staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η staman2 έγραψε: #4.341 26-02-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Τομάρια. Απλά αυτο έχω να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.342 26-02-09 12:23 Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.343 26-02-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:32 Η ESTELLE έγραψε: #4.344 26-02-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 26-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Τομάρια. Απλά αυτο έχω να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:23 Ο EL GATO έγραψε: #4.342 26-02-09 12:23 Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.343 26-02-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:32 Η ESTELLE έγραψε: #4.344 26-02-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 26-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.343 26-02-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:32 Η ESTELLE έγραψε: #4.344 26-02-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 26-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:32 Η ESTELLE έγραψε: #4.344 26-02-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 26-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος. Click για ανάπτυξη... Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 26-02-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα Click για ανάπτυξη... ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενοειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:34 Ο EL GATO έγραψε: #4.346 26-02-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλοπολυ πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.347 26-02-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα. ΤΗΝΧ! Click για ανάπτυξη... video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #4.348 26-02-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η marzep έγραψε: #4.349 26-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:33 Η Fotini έγραψε: #4.350 26-02-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... Ναι, καλέ...εγώ είμαι Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 26-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο .Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις... Click για ανάπτυξη... καλε τι κοκκινισες? Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:43 Η marzep έγραψε: #4.352 26-02-09 13:43 Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #4.353 26-02-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις.Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Ο --->Liakos.: #4.354 26-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;; Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!! Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός! Αχ.... Click για ανάπτυξη... Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:22 Η Fotini έγραψε: #4.355 26-02-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από --->Liakos.: Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ... Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς. Νεκταρία τα φιλιά μου. Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. Click για ανάπτυξη... Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες! Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η ESTELLE έγραψε: #4.356 26-02-09 15:24 Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. --->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos. Νεοφερμένο μέλος Ο --->Liakos. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Ο --->Liakos.: #4.357 26-02-09 15:27 12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.358 26-02-09 15:30 Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Η Fotini έγραψε: #4.359 26-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου; Τώρα θα πεθάνω.. Πανέμορφη είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.360 26-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!! Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι; Click για ανάπτυξη... Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.