aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η aalyah έγραψε: #1.621 08-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Click για ανάπτυξη... Εγώ θα βάλω αργότερα φωτό γιατί τώρα είμαι στο λαπτοπ και όλες οι φωτό είναι στον άλλον υπολογιστή. Θα το κάνω άλλη στιγμή όταν ξεμπερδέψω με πακετάρισματα και ιστορίες τέτοιες Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Click για ανάπτυξη... Πολύ κρίμα τον καημένο πάρα πολύ. Του αξίζει κάτι καλύτερο του γλυκού μου. Τι να πω μωρέ κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν μυαλό. Όλα για το χρήμα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Click για ανάπτυξη... Θα βάλουμε κάποια στιγμή θα βάλουμε. Αλλά εσύ στο κάτω κάτω θα με δεις κιόλας καλέ σύντομα Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.622 08-12-08 01:00 αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:06 Η aalyah έγραψε: #1.623 08-12-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και σε σένα Νεκταρία. Άντε πάω και εγώ για ύπνο. Τα λέμε άυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.624 08-12-08 08:15 Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.625 08-12-08 11:13 Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη Click για ανάπτυξη... Εγώ θα βάλω αργότερα φωτό γιατί τώρα είμαι στο λαπτοπ και όλες οι φωτό είναι στον άλλον υπολογιστή. Θα το κάνω άλλη στιγμή όταν ξεμπερδέψω με πακετάρισματα και ιστορίες τέτοιες Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο... Click για ανάπτυξη... Πολύ κρίμα τον καημένο πάρα πολύ. Του αξίζει κάτι καλύτερο του γλυκού μου. Τι να πω μωρέ κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν μυαλό. Όλα για το χρήμα Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ! Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!! Click για ανάπτυξη... Θα βάλουμε κάποια στιγμή θα βάλουμε. Αλλά εσύ στο κάτω κάτω θα με δεις κιόλας καλέ σύντομα Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:00 Η Νεκταρια έγραψε: #1.622 08-12-08 01:00 αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:06 Η aalyah έγραψε: #1.623 08-12-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και σε σένα Νεκταρία. Άντε πάω και εγώ για ύπνο. Τα λέμε άυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.624 08-12-08 08:15 Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.625 08-12-08 11:13 Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:06 Η aalyah έγραψε: #1.623 08-12-08 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και σε σένα Νεκταρία. Άντε πάω και εγώ για ύπνο. Τα λέμε άυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.624 08-12-08 08:15 Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.625 08-12-08 11:13 Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα και σε σένα Νεκταρία. Άντε πάω και εγώ για ύπνο. Τα λέμε άυριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.624 08-12-08 08:15 Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.625 08-12-08 11:13 Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.625 08-12-08 11:13 Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:16 Η ESTELLE έγραψε: #1.626 08-12-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.627 08-12-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ESTELLE έγραψε: #1.628 08-12-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΤΕΛΕΙΑ! ναι!!! Κουκλάκια όλα!! Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος... Click για ανάπτυξη... Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.629 08-12-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!Το Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη.. Click για ανάπτυξη... ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.630 08-12-08 11:55 Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ESTELLE έγραψε: #1.631 08-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.632 08-12-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα Click για ανάπτυξη... Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.633 08-12-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Εγραψες Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η ESTELLE έγραψε: #1.634 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου φιλενάδα μου!!! Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου Λοιπον Firework (πυροτέχνημα) Fire (φωτια) Felix Fandom Fadoma Freedom θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν) και πάει σε αγόρια και κοριτσια Felicia Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) Click για ανάπτυξη... Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Η Νεκταρια έγραψε: #1.635 08-12-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!! Click για ανάπτυξη... Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Νεκταρια έγραψε: #1.636 08-12-08 12:07 Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ESTELLE έγραψε: #1.637 08-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγραψες Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #1.638 08-12-08 12:09 Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Francesca δεν σας αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.639 08-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα Click για ανάπτυξη... Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.640 08-12-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το Francesca δεν σας αρεσει? Click για ανάπτυξη... χμ...οχι Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!! Click για ανάπτυξη... καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.