Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:40 Η Νεκταρια έγραψε: #4.721 05-04-09 21:40 Ευχαριστω κοριτσια,και τα δικα σου Μαρακι μου,αστερια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:42 Ο vaspai έγραψε: #4.722 05-04-09 21:42 Nεκταρία σ'ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας για τη φιλοξενία. Αν και ήταν η δεύτερη μόλις φορά που ήρθαμε αισθανθήκαμε ότι έχουμε έρθει άπειρες φορές. Λόγω της καλοσύνης που εκπέμπεις νιώθει κανείς ότι σε ξέρει χρόνια. Τώρα για τη Fivi τι να πει κανείς. Απλά υπέροχη. βέβαια εαν δει κάποιος τους γονείς της από κοντά δεν θα μπορεί να περιμένει τίποτε λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:42 Η Luna έγραψε: #4.723 05-04-09 21:42 ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:45 Η marzep έγραψε: #4.724 05-04-09 21:45 Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #4.725 05-04-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω κοριτσια,και τα δικα σου Μαρακι μου,αστερια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaspai Νεοφερμένο μέλος Ο vaspai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:42 Ο vaspai έγραψε: #4.722 05-04-09 21:42 Nεκταρία σ'ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας για τη φιλοξενία. Αν και ήταν η δεύτερη μόλις φορά που ήρθαμε αισθανθήκαμε ότι έχουμε έρθει άπειρες φορές. Λόγω της καλοσύνης που εκπέμπεις νιώθει κανείς ότι σε ξέρει χρόνια. Τώρα για τη Fivi τι να πει κανείς. Απλά υπέροχη. βέβαια εαν δει κάποιος τους γονείς της από κοντά δεν θα μπορεί να περιμένει τίποτε λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:42 Η Luna έγραψε: #4.723 05-04-09 21:42 ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:45 Η marzep έγραψε: #4.724 05-04-09 21:45 Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #4.725 05-04-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nεκταρία σ'ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας για τη φιλοξενία. Αν και ήταν η δεύτερη μόλις φορά που ήρθαμε αισθανθήκαμε ότι έχουμε έρθει άπειρες φορές. Λόγω της καλοσύνης που εκπέμπεις νιώθει κανείς ότι σε ξέρει χρόνια. Τώρα για τη Fivi τι να πει κανείς. Απλά υπέροχη. βέβαια εαν δει κάποιος τους γονείς της από κοντά δεν θα μπορεί να περιμένει τίποτε λιγότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:42 Η Luna έγραψε: #4.723 05-04-09 21:42 ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:45 Η marzep έγραψε: #4.724 05-04-09 21:45 Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #4.725 05-04-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:45 Η marzep έγραψε: #4.724 05-04-09 21:45 Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #4.725 05-04-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:48 Η Νεκταρια έγραψε: #4.725 05-04-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι τα καλουλια μου!!!Ξερεις ελυσα το θεμα του βραδυνου υπνου....Τωρα και τα δυο κοιμουνται πανω μου (ο ενας στην κοιλια η αλλη στα ποδια) οποτε και με ζεσταινουν και δεν μας παιρνουν χωρους στο κρεββατι Click για ανάπτυξη... Εισαι απιστευτη με τις ατακες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:50 Η Νεκταρια έγραψε: #4.726 05-04-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι το πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφο!!!εχει εκπληκτικη φατσουλα και τεεεεελειο χρωμα!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:51 Η marzep έγραψε: #4.727 05-04-09 21:51 ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΦΙΛΙΑΑΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 21:55 Η marzep έγραψε: #4.728 05-04-09 21:55 Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 22:03 Ο EL GATO έγραψε: #4.729 05-04-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:04 Η Νεκταρια έγραψε: #4.730 05-04-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Νεκ. μια ερωτησουλα μονο.Αυτη η μικρη που μου γλυφει χερια (συνεχεια) ποδια (το βραδυ),με συμπαθει η προσπαθει να μου πει κατι???Π.Χ κανε μπανιο μωρη.... Click για ανάπτυξη... Koριτσι μου χρονια να σου δινει ο θεος και να εχεις παντα αυτο το χιουμορ.Ευτυχως το εχουν και αλλοι εδω μεσα Που λες εκει που προσπαθω με σοβαροτητα μπας και σημαινει κατι,πετας το "κανε μπανιο μωρη.." και πεθαινω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:08 Η Νεκταρια έγραψε: #4.731 05-04-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:15 Ο EL GATO έγραψε: #4.732 05-04-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: γιατι το λες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου,για καντο λιανα Click για ανάπτυξη... Ε, παπας ειναι για αγιασμο θα σου ελεγε... Απλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #4.733 05-04-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ μωρό!!! Τι καλονή είναι αυτή Νεκταρία!!! Αλλα τι να πω και για όλα τα γατιά σου. Είναι απίστευτα όλα μα ΟΛΑ τους. Το χρώμα της είναι μαγευτικο.! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι Γιαννα μου ειναι τελεια.Της δινω και αγιασμο για παν ενδεχομενο Μην απορησει κανεις γιατι ο παπας μου το ειπε Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις! Κι εγώ τους δίνω απο καιρο σε καιρό.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:28 Η staman2 έγραψε: #4.734 05-04-09 23:28 Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:30 Ο EL GATO έγραψε: #4.735 05-04-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παύλο τι κάνετε? Ο Μουψης καλά? Δώσε του ένα γλυκό φιλάκι από εμάς. !!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε Αναστασια μου! Μεγαλωνουμε και μακραινουμε. Ειχε απλωθει το απογευμα στο κρεβατι και το ειχε πιασει ολο κατα φαρδος. "Χαιρετισματα" και στα δικα σου μικρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.736 07-04-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: E, τι θα σου ελεγε ο παπας... Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο... με ολο το σεβασμο που εχω στα Θεια, οι περισσοτεροι παπαδες πιστευω οτι απεχουν απ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.737 07-04-09 09:05 Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #4.738 07-04-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Fivi ειναι το πιο ομορφο Μεην Κουνακι που εχω δει στο εκτροφειο σου Νεκταρια Click για ανάπτυξη... Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.739 07-04-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 235 236 237 238 239 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 237 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εννοεις απο τα maine coon που βρισκονται ΤΩΡΑ στο εκτροφειο της, ε? Ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 09:22 Ο EL GATO έγραψε: #4.740 07-04-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι ναι ναι.... Click για ανάπτυξη... Χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.