ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ESTELLE έγραψε: #1.041 30-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ πάλι ξετρελάθηκα κ με τους δύο. Κ τον Duran και τον Donatello Θα γίνουν τέλειοι γάταροι!! Στέλλα τι τέλειες φωτο είναι αυτές!! Ειδικά η πρώτη με τη γλωσσίτσα όλα τα λεφτά. Τι μωρό καλέ είναι αυτό!!Φιλησέ μου την πολύ πολύ και κάνε της κ μουσουδάκι Click για ανάπτυξη... Είδες το νινί μου;Δεν προλαβαίνω να τη βγάζω φωτογραφίες!!Το έχω μαδήσει το καημένο!Συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.042 30-11-08 17:48 Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στην αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-11-08 17:51 Ναι ασημενια βρετανικη ειναι η γατουλα στη διαφημιση.Κι εγω θα ηθελα μια τετοια...Αλλα ο χρωματισμος αυτος με ενθουσιαζει σε καθε ρατσα.Τι κανει ο μικρος σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.044 30-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.045 30-11-08 17:58 Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εγώ πάλι ξετρελάθηκα κ με τους δύο. Κ τον Duran και τον Donatello Θα γίνουν τέλειοι γάταροι!! Στέλλα τι τέλειες φωτο είναι αυτές!! Ειδικά η πρώτη με τη γλωσσίτσα όλα τα λεφτά. Τι μωρό καλέ είναι αυτό!!Φιλησέ μου την πολύ πολύ και κάνε της κ μουσουδάκι Click για ανάπτυξη... Είδες το νινί μου;Δεν προλαβαίνω να τη βγάζω φωτογραφίες!!Το έχω μαδήσει το καημένο!Συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια κάνουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:48 Ο EL GATO έγραψε: #1.042 30-11-08 17:48 Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στην αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-11-08 17:51 Ναι ασημενια βρετανικη ειναι η γατουλα στη διαφημιση.Κι εγω θα ηθελα μια τετοια...Αλλα ο χρωματισμος αυτος με ενθουσιαζει σε καθε ρατσα.Τι κανει ο μικρος σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.044 30-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.045 30-11-08 17:58 Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στην αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-11-08 17:51 Ναι ασημενια βρετανικη ειναι η γατουλα στη διαφημιση.Κι εγω θα ηθελα μια τετοια...Αλλα ο χρωματισμος αυτος με ενθουσιαζει σε καθε ρατσα.Τι κανει ο μικρος σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.044 30-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.045 30-11-08 17:58 Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ασημενια βρετανικη ειναι η γατουλα στη διαφημιση.Κι εγω θα ηθελα μια τετοια...Αλλα ο χρωματισμος αυτος με ενθουσιαζει σε καθε ρατσα.Τι κανει ο μικρος σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.044 30-11-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.045 30-11-08 17:58 Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλωσηρθα και γω. Λοιπον, πραγματι, τα silver των φωτο ειναι πολυ ομορφα. Μαλιστα, καποιοι ξερουν απο ΄δω μεσα οτι στη αρχη ηθελα να παρω μια British shorthair silver tabby. Νομιζω ειναι η γατα των whiskas. Ολα αυτα, βεβαια, μεχρι να δω τα maine coon. Αλλα, αν τα blue tabby ειναι σπανια, νομιζω οτι τα silver ειναι ακομα πιο σπανια. Μαλλον πρεπει να ψαξει πολυ κανεις μεχρι να βρει κατι τετοιο. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 17:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.045 30-11-08 17:58 Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο EL GATO έγραψε: #1.046 30-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλως ηρθες,μας ελειψες ,πως τα περασες,που πηγες,ο μικρος?Το ξερεις οτι ο Μουψης ενδεχεται να ειναι σιλβερ?Κοιτα να δεις και μπλε και σιλβερ!!! 2 στα 2 Click για ανάπτυξη... Καλως σας βρηκα. Ενδιαφερον αυτο! Πως και ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:10 Η Νεκταρια έγραψε: #1.047 30-11-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα ειναι. Ποτε παιζει, ποτε κοιμαται... Αμα θελω να ασχοληθω μαζι του και κοιμαται, τον ξυπνω. Αλλα δεν παραπονιεται, ευτυχως. Ουτως ή αλλως, στο τσεπακι τον εχει τον υπνο. Τωρα σκεφτομαι απο Τεταρτη να τον παω σε καποιο κτηνιατρο, απλα ετσι να τον δει. Ε, και, σαφως, να μου πει για τα επερχομενα εμβολια κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.048 30-11-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ενα εμβολιο ειναι να κανει το αντιλυσσικο προς το 4ο μηνα.Απλα πρεπει να βρεις ενα καλο κτηνιατρο, αχτειαστος να ειναι.Για το σιλβερ θα τα πουμε τηλεφωνικως γιατι πρεπει να ετοιμαστω για το βαφτηστηρι μου...εχει γενεθλια κι αν αργησει η νονα εε δεν λεει Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα το παω στον Αιλουρο. Ολοι λενε τα καλυτερα. Οσο για το silver, ναι, θα τα πουμε τηλεφωνικα, γιατι εχω μεγαλη περιεργεια τωρα. Α, και χρονια πολλα για το βαφτιστηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η ESTELLE έγραψε: #1.049 01-12-08 22:43 Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Ο EL GATO έγραψε: #1.050 02-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τί έγινε βρε παιδιά;Δεν βλέπω πολύ κίνηση απο χθες το απόγευμα και ανησύχησα!Παύλο τί κάνεις;O μικρός πώς πάει;Eγώ τη δικιά μου θα την κάνω κομμώτρια!!Εχει φαγωθεί με τα μαλλιά μας!Αφού πλέον δεν τα βουρτσίζω εγώ!Εχω την Cammy που έρχεται καθε τρείς και λίγο και αρχίζει το ξέμπλεγμα!!Στο τέλος περνάει και μια δόση γυαλιστικού με τη γλωσσα της και είμαστε έτοιμοι!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.051 02-12-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους. Εχεις δικιο Στελλα. Ησυχια στο μετωπο. Καλα ειναι ο μικρος. Εκανε τρελο χουνερι χτες στη μανα μου. Πηγε και χωθηκε σε ενα απιθανο σημειο, εριξε και μια κουβερτα απο πανω του και κοιμοταν. Τον εψαχνε για 2μιση ωρες. Ειχε παθει νευρικο κλονισμο. Τελικα, μολις ηρθε ο πατερας μου τον βρηκε. Καταλαβες ο κυριος? Του εκλεισα αυριο ραντεβου με κτηνιατρο, ετσι για να τον δει για πρωτη φορα. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.052 02-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλο μου,ε αυτα θα τα εχετε.Οταν ηταν μικρος ο Μαουρο ειχε κρυφτει πισω στο ψυγειο.Αντε να τον βρεις μετα.Περιμενω νεα απο τον γιατρο.Ειμαι σιγουρη οτι θα τον βρει σε πολυ καλη φυσικη κατασταση. Click για ανάπτυξη... Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.053 02-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που περιγραφω πιο πανω, δεν εκφραζουν ουτε στο ελαχιστο αυτο που περασε η μανα μου. Ειχε κατσει στην καρεκλα και απο την απελπισια της εκλαιγε. Εγω ημουν στη δουλεια και ενω μιλησαμε δεν μου το ειπε. Ημουν ικανος να εφευγα και να πηγαινα σπιτι. Οσον αφορα στην αυριανη επισκεψη, ναι, και γω ελπιζω να τον βρει τελειο σε ολα. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.054 02-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.055 02-12-08 11:31 κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #1.056 02-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ειχα χάσει τη Σεμέλη...κι ειχε χωθει κάτω απο το πάτο του καναπέ...σε ένα μικρό ξηλωμένο του μέροςμια ώρα την έψαχνα... Click για ανάπτυξη... Μα τα ατιμα πανε και χωνονται σε κατι σημεια... Αντε να τα βρεις μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Raisa έγραψε: #1.057 03-12-08 18:11 Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η ESTELLE έγραψε: #1.058 03-12-08 18:25 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:47 Η Νεκταρια έγραψε: #1.059 03-12-08 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σας και πάλι! Βρήκα αυτά τα υπέροχα φατσουλίνια και είπα να σας τα αφιερώσω.... Νεκταρίαααααα που είσαιιιιι Ελπίζω να σας αρέσουν! Click για ανάπτυξη... Μολις τωρα τα ειδα!!!! Αχ να τα ειχα,θα τα ζουμπιζα και θα τα γεμιζα φιλια.Ευχαριστουμε Νικολεττακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η moukelis έγραψε: #1.060 03-12-08 20:19 Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι ομορφα που ειναι...Ειδικα τα πρωτα,ονειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.