Τα Μaine Coon-άκια!!

Γιούλη σε τί φάση είναι εμφανές το τσουτσουνάκι των αρσενικών;;:DΓιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει του Ντουράν!Μήπως επειδή είναι μικρούλης ακόμα;Προς το παρόν αρκούμε να του χαιδεύω τα αρχ#$%άκια! Τόσο μικρά και μαλακά!!:lol::lol:Τί να κάνω η καημένη ένα αρσενικό μου έμεινε στο σπίτι,να μην το χαρώ κι εγώ λίγο;:P:PMε έχει πιάσει το σύνδρομο στερητικότητας!!:cool:

Καλα...:blink: Περιορισου στο χαϊδεμα μονο, ομως, ε?
(Τι αλλο θ' ακουσω εδω μεσα....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη σε τί φάση είναι εμφανές το τσουτσουνάκι των αρσενικών;;:DΓιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει του Ντουράν!Μήπως επειδή είναι μικρούλης ακόμα;Προς το παρόν αρκούμε να του χαιδεύω τα αρχ#$%άκια! Τόσο μικρά και μαλακά!!:lol::lol:Τί να κάνω η καημένη ένα αρσενικό μου έμεινε στο σπίτι,να μην το χαρώ κι εγώ λίγο;:P:PMε έχει πιάσει το σύνδρομο στερητικότητας!!:cool:
Θα σου δειξω αυριο αναλυτικη φωτο...βγαινει απο μεσα απο το γουνινο ενα ροζ τσουτσουνακι, ατριχο....μουρλια σου λεω...να το φας σου΄ρχεται:blink::blink::blink::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαρι....κοιτα μην απο συνηθεια του κανεις καμια χαλαουα του παιδιού:lol:

Θα σου δειξω αυριο αναλυτικη φωτο...βγαινει απο μεσα απο το γουνινο ενα ροζ τσουτσουνακι, ατριχο....μουρλια σου λεω...να το φας σου΄ρχεται:blink::blink::blink::lol:

Και πανω που αναρωτιομουν τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα.....

Τί άλλο καλε ήθελες να του κάνω του παιδιού;Eκεί που του χαιδεύω την κοιλίτσα πάει και πιο κάτω το χέρι μου!!:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κinder έκπληξη δηλαδή!!!;)
Ναι αλλά σε τί φάση βγαίνει βρε παιδί μου;Ετσι στα καλά καθούμενα;;Πρέπει να μεγαλώσει μήπως το γατί πρώτα και μετά να φανεί κάτι;Θα με βάλεις να φύγω απο τη δουλειά τώρα να πάω να τον ψάχνω!!!:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κinder έκπληξη δηλαδή!!!;)
Ναι αλλά σε τί φάση βγαίνει βρε παιδί μου;Ετσι στα καλά καθούμενα;;Πρέπει να μεγαλώσει μήπως το γατί πρώτα και μετά να φανεί κάτι;Θα με βάλεις να φύγω απο τη δουλειά τώρα να πάω να τον ψάχνω!!!:D:D
δεν ξερω ακριβω ποτε τους ερχεται...:hmm:της Βασιας ολη την ωρα το βγαζει και το πλενει...εμενα μονο στο ζευγαρωμα το εβλεπα...:hmm:

να τος ο Ιωνας της Βασιας που το πλενει!:redface::lol::lol:

DSCN1467.jpg

μαρι....κοιτα μην απο συνηθεια του κανεις καμια χαλαουα του παιδιού:lol:
Φαντάζεσαι;Σφύνξ θα τον κάνω μετά!!!:lol::lol:

να τος ο Ιωνας της Βασιας που το πλενει!:redface::lol::lol:

DSCN1467.jpg
Αχ μωρέ τί μικρούλι που είναι!!!
Δλδ του Ντουράν πως θα είναι που είναι 3,5 μηνών;Σαν σκουληκάκι;;
Πάντως τελευταία φορά είδα τότε που είχα κατέβει Αθηνα.Φαντάζεστε ποιανού ε;Ενός αλανιάρη ασπρόμαυρου γάτου παρτουζιάρη!!!:D

.........................

Αχ μωρέ τί μικρούλι που είναι!!!
Δλδ του Ντουράν πως θα είναι που είναι 3,5 μηνών;Σαν σκουληκάκι;;
Πάντως τελευταία φορά είδα τότε που είχα κατέβει Αθηνα.Φαντάζεστε ποιανού ε;Ενός αλανιάρη ασπρόμαυρου γάτου παρτουζιάρη!!!:D
και στο "Κουκλακι" δεν ειδες?:P:lol::lol::lol:

Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα....

και στο "Κουκλακι" δεν ειδες?:P:lol::lol::lol:
Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!;)Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!!:redface::redface::D:D

Στο Κουκλάκι είδα ψεύτικες βρε!!Πιο πριν στης Αναστασίας που είμασταν!Ο Τίμυ έδεινε σόου με τα κουκλάκια του!!;)Είδα κι ένα άλλο το βράδυ στο ξενοδοχείο αλλά δεν ήταν γάτου!!!:redface::redface::D:D
:lol::up::lol::up:

Αχ ωραία συζήτηση ανοίξαμε σήμερα!Νηστικός στον ύπνο του καρβέλια ονειρεύεται!:lol::lol::lol:Καλό είναι να εισαι και λίγο μακρυά απο τον άντρα σου κάποιες φορές αλλά το θέμα του sex δεν παλεύεται γμτ....:(

Εχω προβληματιστει αρκετα τωρα. Δειτε αυτο:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=22

Θα μπει η Νεκταρια και θα τραβα τα μαλλια της η γυναικα....
Η Νεκταρία με το τρέξιμο που ρίχνει με την έκθεση χαμπάρι δε θα πάρει!:lol:Αλλά ούτως ή άλλως και μέσα να ήταν σίγουρα θα γούσταρε τη συζήτηση αυτή!!!Ετσι δεν είναι Νεκταρίνι;:D:DΘα είχε και πληροφορίες να μας δώσει περί γατήσιου μορίου σαν πιο ειδική!!!;)

Εχω προβληματιστει αρκετα τωρα. Δειτε αυτο:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22869&page=22
Οντως δίκιο έχουνε τα παιδιά με αυτά που είπαν..Εντάξει και εμείς το παρατραβάμε μερικές φορές..Ισως να τα λέγαμε αυτά στο θέμα του σεξ που έχει ανοιχτεί.Απλά εγώ απο την αρχή που έγινα μέλος ήμουν επιφυλακτική με τέτοια θέματα αλλά επειδή είδα ότι ένα μεγάλο ποσοστό μιλάει έτσι δεν το θεώρησα κακό..Εξάλλου οι ηλικίες εδώ μέσα συνήθως είναι άνω των 18.Τώρα τελευταία παρατήρησα μία κίνηση και απο παιδάκια 11 και 12 χρονών,που μερικά απο αυτά είναι και πολύ ώριμα για την ηλικία τους και μπράβο τους!Ούτε κι εγώ σαν γονέας θα ήθελα σε κανά 2 χρόνια να μπαίνει η κόρη μου σε ένα τέτοιο σάιτ και να διαβάζει διάφορα θέματα σεξιστικού περιεχομένου αλλά δυστυχώς απο παντού βομβαρδίζονται με τέτοιες ιδέες και μηνύματα..Πάντως αν είναι πρόβλημα αυτό θα μπορούσαμε να μη μιλάμε τόσο έντονα για τέτοια θέματα όχι εμείς μόνο φυσικά αλλά και τα μέλη των άλλων threads.Ούτως ή άλλως έχει ανοιχτεί και σχετικό θέμα για το σεξ οπότε μπορούμε να μιλάμε εκεί άφοβα!!
Μπράβο Παύλο που βρήκες το σχετικό θέμα.
Τί να κάνουμε ρε γμτ άνθρωποι είμαστε κι εμείς και παρασυρόμαστε!!:)

Οντως δίκιο έχουνε τα παιδιά με αυτά που είπαν..Εντάξει και εμείς το παρατραβάμε μερικές φορές..Ισως να τα λέγαμε αυτά στο θέμα του σεξ που έχει ανοιχτεί.Απλά εγώ απο την αρχή που έγινα μέλος ήμουν επιφυλακτική με τέτοια θέματα αλλά επειδή είδα ότι ένα μεγάλο ποσοστό μιλάει έτσι δεν το θεώρησα κακό..Εξάλλου οι ηλικίες εδώ μέσα συνήθως είναι άνω των 18.Τώρα τελευταία παρατήρησα μία κίνηση και απο παιδάκια 11 και 12 χρονών,που μερικά απο αυτά είναι και πολύ ώριμα για την ηλικία τους και μπράβο τους!Ούτε κι εγώ σαν γονέας θα ήθελα σε κανά 2 χρόνια να μπαίνει η κόρη μου σε ένα τέτοιο σάιτ και να διαβάζει διάφορα θέματα σεξιστικού περιεχομένου αλλά δυστυχώς απο παντού βομβαρδίζονται με τέτοιες ιδέες και μηνύματα..Πάντως αν είναι πρόβλημα αυτό θα μπορούσαμε να μη μιλάμε τόσο έντονα για τέτοια θέματα όχι εμείς μόνο φυσικά αλλά και τα μέλη των άλλων threads.Ούτως ή άλλως έχει ανοιχτεί και σχετικό θέμα για το σεξ οπότε μπορούμε να μιλάμε εκεί άφοβα!!
Μπράβο Παύλο που βρήκες το σχετικό θέμα.
Τί να κάνουμε ρε γμτ άνθρωποι είμαστε κι εμείς και παρασυρόμαστε!!:)
απλα καμια φορα, παρα παρασυρομαστε...γιατι αλλο εκφραζω την αποψη μου, κι αλλο να παρουσιαζω γλαφυρα τις εμπειριες μου, δημιουργωντας εικονες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back