Τα Μaine Coon-άκια!!

Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!!:)
Κουκλα!Της παει πολυ το γιορτινο πνευμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα βιντεάκια τα τραβάς με την κάμερα και τα περνάς στον υπολογιστή ;
Ναι,ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια με τις φωτογραφιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλα!Της παει πολυ το γιορτινο πνευμα!
Kαλά και ο Σείριος είναι απίστευτος!!Εχεις ακριβώς τις γάτες που είχα αδυναμία!!:happy:Τώρα φυσικά έχω κολλήσει και με τα Μειν κουνάκια!!:up:
Αυτές οι φωτό γμτ βγήκαν λίγο θολές αλλά αύριο που θα στολίσουμε το δέντρο θα βγάλω κι άλλες!

Ο Σειριος πραγματικα ηταν το καρμα μας,ψαχναμε για μπλε ρωσσακι ή βρετανακι,και ξαφνικά βγήκε η αγγελία του.Τον ερωτευτηκα απο την πρωτη του φωτογραφια,στη χουφτα,την εχεις δει;
Περιμενουμε κι αλλες γιορτινες φωτο!

Ο Σειριος πραγματικα ηταν το καρμα μας,ψαχναμε για μπλε ρωσσακι ή βρετανακι,και ξαφνικά βγήκε η αγγελία του.Τον ερωτευτηκα απο την πρωτη του φωτογραφια,στη χουφτα,την εχεις δει;
Περιμενουμε κι αλλες γιορτινες φωτο!
Δεν θυμάμαι αν την έχω δει αυτή τη φωτό..Απο εδώ απο το my cat τον βρήκες;

Ναι,ειχα βαλει αγγελια για μπλε ρωσσικο,ή βρετανικο,και οσο περιμενα εμφανιστηκε η αγγελια του.Να τον οταν τον ειδαμε πρωτη φορα(μεην κουνακια συγνωμη για τη Σειριοφωτο στο νημα σας)
gates023.jpg

Ναι,ειχα βαλει αγγελια για μπλε ρωσσικο,ή βρετανικο,και οσο περιμενα εμφανιστηκε η αγγελια του.Να τον οταν τον ειδαμε πρωτη φορα(μεην κουνακια συγνωμη για τη Σειριοφωτο στο νημα σας)
gates023.jpg
Ax νινί μου!!!Τί όμορφο μωράκι!!!Μάλλον σε λάθος thread γράφουμε Δώρα μου!!:lol:

Ναι,μπορεις να διαβασεις την ιστοριουλα του στο νημα μας,ειναι και η αδερφουλα του στο φορουμ,την υιοθετησε μια γνωστη μου απο την Αθηνα.Και παλι συγνωμη μεην κουνακια!

Ναι,μπορεις να διαβασεις την ιστοριουλα του στο νημα μας,ειναι και η αδερφουλα του στο φορουμ,την υιοθετησε μια γνωστη μου απο την Αθηνα.Και παλι συγνωμη μεην κουνακια!
Καλε ομιλειτε ελευθερα ολα τα γατουνια την ιδια ψυχουλα εχουνε.:up:
Συνεχιστε εσεις εγω παω για υπνο,ειμαι πτωμα.
Υ.Γ. Η Gerly ειναι καλα:up::up::up::up:
Καληνυχτα

Δεν ειχε τελικα σιγουρα αλλο μωρακι;Ε Νεκταρια σημερα σε συγχωρουμε γιατι εισαι κουρασμενη,αυριο ομως θελουμε φωτο των μωρρων!Πως ειναι;

Αχ πολύ χάρηκα Νεκταρία μου!!:up::up:Αντε να ηρεμήσετε κι εσείς!!Συμφωνώ με τη Δώρα!Φωτογραφίες των μωρών μόλις βρεις χρόνο!Πάω κι εγώ για ύπνο γιατί σέρνομαι!!:P

Καλημερα! (Αφου αλλαξε η μερα)

Στο κεντρο της Αθηνας γινεται χαμος. Πολλοι απο εσας θα το μαθετε μολις ξυπνησετε.
Ναι Στελλα, ο Μουψης ειναι στο βιντεο. "Ανεβαινει" ευκολα ενα τετοιο βιντεο.
Η Cammy ειναι σουπερ στις φωτογραφιες. Εχει μεγαλωσει αρκετα.
Και moukelis ευχαριστω για την φιλοφρονηση.

Τωρα μολις ειδα ειδησεις,ανεφεραν και τις παραιτησεις...:down:

Τωρα μολις ειδα ειδησεις,ανεφεραν και τις παραιτησεις...:down:

Γι' αυτο δεν ακουσα ακομα κατι.
Α, τωρα το ακουω. Για λογους ευθιξιας υπεβαλλαν τις παραιτησεις τους οι οποιες, σαφως, δεν εγιναν δεκτες. Τι γελοιο. Χρονια στο ιδιο εργο θεατες. Ας αλλαξουν παρασταση πια.

Ναι τους καημενους,ειναι να τους λυπαται η ψυχη σου...Που αναγκαστηκαν για λογους ευθιξιας να παραιτηθουν...Μωρε δεν ειναι μονο αυτοι που δεν αλλαζουν παρασταση,ειμαστε κι εμεις που καθομαστε και την παρακολουθουμε και δε σηκωνομαστε να τους φερουμε τα καθισματα κολλαρο.
Το θεμα ειναι οτι εφυγε ενα παιδι 15 ετων,ο,τι και να λεμε τωρα ειναι λιγο...
Καλο βραδυ.

Καλο βραδυ.

Ναι, Αναστασια. Κατι τετοιο φανταζομαι πως ειναι. Και ειναι λογικο. Δεν μπορει να ειναι ολα ιδια.
Ευχαριστω.
Ναι Παύλο μου δεν είναι όλα ίδια. Το καθενα έχει τον χαρακτήρα του!!!

Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας!

https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0

Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα.
Παύλοοοοο!!!! ΤΕΛΕΙΟΣ απλά ΤΕΛΕΙΟΣ γάτος. Καλέ τι κουκλάκι. Και τι νάζι. Και να δεις θα γίνει τεράστιος. ΤΙ πατουσάρα είναι αυτή που έχει. Τι μουτράκι υπέροχο κ εκφραστικό!!!! Να σου ζήσει ο κούκλος σου! φιλησέ μου το μουτράκι του το ασημένιο!!!:D

Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!!:)
Καλέ Στέλλα τι κουκλάρα μελένια είναι αυτή!!!! Ονειρεμένη αέρινη ζουζουνα!!!:D
gates023.jpg
Μωράααακι μου πανέμορφο που σε λένε κ μαφιόζο. Τι ζαχαρωτούλης είσαι!!:D

Καλε ομιλειτε ελευθερα ολα τα γατουνια την ιδια ψυχουλα εχουνε.:up:
Συνεχιστε εσεις εγω παω για υπνο,ειμαι πτωμα.
Υ.Γ. Η Gerly ειναι καλα:up::up::up::up:
Καληνυχτα
Ακριβώς Νεκταρία μου γι αυτο σε παραδέχομαι. Ολα τα γατουνια είναι ίδια. Κι έχουν ολα ψυχουλα, σωματάκι, ζωούλα. Οπως τα λες.
Μπράβο πολύ χαίρομαι για την γατουλίνα σου που είναι καλά. Περιμένουμε φωτο των μικρών κ της ίδιας.:up:

καλημέρα το ξενυχτήσατε βλέπω...:)χαιρομαι που η γατούλα ειναι μια χαρά..:)

Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας!

https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0

Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα.

Φοβερό το μωρό σου!Για ζούλιγμα είναι:up:

Καλημερα σε ολους (ξανα).

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα λογια. Οταν θα εχω και κανα αλλο βιντακι θα το ξανανεβασω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back