evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι , δεν βιαζομαι ετσι κι αλλιωςΟυτε θα γυρίζω μην ανησυχείς απλά κάνε λίγο υπομονή μέχρι (περίπου )το τέλος του μήνα
ευχαριστω ξανα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Η αληθεια ειναι οτι ενθουσιαστηκα με την χαμηλη τιμη και οτι στην αρχη που ηταν ακομη καθαρη ,δεν μυριζε .Τωρα βρωμαει και ζεχνει και στο καθαρισμα ειναι μαρτυριο,γιατι κολλαει στον πατο της λεκανης.Κανω την συγκριση με την εβερκλυν ταυτοχρονα,γιατι εχω στη μια λεκανη
εβερκλυν και στην αλλη Shah.Η μια ειναι λες καθαριζω αμμο θαλασσης και η αλλη μπετα.
Και την εβερκλυν την εχω 20 μερες στη λεκανη και μυρωδια καθολου,μονο οταν την καθαριζω.
Κριμα γιατι παραπλανηθηκα και παραπλανησα κι εσας.Γι αυτο μας πιανουν τον κω...με την εβερκλυν,γιατι ξερουν την ποιοτητα της.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καθε ποτε την αλλαζεις ολη;Καλημερα!!!Μετα απο μια βδομαδα περιπου που χρησιμοποιω την αμμο Shah,που αγορασα απο την Αλντι,δηλωνω μετα λυπης μου ,οτι θα επιστρεψω στην εβερκλυν σουμπιτη.
Η αληθεια ειναι οτι ενθουσιαστηκα με την χαμηλη τιμη και οτι στην αρχη που ηταν ακομη καθαρη ,δεν μυριζε .Τωρα βρωμαει και ζεχνει και στο καθαρισμα ειναι μαρτυριο,γιατι κολλαει στον πατο της λεκανης.Κανω την συγκριση με την εβερκλυν ταυτοχρονα,γιατι εχω στη μια λεκανη
εβερκλυν και στην αλλη Shah.Η μια ειναι λες καθαριζω αμμο θαλασσης και η αλλη μπετα.
Και την εβερκλυν την εχω 20 μερες στη λεκανη και μυρωδια καθολου,μονο οταν την καθαριζω.
Κριμα γιατι παραπλανηθηκα και παραπλανησα κι εσας.Γι αυτο μας πιανουν τον κω...με την εβερκλυν,γιατι ξερουν την ποιοτητα της.
Συμπληρωνεις καθαρη οταν την καθαριζεις;Εγω καθε εβδομαδα αδειαζω τις αμμολεκανες και βαζω καινουρια και δεν εχω προβλημα με τεσσερις γατες,και δυο μαλιστα αστειρωτες σε καιρο ζευγαρωματος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Σορυ Δωρα,αλλα ισως εχω συνηθισει τις ιδιοτητες της αλλης και με εξυπηρετει καλυτερα.Βεβαια το 20ευρω ειναι ενας πονος,αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω...εγω πηγα προχθες και πηρα αλλες δυο σακουλες,μας εχει βολεψει παρα πολυ και δε μυριζει παρα μονο οταν εχουν παει εκεινη την ωρα.Αυτο με την...τσιμεντοποιηση το παθαινα με την Everclean πριν την αλλαξω.Παλιοτερα ειχε πολυ καλυτερη ποιοτητα,τελευταια ειχε χαλασει και θεωρουσα οτι δεν αξιζε τα χρηματα της.Δωρα,ηταν καλη τις 2 πρωτες μερες που δεν ειχε μυρισει απο τα τσισα τους,και φυσικα την καθαριζω καθε μερα.Εχω βαλει μεγαλη ποσοτητα στη λεκανη,παρ ολ αυτα ο πατος γινεται τσιμεντο.Τωρα μετα απο 6 μερες θελει αλλαγμα ολη.Καιχρησιμοποιουν και την λεκανη με την εβερκλυν.Φαντασου αν βαλω και στην αλλη,θα μας φαει η μποχα.
Σορυ Δωρα,αλλα ισως εχω συνηθισει τις ιδιοτητες της αλλης και με εξυπηρετει καλυτερα.Βεβαια το 20ευρω ειναι ενας πονος,αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος![]()
Εγω θα συνεχισω με Shah,θεωρω οτι μου δινει την ανεση λογω τιμης να την αλλαζω ολη καθε εβδομαδα χωρις να το σκεφτομαι,και αν την καθαριζω καθημερινα δε μου μυριζει ουτε η εσωτερικη αμμολεκανη η κλειστη,ουτε η εξωτερικη η ανοιχτη.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να ρωτησω τωρα και κατι αλλο σχετικο με την αμμο...
Γεμιζω τις λεκανες με αρκετη αμμο (περιπου μεχρι τα 2/3 της λεκανης), παρολα αυτα ομως, ο ναρουτο σκαβει με τις ωρες και φτανει στον πατο και συνεχιζει να σκαβει. Οταν κανει την δουλεια του, αρχιζει να σκαβει για να τα σκεπασει με αποτελεσμα να μαζευει σχεδον ολη την αμμο σε ενα σημειο και να την ριχνει εξω. Επειδη ομως δεν αρκειται μονο σε αυτα, συνεχιζει να γρατζουναει τα τοιχωματα της λεκανης. Το προβλημα ειναι στο οτι... κανει θορυβο, κυριως τα βραδια που κοιμομαστε. Η μια λεκανη ειναι κοντα στο δωματιο μου και αφηνω την πορτα μου παντα ανοιχτη και με ξυπναει οταν σκαβει για ωρα. Σκαβει και γρατζουναει την λεκανη για παρα πολυ ωρα, καποιες φορες το κανει για περιπου 10 λεπτα
Τι να κανω;;;;(εχει μια ταση στο σκαψιμο... πολλες φορες πριν κατσει οπουδηποτε σκαβει και μετα καθεται/ξαπλωνει)
παιζει το σκαψιμο να ειναι ειδος μαρκαρισματος;
konstans
Περιβόητο μέλος
.Και εμένα η Κούκυ σκάβει και στην λεκάνη. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ναι,τα εχει καταμαδησει,ειναι στο πλαϊ κι εχουν ξεφτισει εντελως.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Breena σκαβει ΚΑΙ τα φιλτρα,σας εφαγα λαχανο.
Ναι,τα εχει καταμαδησει,ειναι στο πλαϊ κι εχουν ξεφτισει εντελως.

ο ναρουτο ειχε μαδησει το προστατευτικο που εβαζα στην λεκανη παλια για να μην ποτιζουν οι μυρωδιες στο πλαστικο
Καμια μερα απο το πολυ σκαψιμο θα τα ψαχνουμε στην κινα 
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μην ειμαι αχαριστη παντως,οταν της φωναζω "Breena κοφτο" απο την κουκετα (οσο να πεις αμα εισαι εκ γεννετης αϋπνη και η αλλη νομιζει οτι ειναι ο μετροποντικας στις 4 το πρωι ειναι σπαστικο) κανει ενα πρρρρρ (σε στυλ "αμαν ρε μαμα,μην μας αφησεις να διασκεδασουμε λιγο") και βγαινει.

τι συνηθεια και αυτη να πηγαινουν στην αμμο παντα τις πρωινες ωρες! Τυχερη εισαι που σε ακουει και βγαινει! Εγω αν του φωναξω σκαβει με μεγαλυτερη μανια και οταν τελειωσει ερχεται να με εκδικηθει νιαουριζοντας στο αυτι μου
moukelis
Επιφανές μέλος

Κι ο δικος σου πακετο για Ελλαδα παρακαλω,να στον φερω στα ισα του.

brigite
Διάσημο μέλος
Για παιχνιδι πιστευω οτι το κανει,αν κρινω κι εγω απο τον Ρικυ,ο οποιος φτανει πατο και οχι μονο αυτο σκαβει,σκαβει σα σκυλος που ψαχνει το κοκκαλο του .Η σακκουλα της σκουπας μου,ειχε καποια στιγμη ενα κιλο εβερκλυν μεσα.πολλες φορες στην τσιμεντοποιηση της αμμου παιζει ρολο και η λεκανη. Στην μια λεκανη που εχω η οικολογικη τσιμεντωνει αν δεν βαλω μεγαλη ποσοστητα. Στην αλλη, ακομα και ελαχιστη αμμο να εχει, δεν τσιμεντωνει με τιποτα. Να προτιματε τις γυαλιστερες λεκανες ή αυτες που λενε οτι δεν κολλαει η αμμος!
Να ρωτησω τωρα και κατι αλλο σχετικο με την αμμο...
Γεμιζω τις λεκανες με αρκετη αμμο (περιπου μεχρι τα 2/3 της λεκανης), παρολα αυτα ομως, ο ναρουτο σκαβει με τις ωρες και φτανει στον πατο και συνεχιζει να σκαβει. Οταν κανει την δουλεια του, αρχιζει να σκαβει για να τα σκεπασει με αποτελεσμα να μαζευει σχεδον ολη την αμμο σε ενα σημειο και να την ριχνει εξω. Επειδη ομως δεν αρκειται μονο σε αυτα, συνεχιζει να γρατζουναει τα τοιχωματα της λεκανης. Το προβλημα ειναι στο οτι... κανει θορυβο, κυριως τα βραδια που κοιμομαστε. Η μια λεκανη ειναι κοντα στο δωματιο μου και αφηνω την πορτα μου παντα ανοιχτη και με ξυπναει οταν σκαβει για ωρα. Σκαβει και γρατζουναει την λεκανη για παρα πολυ ωρα, καποιες φορες το κανει για περιπου 10 λεπταΤι να κανω;;;;
(εχει μια ταση στο σκαψιμο... πολλες φορες πριν κατσει οπουδηποτε σκαβει και μετα καθεται/ξαπλωνει)
παιζει το σκαψιμο να ειναι ειδος μαρκαρισματος;

Για πια γυαλιστερη λεκανη μιλας;Αυτες που εχω γυαλιστερες ειναι ,αλλα απο το σκαψε σκαψε εχουν γινει σαγρε κοτλε ματ.

Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλημερα!!!Μετα απο μια βδομαδα περιπου που χρησιμοποιω την αμμο Shah,που αγορασα απο την Αλντι,δηλωνω μετα λυπης μου ,οτι θα επιστρεψω στην εβερκλυν σουμπιτη.
brigite δοκιμασε την biokat's και δεν θα χασεις..εγω επαιρνα friskies τοσα χρονια
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως, η biokats προσφέρει όσα και η everclean σε ποσοστό 80% και επιπλέον δεν κολλάει τόσο στα πατουσάκια και κοστίζει τα μισά.
natalouko
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool