Τα Μaine Coon-άκια!!

Α, εχτες εκανε το κορυφαιο. Επεσαν απο το πιατο του πατερα μου φασολακια και προλαβε, τα αρπαξε και τα εφαγε. Δε φανταζομουν οτι θα ετρωγε και φασολακια. :blink:
Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μερικα ειναι παμφαγα,αλλα δεν πλησιαζουν ουτε το ψαρι:lol:

Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προχτες του πηρα μια κονσερβα Hills με ψαρια ωκεανου και την καταβροχθησε εν ριπη οφθαλμου.
Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ?

Καλομαθημενος ο κυριος...ποσα γραμμαρια ειναι? Τον ειδες φατσα καρτα στο σαιτ ?

Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα.
Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος.

Δεν ξερω ποσο ειναι. Θα προσπαθησω να τον ζυγισω. Υπολογιζω γυρω στα 2 κιλα.
Τωρα τον ειδα στο site. Ειναι παρα πολυ καλος.
Eγω σου το ειχα πει οτι θα τον βαλω,ξερεις κατι..εμενα δεν μου αρεσουν οι κολακιες ειμαι ευθυς ανθρωπος τελεια και παυλα.-

καλησπέρα Κουνακια! :)
Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν;)

καλησπέρα Κουνακια! :)
Του εδωσες gourmet gold? Ξετρελαινονται με αυτήν;)
καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον?

Καλησπέρα και απο μένα!:)Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!:PΚουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!:up:Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!!:happy:

Καλησπέρα και απο μένα!:)Τί κάνετε κορίτσια;Εγώ έχει κανά δίωρο που επέστρεψα απο το σπίτι της Raisa!Ειχαμε συνάντηση σήμερα!Γνωρίσαμε και την Θένια απο κοντά..και φυσικά τη Raisa και τον Fidel!!:PΚουκλιά και τα 2!!Πολύ ήσυχα γατούλια!Τα χαιδέψαμε,βγάλαμε φωτογραφίες!!:up:Ειμασταν μια πολύ όμορφη παρέα!Θα κανονίσω κι εγώ μια συνάντηση μόλις πάρω και τον μικρό για να γνωρίσουνε και τα δικά μου τα μωρά!!:happy:
Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει?

Εγω εδω που να παω κανει και πολυ κρυο.Ειδες η Ραισα τη καλο κοριτσι ειναι,τρελλαθηκα μαζι της,τον Φιντελ δεν τον γνωρισα δυστυχως.Περιμενουμε τις φωτογραφιες.Το μωρο μας τι κανει?
Γιατί εδώ τί νομίζεις οτι κάνει;Εγώ είμαι και στο βουνό κοντά και θερίζει!!:DΝαι,η Νικολέττα είναι όλα τα λεφτά!Πολύ χαρούμενο άτομο και πολύ καλή οικοδέσποινα!:up:Το μωρό μας καλά είναι,παραδόξως σήμερα κοιμόταν σχεδόν όλη τη μέρα!!Εφαγε του σκασμού πάλι,έπαιξε και τώρα κοιμάται στον καναπέ δίπλα στο Γιώργο!!:P

Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;:hmm:Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!!:lol:

Νεκταρια δε μου λες,θα χρειαστεί κάποια στιγμή να κανουμε μπάνιο τα μικρά ή όχι;:hmm:Πάντως φαίνεται να της αρέσει το νερό γιατί πριν πιεί τσαλαβουτάει τα χέρια της μέσα!!:lol:
Τσαλαβουταει τα χερια της στο νερο, αλλα μεχρι εκει.Απατασαι οικτρα;)
Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις:blink:

Για παν ενδεχομενο ο Γιωργος θα της κραταει τα χερια (απο τη μασχαλη) και εσυ θα τη πλενεις.Λιγα ειναι τα κουνακια που καθονται.Πιο πολυ τρελλενονται οταν τα ξεβγαζεις:blink:
Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..:hmm:Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!!:lol::lol:

Οταν λες τρελαίνονται στο ξέβγαλμα,χτυπιούνται επειδή δε θέλουν ή τους αρέσει;Μάλλον το πρώτο ε;:/:
Eγώ λέω να τη βάλω στο πλυντήριο στο προγραμμα για ευαίσθητα και μετά κατευθείαν στεγνωτήριο να φουντώσει!!!:lol::lol::lol:

Να δοκιμάσω δλδ ή δεν χρειάζεται;Αν είναι να συνηθίσει απο τώρα που είναι μωρό..Θα πρέπει να της πάρω και ειδικο σαμπουάν ε;Πάντως απο την αρχή που την πήραμε είχε μια παράξενη μυρωδιά που δεν τη μύρισα σε καμία άλλη γάτα..:hmm:Μου θύμισε τη μυρωδιά που είχε ένας Κινέζος που τα είχα παλιά!!Οχι άσχημη,αλλά παράξενη!!:lol::lol:
Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω.:P

Να δοκιμασεις δεν ειναι κακο να κανουν μπανιο,απαραιτητο δε οταν κατεβαινουν σε εκθεσεις.Οσο για τη μυρωδια ειναι το αποσμητικο χωρου που βαζω.:P
Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;;:lol::lol::lol:

Πλάκα μου κάνεις για το αποσμητικό ή στα αλήθεια βάζεις και παίρνουν κι αυτά τη μυρωδιά;;;:lol::lol::lol:
Καθολου πλακα:):):)

Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι.

Τα ειχες με Κινεζο?

καλε που εισαι εσυ,που χαθηκες?Τα περασες καλα τουλαχιστον?
Καλημέρα! :)
Ωραια ήταν...η θάλασσα ηταν μολυβια και πανέμορφη! Με μια μηχανή στο χερι και τραβούσα φωτογραφιες τους γλάρους...με ειχε πιάσει μανια...:P

Καλημερα. Και μενα το κανει αυτο με τα χερια, αλλα, οπως ειπε και η Νεκτραρια, αυτο δε σημαινει οτι τους αρεσει το νερο. Ο δικος μου μαλλον το απεχθανεται. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την κανεις μπανιο ανευ λογου. Αμα λερωθει πολυ απο κατι, τοτε ναι.

Τα ειχες με Κινεζο?
Καλημέρα Παύλο!!!
:lol::lol::lol:Ναι τα είχα πριν πολλά πολλά χρόνια,όχι ακριβώς με Κινέζο,Βιετναμέζος ήταν αλλά έμενε μόνιμα Γαλλία!!:PΚαμία πάντως σχέση με αυτούς που βλέπουμε!Ηταν ψηλός, με ωραίο σώμα και κούκλος!!!Τον λέγαν Pham Viet Tung!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back