Λοιπόν δοκίμασα την άμμο των καρφούρ!Παράλληλα σταμάτησα να δίνω οποιαδήποτε λιχουδιά στον μικρό μου...Μόνο κροκέτες και νερό τρώει από το Σάββατο οπότε και άλλαξα άμμο....Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι!Δεν ξέρω αν βοηθάει η άμμος ή αν βοηθάει το ότι σταμάτησα να του δίνω λιχουδιές αλλά η κατάσταση βελτιώθηκε!Η άμμος είναι καλή από άποψη μυρωδιάς,δε λερώνει ιδιαίτερα(μέχρι στιγμής είδα μόνο μερικά χαλικάκια γύρω απ'την τουαλέτα!)αλλά προβληματίζομαι με την καθαριότητά της....Στη συσκευασία γράφει να αφαιρούνται καθημερινά τα περιτώματα(πράγμα εύκολο για τα κακά του)αλλά τα τσίσια του μιας και δεν τα κάνει σβώλους η άμμο δεν αφαιρούνται με τπτ...Επίσης λέει κάθε 3-4 μέρες να αλλάζεται η λερωμένη άμμος μόνο αλλά όχι ολόκληρη απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το εννοεί...

Τα κακά του εντάξει τα μαζεύω αλλά τα τσίσια του είναι σκορπισμένα και θαμμένα σ'όλη την άμμο από άκρη σε άκρη..Τι να κάνω;Να την καθαρίσω πετραδάκι πετραδάκι;Δεν γίνεται να πεταχτεί ένα τμήμα της πρέπει να πεταχτεί όλη αλλά αν πεταχτεί όλη δε συμφέρει καθόλου οικονομικά γιατί κάθε 3-4 μέρες πρέπει να την αλλάζεις άρα 3.40(που κάνει περίπου)επί δέκα φορές το μήνα 34 ευρώ...

(ούτε με την everclean δεν πλήρωνα τόσα πολλά μηνιαίως...)Δεν ξέρω...Όποιος την έχει δοκιμάσει ας με συμβουλέψει...Επίσης πήρα να δοκιμάσω και την άμμο του Βασιλόπουλου!Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω!