Τα Μaine Coon-άκια!!

Δημητρη, δεν ειχα δει οτι ειχες παπαγαλο Ζακο. Ηθελα να παρω και 'γω εναν. Μαλιστα, για ενα μικρο διαστημα, ειχα διλημμα αναμεσα σε παπαγαλο η γατα. Καλα, τη συνεχεια την ξερετε... :lol:
Παντως οι Ζακο μου αρεσουν παρα πολυ. Ειναι πανεξυπνοι. Μιλα ο δικος σου?

Ειναι κυριως φλυαρη ποιο πολυ παρα ομιλητικη
λεει πολλα αλλα σχετικα απο μεσα της
παλι καλα γιατι πολλα απο αυτα ειναι απο τον μικρο μου αδερφο διαφορα κοσμητικα επιθετα αχααχαχαχαχαχα:lol:
φυσικα ομως λεει συνεχεια οποιος περναει ''ελα εδω-ελα εδω'' πολυ γρηγορα το λεει κι'εχει πολυ γελιο:D
επισης λεει ''θελω μηλο'' η ''μια μπανανα'' ''παππου'' ''σ'αγαπω'' ''σουτ'' '' ησυχια'' και πολλα αλλα ετσι μικρα και συντομα,λεει και προτασουλες αλλα αστραπη δεν τα ποιανουμε ολα:happy:
αμα την ποιασει βεβαια κανει το κορακι ωρες παρα πολυ δυνατα και κρα κρα κρα κραζει και ουρλιαζει τα μυαλα στα καγκελα εμεις αχαχαχαα:lol:
γεννηθηκε το 1998 και την εχω απο το 2000
αυτα με την ζακο μας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες τωρα!!! Πως και δεν εχεις καμια απο τις γατουλες που ειχες? Εγω παντα ειχα ζωακια ,αλλα στον κηπο.Πριν απο 4,5 χρονια μου χαρισαν μια γατουλα αγκυρας την Grays ην οποια εχασα πριν 1.5 χρονο. Το lovely τον εχω περιπου ενα χρονο. Μου τον χαρισε η Νεκταρια. Στον κηπο εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 16 χρονων τον Ivan και την Irma 4.5 χρονων,γκριφον-κανις την οποια μου την εφεραν πριν 3.5 χρονια ,την ειχαν του πεταματου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι κυριως φλυαρη ποιο πολυ παρα ομιλητικη
λεει πολλα αλλα σχετικα απο μεσα της
παλι καλα γιατι πολλα απο αυτα ειναι απο τον μικρο μου αδερφο διαφορα κοσμητικα επιθετα αχααχαχαχαχαχα:lol:
φυσικα ομως λεει συνεχεια οποιος περναει ''ελα εδω-ελα εδω'' πολυ γρηγορα το λεει κι'εχει πολυ γελιο:D
επισης λεει ''θελω μηλο'' η ''μια μπανανα'' ''παππου'' ''σ'αγαπω'' ''σουτ'' '' ησυχια'' και πολλα αλλα ετσι μικρα και συντομα,λεει και προτασουλες αλλα αστραπη δεν τα ποιανουμε ολα:happy:
αμα την ποιασει βεβαια κανει το κορακι ωρες παρα πολυ δυνατα και κρα κρα κρα κραζει και ουρλιαζει τα μυαλα στα καγκελα εμεις αχαχαχαα:lol:
γεννηθηκε το 1998 και την εχω απο το 2000
αυτα με την ζακο μας:P

Πολυ ωραια μου ακουγουνται ολα αυτα. Να σου ζησει! Ελπιζω να τα βρουν με τον Elvin. :lol:

Πολυ ωραια μου ακουγουνται ολα αυτα. Να σου ζησει! Ελπιζω να τα βρουν με τον Elvin. :lol:

Ευχαριστω πολυ Παυλο:D
και εννοειτε πως θα τα βρουν:up:
ειναι ο μπαμπας εδω:P
ιχιχιχχιι:lol:

Bλεπω τοχετε στρωσει στη κουβεντα οπως λεμε τοχουμε στρωσει στο χαρτι χαχα:lol:ομως εδω εχω παρεα τη Θενια μια καταπληκτικη κοπελλα και επειδη σε λιγο θα φυγει ειμαστε ολο μπλα,μπλα.Παρακολουθω τη κουβεντα σας ,γλυκα φιλια σε ολους σας,που με εχετε αγκαλιασει με ατελειωτη και ειλικρινη αγαπη.Εχω κανει το καλυτερο deal στη ζωη μου.Σας αγαπω:)

Πριν αρκετα χρονια ειχα κι εγω μια μαινα. Το ονομα του ηταν Τακης. Σκετος μπελας!!! σταματημο δεν ειχε. Απο κοσμητικα επιθετα αλλο τιποτα...Εκανε το θορυβο μιας πορτας οταν ανοιγει... σφυριζε σαν το καλυτερο καμακι. Αυτοφωναζοταν , Τακουυυλι..... που σαι αγορι μου? , μαμα , μπαμπα , πετρουυυλι ( το γιο μου το μεγαλο) σπυρακι ( το γιο μου το μικρο) .... μιλαμε για τρελο γελιο!!!!!Δ εν ξερω αν εσυ Δημητρη την βγαζεις απο το κλουβι , εμεις τοτε καναμε τις δουλειες παρεα. Καθοταν στον ωμο μου. Πω πω ποσα χρονια πηγα πισω..... ας ειναι ευτυχισμενος εκει..... σ αυτον τον αλλο κοσμο , που ολοι ελπιζουμε και ευχομαστε να ειναι καλυτερος....... Παιδακια πρεπει να φυγω , παιρνει αλλος σειρα στο pc ,φιλακια ελπιζω να τα πουμε αυριο.

Γεια σου Νεκταρινακι μου!!!!!! γεια σου Θενια, αχ!!!! γιατι να ειμαστε τοσο μακρια??????

Γεια σου Νεκταρινακι μου!!!!!! γεια σου Θενια, αχ!!!! γιατι να ειμαστε τοσο μακρια??????
Αχ θα μπορουσες να ξεκλεψεις λιγο χρονο και να ερθεις:( ενα χρονο εχω να σε δω.Ξερεις ποσο θελω να δω τον Lovely αλλα και ποσο δυσκολο ειναι για μενα αυτο.Ολα περνανε απο τα χερια μου,περναω και λιγο δυσκολα τελευταια......αντε κανονησε το κοριτσι μου να σε δουμε και να το ευχαριστηθουμε:)

Νεος Μουψης!

Προσεξτε το σημειο 1.26

Οχι παιζουμε....;)

https://www.youtube.com/watch?v=SyrX0fwibA8
Πολύ κούκλος Παύλο ο Μούψης. Πόσο μεγάλωσε!:D

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου Αναστασια μου,να ειστε ολοι καλα,το αξιζετε ρε γαμωτο.
Πριν λιγο τη κουβεντα σου ειχαμε με τη Χριστινα......για τη Βασιλικη ξερω,οι γιοι σου ανακατευονται με το φορουμ?
Εισαι τόσο καλή Νεκταρία μου. Οχι οι γιοι μου δεν ανακατεύονται καθόλου με το φόρουμ Ο Μανώλης είναι 3η Λυκείου κ δεν έχει χρόνο κι ο Αχιλλέας δεν ενδιαφέρεται καθόλου... Νομίζω όμως ότι ούτε ο Μανώλης ενδιαφέρεται για το φόρουμ αν κ λατρεύει τις γάτες γενικώς.:rolleyes:

Καλημερα!!!!! ειναι κανεις εδω????:hmm::hmm:σας στελνω μερικες φωτο ,ετσι να σας φτιαξω τη μερα.......

Και μη νομιζετε πως ειμαι μονη στο PC .......
Και στο φαγιτο με ακολουθει......
Είναι τοσο τέλειος μα πραγματικά τόσο τέλειος ο γατούλης σου. Να τον χαίρεσαι. Είναι πανέμορφος στις φωτογραφίες σαν ψεύτικος. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ το υπέροχο μωρό σου! Αυτά τα μάτια του!:up:

Δημητρη, δεν ειχα δει οτι ειχες παπαγαλο Ζακο. Ηθελα να παρω και 'γω εναν. Μαλιστα, για ενα μικρο διαστημα, ειχα διλημμα αναμεσα σε παπαγαλο η γατα. Καλα, τη συνεχεια την ξερετε... :lol:
Παντως οι Ζακο μου αρεσουν παρα πολυ. Ειναι πανεξυπνοι. Μιλα ο δικος σου?
Είναι άπαιχτοι οι Ζακό παπαγάλοι. Η δε εξυπνάδα τους είναι το κάτι άλλο. Γενικά δένονται πάρα πολύ με τα αφεντικά τους και κάνουν και ζηλίτσες, και επίσης είναι προσωπικότητες. Εχω γνωρίσει από κοντά κι έχω ξετρελαθεί με τον χαρακτήρα τους.:up:

Bλεπω τοχετε στρωσει στη κουβεντα οπως λεμε τοχουμε στρωσει στο χαρτι χαχα:lol:ομως εδω εχω παρεα τη Θενια μια καταπληκτικη κοπελλα και επειδη σε λιγο θα φυγει ειμαστε ολο μπλα,μπλα.Παρακολουθω τη κουβεντα σας ,γλυκα φιλια σε ολους σας,που με εχετε αγκαλιασει με ατελειωτη και ειλικρινη αγαπη.Εχω κανει το καλυτερο deal στη ζωη μου.Σας αγαπω:)
Νεκταρία μου χαίρομαι τόσο πολύ που αισθάνεσαι έτσι. Πραγματικά όμως πιστεύω πως πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν βρει το παρεάκι τους και πολύ πολύ καλους φίλους. Ενα απ΄αυτά είμαι κι εγώ κι αισθάνομαι πανευτυχής :)

Πολύ κούκλος Παύλο ο Μούψης. Πόσο μεγάλωσε!

Σε ευχαριστω Αναστασια μου. Ναι, μεγαλωνει καθε μερα. Σε λιγο δε θα χωρα ουτε στο κρεβατακι του. Θα μου πεις "Αφου εχει τα δικα σας!". Σωστο κι αυτο....

Σε ευχαριστω Αναστασια μου. Ναι, μεγαλωνει καθε μερα. Σε λιγο δε θα χωρα ουτε στο κρεβατακι του. Θα μου πεις "Αφου εχει τα δικα σας!". Σωστο κι αυτο....
:lol::lol::lol:Πολύ σωστό κι αυτο!
Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί το κρεβατάκι του όταν δεν θα χωρά πια, για να ξεκουράζεται ο ... μισός. Π.χ από τη μέση κ κάτω και τα χεράκια του κ το μουτράκι του να ξεχυλίζει απ΄έξω. Ο Τίμυ για πολλά χρόνια αυτό έκανε με ένα κρεβατάκι μικρό που είχε μέχρι που το ξέσκισε εντελώς και πιά το εξαφάνισα...
:)

Τι λες τωρα!!! Πως και δεν εχεις καμια απο τις γατουλες που ειχες? Εγω παντα ειχα ζωακια ,αλλα στον κηπο.Πριν απο 4,5 χρονια μου χαρισαν μια γατουλα αγκυρας την Grays ην οποια εχασα πριν 1.5 χρονο. Το lovely τον εχω περιπου ενα χρονο. Μου τον χαρισε η Νεκταρια. Στον κηπο εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 16 χρονων τον Ivan και την Irma 4.5 χρονων,γκριφον-κανις την οποια μου την εφεραν πριν 3.5 χρονια ,την ειχαν του πεταματου.

Οχι δυστηχως:(,για πολλους λογους:/:
ειδατε που λεω συνεχεια τι ανθρωπος ειναι η κ.Νεκταρια:up:

Εμεις να δειτε:inlove:

Ποσες φορες την ημερα το λεω αυτο:(
τι αδικο:/:

Πριν αρκετα χρονια ειχα κι εγω μια μαινα. Το ονομα του ηταν Τακης. Σκετος μπελας!!! σταματημο δεν ειχε. Απο κοσμητικα επιθετα αλλο τιποτα...Εκανε το θορυβο μιας πορτας οταν ανοιγει... σφυριζε σαν το καλυτερο καμακι. Αυτοφωναζοταν , Τακουυυλι..... που σαι αγορι μου? , μαμα , μπαμπα , πετρουυυλι ( το γιο μου το μεγαλο) σπυρακι ( το γιο μου το μικρο) .... μιλαμε για τρελο γελιο!!!!!Δ εν ξερω αν εσυ Δημητρη την βγαζεις απο το κλουβι , εμεις τοτε καναμε τις δουλειες παρεα. Καθοταν στον ωμο μου. Πω πω ποσα χρονια πηγα πισω..... ας ειναι ευτυχισμενος εκει..... σ αυτον τον αλλο κοσμο , που ολοι ελπιζουμε και ευχομαστε να ειναι καλυτερος....... Παιδακια πρεπει να φυγω , παιρνει αλλος σειρα στο pc ,φιλακια ελπιζω να τα πουμε αυριο.

Aρκετα συχνα ειναι εξω:D
κυριως το καλοκαιρακι με αλυσιδιτσα γιατι δεν δεχτηκα να της κοπουν τα φτερα και καλα να μην πεταξει και φυγει:(,καλυτερα περιορισμενη;) παρα ακροτηριασμενη:mad:

Καλημέρα Κουνάκια μου με τους υπέροχους γίγαντες, τι κάνετε?:)
Δημήτρη μου κουράγιο και ο καιρός περνάει γρήγορα...τι είναι να έρθει και ο Φλεβάρης;)....σύντομα θα τον έχεις αγκαλιά τον μικρό Θεό....τον είδα κι εγώ από κοντά και είναι έρωτας:inlove:

Νεκταρία μου εσύ τι κάνεις? Τα μωρά μας πώς είναι? Ο Αντώνης μου έχει να λέει ότι πήγαμε σε ένα γατόσπιτο που είχε πολλά γατάκια:lol:....το καταευχαριστήθηκε ο μικρός:D:)

Καλημερα σε ολους.

Καλημερα!
Δημητρη υπομονη,ετσι περιμενα κι εγω να περασουν οι μηνες να πάρω το σοκολατενιο μου μωρο,και τελικα εγινε τεσσαρων μηνων μεχρι να την παρω αγκαλιτσα.Περναει ο καιρος θα δεις!

Καλημερα! :)Να ρωτησω παιδια γιατι με ενδιαφερει πολυ...ενα μεγαλο πουλι π.χ. ενας μεγαλος παπαγαλος θα μπορουσε να συμβιωσει με γατες στο σπιτι?

Καλημερα! :)Να ρωτησω παιδια γιατι με ενδιαφερει πολυ...ενα μεγαλο πουλι π.χ. ενας μεγαλος παπαγαλος θα μπορουσε να συμβιωσει με γατες στο σπιτι?
εγώ αν θέλεις τη γνώμη μου πιστεύω ότι καλύτερα όχι αν το κλουβί του είναι χαμηλά σίγουρα θα του επιτεθούν και σε περίπτωση που το πουλί βγει από το κλουβί πιστεύω με την πρώτη ευκαιρία θα το σκοτώσουν!μιας και ανέφερες αυτό το θέμα έχω ακούσει ότι τα εξωτικά πουλιά και ειδικά ο παπαγάλος έχουν πολλές ασθένειες που μεταφέρουν στον άνθρωπο αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα ήθελα πολύ να κάνει ένα θέμα!ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back