Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.201 21-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Click για ανάπτυξη... Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.202 21-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι Click για ανάπτυξη... Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Νεκταρια έγραψε: #2.203 21-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Ο EL GATO έγραψε: #2.204 21-12-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.205 21-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. Click για ανάπτυξη... Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.202 21-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι Click για ανάπτυξη... Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Νεκταρια έγραψε: #2.203 21-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Ο EL GATO έγραψε: #2.204 21-12-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.205 21-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι Click για ανάπτυξη... Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Νεκταρια έγραψε: #2.203 21-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Ο EL GATO έγραψε: #2.204 21-12-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.205 21-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Ο EL GATO έγραψε: #2.204 21-12-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.205 21-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.205 21-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα. Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος. Click για ανάπτυξη... Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.206 21-12-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου. Click για ανάπτυξη... καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.207 21-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλησπέρα Κουνακια! Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν Click για ανάπτυξη... καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.208 21-12-08 23:00 Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:10 Η Νεκταρια έγραψε: #2.209 21-12-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα!Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!Κουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!! Click για ανάπτυξη... Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:26 Η ESTELLE έγραψε: #2.210 21-12-08 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει? Click για ανάπτυξη... Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!Ναι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.211 21-12-08 23:32 Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Νεκταρια έγραψε: #2.212 21-12-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.213 21-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η ESTELLE έγραψε: #2.214 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις Click για ανάπτυξη... Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε; Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #2.215 21-12-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:57 Η ESTELLE έγραψε: #2.216 21-12-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω. Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η Νεκταρια έγραψε: #2.217 22-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;; Click για ανάπτυξη... Καθολου πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:38 Ο EL GATO έγραψε: #2.218 22-12-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!! Click για ανάπτυξη... Τα ειχες με Κινεζο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.219 22-12-08 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 112 113 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 111 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:15 Η ESTELLE έγραψε: #2.220 22-12-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι. Τα ειχες με Κινεζο? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο!!! Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!Καμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.