Τα Μaine Coon-άκια!!

Ευχαριστω,η Θενια που ειναι να βαλει κι αυτη....Θενιαααααα θελουμε να σε δουμε αντε βρες κι εσυ καμμια καλη:)

Εγώ θα βάλω αργότερα φωτό γιατί τώρα είμαι στο λαπτοπ και όλες οι φωτό είναι στον άλλον υπολογιστή. Θα το κάνω άλλη στιγμή όταν ξεμπερδέψω με πακετάρισματα και ιστορίες τέτοιες ;)

Ναι ρε γμτ,είδες; Kαι είναι κούκλος ο γατούλης!Εμένα όταν μου τον πρωτοέδειξε τρελάθηκα με την ομορφιά του!Δεν ήξερα τη ράτσα των Μειν Κουν.Οταν έβλεπα τέτοιες γάτες νόμιζα πως ήταν διασταύρωση κεραμιδόγατας με αγκύρας,οχι ότι ήταν κατοχυρωμένη ράτσα.Και πάντα νόμιζα ότι τις τάιζαν πολύ και γινόταν έτσι!Φυσικά στεναχωρέθηκα κι εγώ πολύ έτσι πως τον είχαν τον καημένο...:(

Πολύ κρίμα τον καημένο πάρα πολύ. Του αξίζει κάτι καλύτερο του γλυκού μου. Τι να πω μωρέ κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν μυαλό. Όλα για το χρήμα :down:

Αμαν κορίτσια πότε πήγε 1 παρά; Πρέπει να την κάνω σφαίρα γιατί αύριο έχουμε και τα σχολεία μας!!Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!:)
Να βάλετε φωτό στα προφίλ σας να σας δω!!:up:

Θα βάλουμε κάποια στιγμή θα βάλουμε. Αλλά εσύ στο κάτω κάτω θα με δεις κιόλας καλέ σύντομα :) Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ :hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε λοιπον κοριτσια,παω και εγω να ξαπλωσω,τα λεμε αυριο...καληνυχτα σας

Καληνύχτα και σε σένα Νεκταρία. Άντε πάω και εγώ για ύπνο. Τα λέμε άυριο. :hello:

Καλημερα! Βλεπω το "βρασατε" χτες το θεμα, ε? Κατσατε μεχρι αργα. Εγω ειχα βγει και γυρισα σχετικα αργα. Στελλα, με εβλεπες on line γιατι διαβαζα τα μηνυματα που ειχατε γραψει.

Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? :)

Καλημέρα! Ολα καλά με τη Girly ε?? :)
Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!:up:Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!!:P

Kαλημέρα Γιούλη!!Ναι,απ'ότι έγραψε χθες και η Νεκταρία όλα καλά με τη μαμά!!:up:Τα είδες τα μωράκια;Είναι τρέλα!!!:P
ΤΕΛΕΙΑ! :)ναι!!!:up: Κουκλάκια όλα!! :up:
Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? :)
Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος...:inlove:

ΤΕΛΕΙΑ! :)ναι!!!:up: Κουκλάκια όλα!! :up:
Λοιπον εσυ και ο Παυλος ειστε οι νονοι?? :)
Ο κρεμένιος Elvin θα γινει πολύ γλυκος...:inlove:
Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!:PΤο Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη..

Το Elizabeth ναι το πρότεινα εγώ γιατί ήταν τσαούσα η μικρή!:PΤο Elvin μου φαίνεται το είχε προτείνει ο Παύλος!Δεν είμαι όμως σίγουρη..
ναι τη θυμάμαι τη στρίτζω την Elizabeth:P:lol:
το Elvin ειναι του Παυλου....α και νομιζω το Electra το ειχε πει η Γιώτα (Lita):hmm:

Kαλημερα,μη στεναχωριεστε ερχεται και "F"γεννα:lol::lol:

Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!!:lol::lol:

Γεια σου φιλενάδα μου!!! :)
Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτησαμε τα παιδια σου:lol::lol::lol:

Λοιπον :hmm:
Firework (πυροτέχνημα) :P:lol:
Fire (φωτια)
Felix :blink::lol:
Fandom :blink:
Fadoma :blink:
Freedom :cool: θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν:P:lol:) και πάει σε αγόρια και κοριτσια
Felicia
Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) ;)

Kαλημέρα Νεκταρια!Απο ποιούς γονείς είναι η F γέννα;Πότε περιμένετε με το καλό τα μωρά;Να προμηθευτούμε ποπ κορν και μπύρες!!:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγραψες Στέλλα :lol:

Γεια σου φιλενάδα μου!!! :)
Καλέ τι να στεναχωρηθώ! Απλά ήθελα να σου πω ότι ο Παυλος η Στέλλα η Γιώτα κι εγώ ειμαστε οι κουμπάροι σου αφου βαφτισαμε τα παιδια σου:lol::lol::lol:

Λοιπον :hmm:
Firework (πυροτέχνημα) :P:lol:
Fire (φωτια)
Felix :blink::lol:
Fandom :blink:
Fadoma :blink:
Freedom :cool: θα το φωνάζεις Free (Aυτο μου αρέσει πάρα πολύ...ολες οι γάτες μας ειναι free γιατι κάνουν τελικά ό,τι γουστάρουν:P:lol:) και πάει σε αγόρια και κοριτσια
Felicia
Felicita ( = ευτυχια στα Ιταλικα) ;)
Βάλτε και το Fergie στη λίστα που μου αρέσει πολύ!!:P

Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα:P

Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη ....Felix τον βγαλαμε
Μαουρο+Μπειμπυ ειναι το ζευγαρι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγραψες Στέλλα :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Ε ναι,μετά το τελευταίο σηριαλ με την online γέννα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την επόμενη!!:D:D

Το Francesca δεν σας αρεσει?

Με τον Μαουρο.....καλα εσεις το εχετε βλεπω δεδομενο οτι θα παει μακρυα η βαλιτσα?Καντε το σταυρο σας να ξεπεταχτουν γρηγορα:P
Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!:)Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!!:lol::lol::lol::lol:

Το Francesca δεν σας αρεσει?
χμ...οχι:lol:
Εννοείται θέλουμε να ξεπεταχτούν γρήγορα!!:)Τουλάχιστον ένα σακουλάκι ποπ κορν και μια μπυρίτσα θα προλάβουμε να την πιούμε!!:lol::lol::lol::lol:
καλέ ναι...θα ειναι ταινια μικρού μήκους...εναλλακτικός Ευρωπαικος κινηματογράφος:P:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back