ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.361 01-12-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Click για ανάπτυξη... εξω απο το μπανιο συνηθως τα χωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.362 01-12-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... θα'χουμε Νορβηγομωγια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #7.363 01-12-09 17:23 Ναι,αν ολα πανε καλα θα εχουμε αλεπουδομωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:39 Ο EL GATO έγραψε: #7.364 01-12-09 17:39 Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Η Νεκταρια έγραψε: #7.365 01-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ειναι πολυ brutal η καραμουζα,εδω εγω τρομαξα που μου την εκανε εξω απο το μπανιο χτες,δε θα τρομαξει το κοριτσι μου το αβγαλτο; Ναι θα τις φτιαξω και θα τις βαλω σημερα. Click για ανάπτυξη... εξω απο το μπανιο συνηθως τα χωνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.362 01-12-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... θα'χουμε Νορβηγομωγια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #7.363 01-12-09 17:23 Ναι,αν ολα πανε καλα θα εχουμε αλεπουδομωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:39 Ο EL GATO έγραψε: #7.364 01-12-09 17:39 Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Η Νεκταρια έγραψε: #7.365 01-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... θα'χουμε Νορβηγομωγια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #7.363 01-12-09 17:23 Ναι,αν ολα πανε καλα θα εχουμε αλεπουδομωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:39 Ο EL GATO έγραψε: #7.364 01-12-09 17:39 Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Η Νεκταρια έγραψε: #7.365 01-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αν ολα πανε καλα θα εχουμε αλεπουδομωρακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:39 Ο EL GATO έγραψε: #7.364 01-12-09 17:39 Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Η Νεκταρια έγραψε: #7.365 01-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:42 Η Νεκταρια έγραψε: #7.365 01-12-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν ξερατε ποσοι με ρωτουσαν στην εκθεση αν ειναι επικινδυνα τα Κουν για τον ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Δεν τους ειπες οτι τους τρωνε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αη μαρη!! Ειδες η παλια? στο'πε, δεν στο'πε? το βραδυ θα τα ανεβασω στη σοφιτα Click για ανάπτυξη... Θα τους εμπνεει το περιβαλλονΝαρθω και γω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η εκτροφεας μου ειπε αν δεν εχει πολλους οιστρους να τη ζευγαρωσω λιγο αργοτερα.Εξαρταται ποσο συχνα θα της ερχεται.Θελω οπωσδηποτε οταν θα γεννα να εχει γινει ενος.Τωρα διανυει το δεκατο μηνα της.Θα την κρατησω οπως σου ειπα ενα μηνα ακομα στανταρ,και αν μετα της ερθει Γεναρη-Φλεβαρη θα την αφησω,το βαρος της ειναι πολυ καλο. Click για ανάπτυξη... Αν εχει πολλους οιστρους και τωρα να τη βαλεις,σε δυο μηνες που θα γεννησει θα ειναι 1 χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:46 Η Νεκταρια έγραψε: #7.366 01-12-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πιασατε την πάρλα κυρίες μου, ε; Καταρχήν, μπράβο στον επιβηΤροα!!!! Ωραία γατια θα βγάλει η γέννα αυτή! Αλλά και όταν με το καλό γεννήσουν τα αλεπουδια της Presents, εκεί να δείτε... Υ.Γ. Γιουλη, είπες κάτι για καλτσουνια δυο σελίδες πριν; Click για ανάπτυξη... Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #7.367 01-12-09 17:48 Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο EL GATO έγραψε: #7.368 01-12-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν τρωγονται τα καλτσακια ΠαυληΣκαλτσουνια λεμε να φαμε Γιουλη ποτε θα μας ερθεις? μμμαμ,μμααμ Click για ανάπτυξη... https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Η moukelis έγραψε: #7.369 01-12-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:09 Ο EL GATO έγραψε: #7.370 01-12-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αληθεια ειναι οτι εισαι αντιπαθητικος τυπος,ολοι σε αποφευγουμε αλλα δεσ το εμε μην πληγωθεις. Ποτε θα ανεβασεις τις φωτογραφιες που εβγαλες τη χιονοστιβαδα μου daddy; Click για ανάπτυξη... Ποτε! Θα στις στείλω και τις χειριζεσαι ανάλογα. Δε μπορώ να ανεβαζω αλλα γατια. Είναι εκτός δικαιοδοσίας μου, καταλαβαίνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #7.371 01-12-09 18:14 Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.372 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Αν μπορέσω, θα στις στείλω το βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Η Νεκταρια έγραψε: #7.373 01-12-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... Bρε χαζουλη εννοουσα τη Γιουλη με τα σκαλτσουνια μαζι.Εννοειτε οτι θα ειμαστε ολη η τρελοπαρεα Και δεν σε απευφευγα απλα πνιγομουναλλα ξερω οτι κανεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.374 01-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια αμα μου κανει μονο εναν μετα τον προοιστρο,να μην την κρατησω κανενα μηνα ακομα λες;Θα ειναι ο πρωτος της.Φοβαμαι αν τη βαλω απο τωρα μην της κοψει την αναπτυξη... Click για ανάπτυξη... Εαν ειναι ο πρωτος της,ε τοτε κρατησε τη λιγο ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:32 Η moukelis έγραψε: #7.375 01-12-09 18:32 Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μεγαλωσει το ιδιο αν ζευγαρωσει πριν χρονισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:09 Η bunny έγραψε: #7.376 01-12-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα,στειλε τες μου οποτε μπορεσεις,πρεπει να ειναι πολυ ωραιες απο οτι ειδα στα πεταχτα.Αταλαντε φωτογραφε. Click για ανάπτυξη... Tί γλυκος άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:02 Ο EL GATO έγραψε: #7.377 01-12-09 22:02 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Tί γλυκος άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Ναι, ότι είναι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:07 Η bunny έγραψε: #7.378 01-12-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ότι είναι είναι... Click για ανάπτυξη... Πάντως,πέρα από την πλάκα,είναι πολύ γούτσου γούτσου το μουκελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:17 Η moukelis έγραψε: #7.379 01-12-09 22:17 Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 367 368 369 370 371 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 369 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:24 Η bunny έγραψε: #7.380 01-12-09 22:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... :cry: Θίχτηκα τώρα! Τί έχουν καλέ τα μούτρα μας;; Αλλά δεν σε παρεξηγώ ''γούτσου γούτσου μουκελάκι'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.