ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο;
Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα.![]()

εξω απο το μπανιο συνηθως τα χωνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα'χουμε Νορβηγομωγια!!!Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!!
Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή!
Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε...
Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε?Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο![]()

Θα τους εμπνεει το περιβαλλοναη μαρη!!
Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε?
το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα![]()
Ναρθω και γω
Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου.Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΠιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε;
Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!!
Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή!
Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε...
Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν;![]()
Σκαλτσουνια λεμε να φαμε
Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε
Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ
https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html
Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη....
Εδώ με απέφευγε στη έκθεση...

moukelis
Επιφανές μέλος
Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις.https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html
Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη....
Εδώ με απέφευγε στη έκθεση...![]()

Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy;

EL GATO
Διάσημο μέλος
Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις.
Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy;![]()
Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις....
moukelis
Επιφανές μέλος
Αταλαντε φωτογραφε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε.
![]()
Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html
Εδώ με απέφευγε στη έκθεση...![]()
Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα
Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουν
αλλα ξερω οτι κανεις πλακα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομαΝεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη...

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Tί γλυκος άνθρωπος...Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε.
![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκιΝαι, ότι είναι είναι...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως.![]()
:cry:
Θίχτηκα τώρα!
Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;;
Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι''

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool