δεν ελαβες τη φωτογραφια,αν οχι πως αλλιως να στη στειλω?Είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν έχει σχηματιστεί κάπως για να ξερω...Εχω μια αδυναμία στον Troy για αυτό θέλω να δω και τα μωρά απο την αλλη γέννα.Αλλά το κακό είναι οτι θα καθυστερήσουμε πιο πολύ να το πάρουμε αν τελικα διαλέξουμε απο την επόμενη γέννα...Θα ήθελα να το έχω κοντά στα γενέθλια του Γιώργου...
EL GATO
Διάσημο μέλος
Eιναι δυνατον να κοιμαται ειδικα στη πρωτη φωτο?Καλα ειναι απιστευτη![]()
Εχτες, ο δικος μου κοιμοταν στα ποδια μου, την ωρα που ημουν στον υπολογιστη και το κεφαλι του κρεμοταν στο κενο. Απιστευτος.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν τον εβγαλες ομως φωτογραφια να τον δουμεΕχτες, ο δικος μου κοιμοταν στα ποδια μου, την ωρα που ημουν στον υπολογιστη και το κεφαλι του κρεμοταν στο κενο. Απιστευτος.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δες τον Ραμση της Ναντιας....ετσι θα γινει....δες τον Troy μικρο...Είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν έχει σχηματιστεί κάπως για να ξερω...Εχω μια αδυναμία στον Troy για αυτό θέλω να δω και τα μωρά απο την αλλη γέννα.Αλλά το κακό είναι οτι θα καθυστερήσουμε πιο πολύ να το πάρουμε αν τελικα διαλέξουμε απο την επόμενη γέννα...Θα ήθελα να το έχω κοντά στα γενέθλια του Γιώργου...
Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αχ τι καλοςΠαρτε τον και σε μια στιγμη αναρρίχησης. Αυτο το παιδι ζηλευει τους δρακους μου και θελει να τους εξολοθρευσει.
Καλα κανει το παιδι με τους δρακους,ας τους να τους φαει
staman2
Περιβόητο μέλος
Στέλλα μου η καλλίτερη απόφαση είναι αυτή που πήρατε!Να πάρετε ένα δεύτερο μωράκι! Θα έχει παρεούλα η μικρή σας! Στο έχω ξαναπεί. Τα γατάκια που μεγαλώνουν με συντροφιά άλλα γατάκια γίνονται πιο κοινωνικά μεταξύ τους κ είναι πιο ευτυχισμένα. Το έχω βιώσει με τον Τιμυ μου που επί χρόνια τον είχα μόνον... και τώρα είναι αργαΕυχαριστώ Αναστασία μου!Η μικρή όντως με το που θα δει την κάμερα κάθεται και ποζάρει!!Ψωνάρα απο μικρή!!
Για το δεύτερο το συζητούσαμε με το που κλείσαμε την Cammy γιατί ο άντρας μου ήθελε και ένα αρσενικό!Με το που είδαμε τη μικρή έκλεισε το θέμα!!Ολοι μου λέγανε τί να το κάνεις το δεύτερο γατί μέσα στο σπίτι,δεν σας φτάνει ένα;Αλλά το θέμα δεν είμαστε εμείς,είναι η ίδια η γάτα!Το ξέρω ότι για την Cammy θα είναι ότι καλύτερο να έχει μια παρεούλα στο σπίτι!

Μεγάλε!!! Πράγματι υπερέβαλες εαυτόν!!!!To προγραμμα του εχει ως εξης: Το πρωι κοιμαται. Θα σηκωθει, βεβαια, για λιγο και θα παιξει. Θα φαει, θα πιει νερο και θα χρησιμοποιησει τη λεκανη του. Μετα θα πρεπει να ανεκτει επισκεπτες που θελουν να το δουν. Αφου δε θα την παλευει αλλο, θα ερθει τρεχοντας στο δωματιο μου. Θα φαει. Θα κοιμηθει. Κατοπιν, θα ξεβολευτει διοτι το ατομο του οποιου το κρεβατι εχει πιασει, θα θελει να το χρησιμοποιησει.Θα ξανακοιμηθει, αφου φαει, σε αλλη γωνιτσα του κρεβατιου. Θα ξυπνησει γιατι ο πατερας μου θελει να παιξει μαζι του. Αφου ασχοληθουμε ολοι μαζι του, θα παιξει και θα κοιμηθει. Ε, το βραδυ, κατα τις 23.00, θα παιζει συνεχεια. Κατα τη 01.00 τον αναγκαζουμε να κοιμηθει..... Θελετε κι αλλα?
Ναι, ναι... Ο κοινος παρονομαστης ολων ειναι ο ΥΠΝΟΣ.
Υ.Γ. 8 γραμμες. Υπερεβαλλα εαυτον.
Συγχαρητήρια για τον κούκλο σου τον υπέροχο αυτόν κούκλο! Καλέ γιατί δεν μας τον έβγαλες φωτογραφία να τον καμαρώσουμε που κοιμόταν στα πόδια σου κ κρεμόταν το κεφάλι του????

Πράγματι κρεμένιος και πανέμορφος γάταρος!!!! Ενας κούκλος!Στη Βασια άρεσε πολύ θυμάμαι
Κρεμένιος...Να τον φας σου έρχεται!!
Καλος σαν το Τροι είναι κι αυτός??![]()

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Ναι ρε γμτ το ένα δεν μας φτάνει!Μαλώνουμε ποιός θα το πρωτοπαίξει!Και η μικρή έχει ένα ψιλοκόλλημα με τον άντρα μου!Γυναίκα παιδί μου!
Οπότε ελπίζω με το πού θα πάρω αγοράκι να κολλήσει σε μένα!Εκτός αν κολλήσουν τα μικρά μεταξύ τους!!
![]()

Καλή μου!!! Το ένα πράγματι δεν φτάνει!!!Αλλά εγώ εχω πάρει 4 και ακόμα δεν έχω βρει αυτο που να κολλήσει ακριβώς όπως το εννοω σε μένα!!!

Οπότε ακόμη έχεις μέλλον φαντάζομαι... Πλάκα κάνω μπορεί να είσαι πιο τυχερή εσύ γιατί τα κουνάκια είναι πιο αυτοκόλλητα με τους ανθρώπους νομίζω...
Και ναι... θα κολλήσουν σίγουρα και μεταξύ τους βρε.. Και εκει να δεις πλάκες. Δεν θα τα χορταίνεις να τα βλέπεις να παίζουν

staman2
Περιβόητο μέλος
Στέλλααααα!!!Χωρίς λόγια!!![]()
ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ!!!! Και να φανταστεις οτι όταν πήγα στη Νεκταρία, το είχα στην αγκαλιά μου όση ωρα είχε ο Παύλος τον δικό του κούκλο και το έσκαγα στα φιλιά και το ζουζουνιζα!!! Τι κουκλάρα!!!
Τι νάζι, τι πόζες καλέ?? Σαν τα μωρά των διαφημίσεων είναι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool