Τα Μaine Coon-άκια!!

Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος.
Τομάρια. Απλά αυτο έχω να πω.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν βαριεστε, δειτε παλι το video. Εχω κανει καποιες μετατροπες. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=X8s06nGraos&feature=channel_page
βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα:(

Θα ταξιδεψει μετα τα μεσανυχτα με απλο,ή θα το ρισκαρει.Παντως εμενα δυο φορες που πηρα μου ειχαν πει οτι μπορει ακομα και να σε κατεβασει ο ελεγκτης αν παραπονεθει καποιος.
Μπα Δώρα μου με το ιντερσίτι με τιποτα δεν το ρισκάρω.Η υπάλληλος του ΟΣΕ ήταν κάθετη για ζώα με την ταχεία.Βράδυ δεν μπορώ να φύγω γιατί το πρωί της Παρασκευής έχω και τα παιδιά που πρέπει να πάω σχολείο και να φύγω μετά.Εκείνη τη μέρα δε βολεύει να με εξυπηρετήσει κανείς απο τους δικούς μου με τα παιδιά.Οπότε μάλλον θα πρέπει να μαζεύω λεφτά για αεροπλάνο...

βλεπω τις λεζαντες, αλλα κυλα πολυ αργα:(
ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλο:up:πολυ πετυχημενο:up:ειδικα εκει που εστιαζεις στο παιχνιδι;)

ενταξει το κατεβασε! Τελειο Παυλο:up:πολυ πετυχημενο:up:

Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα.
ΤΗΝΧ!

Α, ανησυχησα προς στιγμην μηπως εχουν και οι αλλοι το ιδιο προβλημα.
ΤΗΝΧ!
video και λεζαντες....ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζομαι αυτη την εποχη για τα μικρα μου...:redface:

Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;;
Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!!:up: Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα:) Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός!
Αχ....:inlove::inlove:

Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου:blink::P
Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry:

Ρε συ, Νεκταρία... εχθές τα μικρά σου είχαν την τιμητική τους! Έπαθα πλάκα, μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από τον Braveheart, ήταν εχθές στον κτηνίατρο και τα δυο μικρά που έχει πάρει η Marzep, ο Ντονατέλλο και η Δεισδεμόνα! Τα χάιδευα, τους μιλούσα και δεν μου είπε κανείς ότι είναι Μεην-Κουν και δικά σου:blink::P
Καλά, τι μωρά βγάζει το εκτροφείο σου;!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry:
Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο :redface:.Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις:redface::redface::redface:...

Καλημερα,ειμαι η Μαρια και αναρωτιεμαι αν εισαι η κοπελα που ειδα και μιλησα εχθες στον Αιλουρο :redface:.Αν ναι συγγνωμη που δεν εκανα τις συστασεις:redface::redface::redface:...

Ναι, καλέ...εγώ είμαι:P:)
Μιλήσαμε έξω όταν έφευγα;)
Έχω γράψει και στο θέμα που είχες ανοίξει για τα μωρούλια σου:D

καλε τι κοκκινισες?:P Δεν ειναι υποχρεωτικο οταν παμε στο Κτηνιατρο να λεμε στους θαυμαστες απο ποιο εκτροφειο πηραμε τα γατια μας :)

Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις;).Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση:up::up::up:!

Χαιρομαι να σας γνωριζω απο κοντα συναδελφοι γατολατρεις και γατογονεις;).Ελπιζω να γνωρισω αρκετους στην εκθεση:up::up::up:!

Όσο για αυτό, μην ανησυχείς καθόλου:P
Σύσσωμο το φόρουμ στην έκθεση:D

Νεκταρίααααααααααααααα!!!!! Πού είσαι;;;;
Εχτές είδα το "παιδί" σου, τον Braveheart! Καλά τι κούκλος, τι άντρας είναι αυτός;;!!!:up: Ήρθε ο "μπαμπάς" του στον κτηνίατρο και συναντηθήκαμε μπαίνοντας μέσα:) Παρόλο που είναι κουρεμένος λόγω κόμπων στο τρίχωμα, είναι θεϊκός!
Αχ....:inlove::inlove:

:P Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ...

Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς.
Νεκταρία τα φιλιά μου.
Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. :)

:P Να για να μην αναρωτιέσαι ποιό είναι το ψευδώνυμο μου εδώ...

Έχω καιρό να μπώ λόγω δουλειάς.
Νεκταρία τα φιλιά μου.
Και Φωτεινή, χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο. :)

Γεια σου, Ηλία! Να χαίρεσαι τον "βασιλιά" σου:up: Απλά υπέροχος και μπράβο που δεν "κόλλησες" στο θέμα της ηλικίας και τον πήρες!:happy:
Κι εγώ χάρηκα που σε είδα:)

Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!!
Λιάκο να σου ζήσει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!Πόσο χρονών είναι;

12 Μαρτίου κλείνει τα 6 χρόνια. :)
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Και σιγά μην κόλλαγα στην ηλικία, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Ηλια, πολυ καλος ο γατος σου. Και τεραστιος μου φαινεται....:hmm:

Ο Βraveheart μοιάζει τρομερά στα χρώματα με την Cammy!Aκόμα και στη φάτσα μοιάζουν κάπως αν και είναι κοριτσάκι η μικρή μου!!

H Cammy είναι το γατουλίνι στην υπογραφή σου;
Τώρα θα πεθάνω..:inlove::inlove:
Πανέμορφη είναι...:up::up:

Λιακο, πες τους και τα κιλα, γιατι θα ειναι η αμεσως επομενη ερωτηση:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back