Τα Μaine Coon-άκια!!

Εγώ πάλι ξετρελάθηκα κ με τους δύο. Κ τον Duran και τον Donatello:)
Θα γίνουν τέλειοι γάταροι!!:up:

Στέλλα τι τέλειες φωτο είναι αυτές!! Ειδικά η πρώτη με τη γλωσσίτσα όλα τα λεφτά. Τι μωρό καλέ είναι αυτό!!Φιλησέ μου την πολύ πολύ και κάνε της κ μουσουδάκι:up:
Είδες το νινί μου;Δεν προλαβαίνω να τη βγάζω φωτογραφίες!!:PΤο έχω μαδήσει το καημένο!Συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια κάνουμε!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθα και γω.
Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στην αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ασημενια βρετανικη ειναι η γατουλα στη διαφημιση.Κι εγω θα ηθελα μια τετοια...Αλλα ο χρωματισμος αυτος με ενθουσιαζει σε καθε ρατσα.Τι κανει ο μικρος σου;

Καλωσηρθα και γω.
Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο.
Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2
:up:

Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ.

Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2
:up:

Καλως σας βρηκα.
Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι?

Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ.
Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει:P

Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει:P

Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα.
Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα.

Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι.

Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!:hmm:Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!:DΕχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!!:up:

Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!:hmm:Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!:DΕχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!!:up:

Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος?
Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα.

Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος?
Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα.
Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο:P.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση.

Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο:P.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση.

Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι.
Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα.

Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι.
Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα.
Καλημέρα!! :)

κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέρος:redface::blink:μια ώρα την έψαχνα...:P

κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέρος:redface::blink:μια ώρα την έψαχνα...:P

Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα.

Γεια σας και πάλι!:)
Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω....:D
Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι:rolleyes::rolleyes:

Main%20Coon.jpg

main.php

eMail-Pa171373%20Koonary%20Magnificent%20Seven%20Kittens.jpg

Maine-Coon-Kittens.jpg

ripple2.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν!:up::up::up:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!

Γεια σας και πάλι!:)
Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω....:D
Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι:rolleyes::rolleyes:

Main%20Coon.jpg

main.php

eMail-Pa171373%20Koonary%20Magnificent%20Seven%20Kittens.jpg

Maine-Coon-Kittens.jpg

ripple2.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν!:up::up::up:
Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι

Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back