Καλά με το καλαμπόκι μιλάμε τα είχαμε δει όλα. Εμένα γενικά δε με νοιάζει να μεταφέρεται η άμμος αλλά αυτή ήταν τόσο ελαφριά που πήγαινε παντού. Σκέψου πχ κάθε μα κάθε βράδυ μόλις ξάπλωνα έπρεπε να κλωτσήσω 5-10 φορές το σεντόνι (γιατί η Άρια όσο είμαστε στη δουλειά κοιμάται κάτω από το πάπλωμα, οπότε πήγαινε πέντε κιλά άμμο εκεί πέρα με τις πατούσες της) για να φύγουν τα διάφορα ψιχουλάκια. Ήθελε σκούπα κάθε μέρα, ενώ καθαρίζαμε με μπλακ εντ ντέκερ γύρω από την αμμοδόχο 3-4 φορές τη μέρα. Στις παντόφλες μου πάντα είχα μέσα καλαμπόκι, στα περβάζια, στα τραπέζια, άσε. Αλλά ήταν τόσο ελαφριά η αμμοδόχος και τόσο βολικό που πετούσαμε τους σβώλους στην τουαλέτα

Τεσπα. Ναι ρε γαμώτο, είναι υπερβολικά ακριβή η εβερκλιν. Και με τη μεγάλη αμμοδόχο που έχουμε εμείς, κρατάει ακριβώς ένα μήνα, δηλαδή 20 ευρώ το μήνα για άμμο!!!!!! Έχουν αλλάξει τη σύνθεσή της και πραγματικά κάνει κάτι σβώλους σαν τσιμέντο και επιπλέον δε μυρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ. Άσε που την έχω καταβρεί που δε χρειάζεται καθημερινό σκούπισμα και εξαφανίστηκε η άμμος από το κρεβάτι και άλλα απίθανα σημεία. Θα βρω κάποια πιο φτηνή γιατί πραγματικά δε λέει, απλά πήρα αυτή τώρα για ευκολία αφού τραυματιστήκαμε με το καλαμπόκι
εδιτ: Αυτή που λέτε είναι αυτή;
Άμμος Oko
εδιτ 2: σε πολλά reviews λένε ότι μεταφέρεται πάρα πολύ, οπότε μάλλον όλες οι ελαφριές οικολογικές έχουν αυτό το μειονέκτημα. Δυστυχώς όταν μένεις σε μικρό μοκεταρισμένο διαμέρισμα απλά δε γίνεται να πηγαίνει η άμμος τόσο μα τόσο παντού, οπότε άκυρη και αυτή για μας