natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλες φορες στην τσιμεντοποιηση της αμμου παιζει ρολο και η λεκανη. Στην μια λεκανη που εχω η οικολογικη τσιμεντωνει αν δεν βαλω μεγαλη ποσοστητα. Στην αλλη, ακομα και ελαχιστη αμμο να εχει, δεν τσιμεντωνει με τιποτα. Να προτιματε τις γυαλιστερες λεκανες ή αυτες που λενε οτι δεν κολλαει η αμμος!
Να ρωτησω τωρα και κατι αλλο σχετικο με την αμμο...
Γεμιζω τις λεκανες με αρκετη αμμο (περιπου μεχρι τα 2/3 της λεκανης), παρολα αυτα ομως, ο ναρουτο σκαβει με τις ωρες και φτανει στον πατο και συνεχιζει να σκαβει. Οταν κανει την δουλεια του, αρχιζει να σκαβει για να τα σκεπασει με αποτελεσμα να μαζευει σχεδον ολη την αμμο σε ενα σημειο και να την ριχνει εξω. Επειδη ομως δεν αρκειται μονο σε αυτα, συνεχιζει να γρατζουναει τα τοιχωματα της λεκανης. Το προβλημα ειναι στο οτι... κανει θορυβο, κυριως τα βραδια που κοιμομαστε. Η μια λεκανη ειναι κοντα στο δωματιο μου και αφηνω την πορτα μου παντα ανοιχτη και με ξυπναει οταν σκαβει για ωρα. Σκαβει και γρατζουναει την λεκανη για παρα πολυ ωρα, καποιες φορες το κανει για περιπου 10 λεπταΤι να κανω;;;;
(εχει μια ταση στο σκαψιμο... πολλες φορες πριν κατσει οπουδηποτε σκαβει και μετα καθεται/ξαπλωνει)
παιζει το σκαψιμο να ειναι ειδος μαρκαρισματος;
Και τα δικά μου το ίδιο πράγμα κάνουν ακριβώς!

Και το πιο σπαστικό απο το θόριβο που κάνουν είναι πως τσιμεντοποιείτε η άμμος στο πάτο της λεκάνης και τσάμπα αγοράζουμε μπιοκατ, μόνο στις μυροδιές βοηθάει..
Άσε που πετάνε την μισή άμμο έξω
κι'αν δεν τα μαζέψω αμέσως παίζουν με τους κόκκους και την σκορπίζουν σε όοοολο το δωμάτιο!1!Φοβάμαι πως καμιά ωρα απ'το πολύ το σκάψιμο, θα τα βρώ στο κάτω όροφο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και τα δικά μου το ίδιο πράγμα κάνουν ακριβώς!
Και το πιο σπαστικό απο το θόριβο που κάνουν είναι πως τσιμεντοποιείτε η άμμος στο πάτο της λεκάνης και τσάμπα αγοράζουμε μπιοκατ, μόνο στις μυροδιές βοηθάει..
Άσε που πετάνε την μισή άμμο έξωκι'αν δεν τα μαζέψω αμέσως παίζουν με τους κόκκους και την σκορπίζουν σε όοοολο το δωμάτιο!1!
Φοβάμαι πως καμιά ωρα απ'το πολύ το σκάψιμο, θα τα βρώ στο κάτω όροφο![]()
Δεν ξέρω αν έχεις κλειστή αμμολεκάνη, πάντως η κλειστή βοηθάει πολύ ώστε να μην βγαίνει η άμμος έξω.

Εγώ έχω βάλει και ένα πατάκι έξω από την λεκάνη τους που είναι ειδικό για να αφήνουν ότι άμμο έχει κολλήσει στα πατουσάκια τους, και δεν σκορπάνε τίποτα.

natalouko
Επιφανές μέλος

Θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω αν έχεις κλειστή αμμολεκάνη, πάντως η κλειστή βοηθάει πολύ ώστε να μην βγαίνει η άμμος έξω.Εγώ έχω βάλει και ένα πατάκι έξω από την λεκάνη τους που είναι ειδικό για να αφήνουν ότι άμμο έχει κολλήσει στα πατουσάκια τους, και δεν σκορπάνε τίποτα.
![]()
οταν λες ειδικο??

παντως εγω παιδια δεν ξαναφευγω απο την Biocats..με τετοια θεματα(μποχας
) δεν παιζουνε..

natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι ένα πατάκι λαστιχένιο για να μπαίνει μπροστά από την είσοδο της αμμολεκάνης και να συγκρατεί την άμμο που έχουν κολλημένα στα πατουσάκια τους και ότι άμμο μπορεί να πετάξουν με το σκάψιμο!!!οταν λες ειδικο??
παντως εγω παιδια δεν ξαναφευγω απο την Biocats..με τετοια θεματα(μποχας) δεν παιζουνε..
![]()

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν έχεις κλειστή αμμολεκάνη, πάντως η κλειστή βοηθάει πολύ ώστε να μην βγαίνει η άμμος έξω.Εγώ έχω βάλει και ένα πατάκι έξω από την λεκάνη τους που είναι ειδικό για να αφήνουν ότι άμμο έχει κολλήσει στα πατουσάκια τους, και δεν σκορπάνε τίποτα.
![]()
Έχω ανοιχτή αμμολεκάνη... Την κλειστή την φοβάμαι λίγο γιατι δεν έχουν ημερέψει ακόμα, και τρομάζουν με το παραμικρο δεν ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσουν πιστεύω θα φοβούνται να μπούν μέσα

Έχω βάλει σακούλα μεγάλη κάτω απ'την λεκάνη και την έχω κολλήσει με χαρτοταινία στο πάτομα..

Παρόλα αυτά την σκορπάνε παντού και σκουπίζω κάθε τρείς και λίγο...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και με την ανοικτη γινοταν παραλια το σαλονι

natalouko
Επιφανές μέλος

Βέβαια και εγώ έχω βγάλει το πορτάκι γιατί δεν έμπαιναν μέσα.
Πάντως και ο μικρός μου που τον βρήκα 40 ημέρων, κατευθείαν μπήκε μέσα στην κλειστή. Και μάλιστα νομίζω ότι τους αρέσει κιόλας που είναι σκεπασμένοι από πάνω.

brigite
Διάσημο μέλος
Συμφωνω για τον χαρακτηρισμο της εβερκλυν,την μπιοκατς δεν την εχω χρησιμοποιησει ,με την πρωτη ευκαιρια οπου τη βρω θα την παρω.Η everclean είναι η ferrari στις άμμους (από όσες εχω δει εως τώρα) σε όρους οσμών και σφιχτών μπαλλών.
Όμως, η biokats προσφέρει όσα και η everclean σε ποσοστό 80% και επιπλέον δεν κολλάει τόσο στα πατουσάκια και κοστίζει τα μισά.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
brigite κι εγω το ιδιο θα σου πω,δοκιμασε την biokat's,δεν θα ξαναλλαξεις μαρκα,3-3 θα τα παιρνεις τα σακια!![]()
εγω αγορασα 3 σακουλια σημερα απο το site!

ουτε πολεμο να ειχαμε!

brigite
Διάσημο μέλος
brigite κι εγω το ιδιο θα σου πω,δοκιμασε την biokat's,δεν θα ξαναλλαξεις μαρκα,3-3 θα τα παιρνεις τα σακια!![]()
Θα σας ακουσω ,αλλωστε μια δοκιμη δεν βλαπτει ,μονο που εδω δεν την εχω βρει,τουλαχιστον σε δυο πετ σοπ που ρωτησα.Θα ψαξω κι αν τη βρω θα την παρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πες μα πως σου φανηκε μολις την δοκιμασεις-αν και ξερω απο τωρα οτι θα σου φανει παραδεισος σε συγκριση με τις υπολοιπες!![]()

αναπνοη και απολαυση!

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αγορασα 3 σακουλια σημερα απο το site!ουτε πολεμο να ειχαμε!
![]()
Να κάνω μιά χαζή ερώτηση;

Πληρώνεις επιπλέον 5 ευρώ το κούριερ; δεν τα παραδίδουν δωρεάν;
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να κάνω μιά χαζή ερώτηση;
Πληρώνεις επιπλέον 5 ευρώ το κούριερ; δεν τα παραδίδουν δωρεάν;
ναι ειναι συν 5 ευρω!

αλλα επειδη αγορασα πολλα πραγματα με συμφερει!

brigite
Διάσημο μέλος
Θ αρχισω να κανω εισπνοες πανω απο την αμμολεκανη;αναπνοη και απολαυση!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θ αρχισω να κανω εισπνοες πανω απο την αμμολεκανη;![]()

ναι ναι !! εισπνοη εκπνοη!!

croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ειναι συν 5 ευρω!αλλα επειδη αγορασα πολλα πραγματα με συμφερει!
![]()
Κρίμα ρε γαμώτο...

Εγώ που ήθελα μόνο άμμο να πάρω δεν με συμφέρει
Τσάμπα χάρηκα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τι να κανω;;;;