Εγω μεχρις στιγμης εχω δοκιμασει 3 αμμους (everclean, gold & white, biocats) Θελω να δοκιμασο και την green cat kat για να βγαλω σωστα συμπερασματα.
Μεχρις στιγμης η everclean ειναι καλυτερη..Ακολουθει η biocats. Καλα για την αλλη δεν το συζητω μακρια....Με την biocats δεν εμεινα ευχαρηστημενη γιατι μου λασπονε οικτρα. Βεβαια δεν ηξερα οτι επρεπε να βαζω μπολικη αμμο στην τουαλετα της...Αυτο τωρα το εμαθα που τελειωσε....Αρα θα πρεπει να πάρω άλλη μια σακουλα biocats για να βγαλω σωστα συμπερασματα
Τωρα που μου τελειωσε η βιοκατ ειχα περισευουμενη eberclean και εβαλα μεχρι να αγορασω την βιολογικη. ομολογω οτι πηγα να την καθαρισω και αγαλιασε η καρδια μου. Οι σβολοι τεραστιοι και σφιχτοι...Τα μαζεψα ολα σε χρονο ντε τε....Ουτε να ξεκολαω ουτε τιποτα...Μπορει να ειναι πανακριβει αλλά υπερτερει σε ολα!Αλλο πραμμα ρε παιδι μου, δεν συγκρινεται.Με την αλλη βεβαια , με τα ιδια χρήματα αγοραζεις 2 πακετα...Αλλα αμα ειναι να την πετας και προωρα γιατι εχει βρωμισει απο τη λασπη τα ιδια σου έρχονται...