Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Ναι υπαρχουν πολλες που δεν κανουν σβωλους...δε βρηκες καθολου βρεγμενη αμμο δηλαδη στη λεκανη με την Sandy;

Την εβαλα χθες το βραδυ.Ισως ειναι νωρις ακομα για συμπερασματα.Μονο κακακια βρηκα .Αν δεν κανει σβωλους,λογικα θα πρεπει να βρω λασπη στον πατο της αμμολεκανης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Άμμος για γάτες

Αν δεν κανει σβωλους θα βρεις...λεκε απο ουρα απλωμενο πανω στην αμμο,που θα διαλυεται οταν τον πιανεις με το φτυαρακι.Οχι απαραιτητα στον πατο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν κανει σβωλους θα βρεις...λεκε απο ουρα απλωμενο πανω στην αμμο,που θα διαλυεται οταν τον πιανεις με το φτυαρακι.Οχι απαραιτητα στον πατο...

Δωρα αυτη ειναι η συσκευασια και αυτη η αμμος.Περιμενω να δω ,τι γινεται και με τα τσισα και θα βγαλω κατουροανακηνωθεν
αγροτερα:laugh::laugh:

Συνημμένα

• IMG_1246.JPG
    IMG_1246.JPG
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_1248.JPG
    IMG_1248.JPG
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 64
Αν καταργήσουν τη shah χαθήκαμε!!!!!:(:(:(:cry_x::cry_x:

Εμας μας βόλευε πάρα πολύ και δεν είχα προβλήματα με τρια γατιά. Η biocats ακούγεται καλή αλλά δεν νομίζω οτι θα εκτιμήσουν το άρωμα ούτε αυτές ούτε εγώ. Επίσης λόγω άσθματος του μικρού δεν μας συμβουλεύουν να χρησιμοποιούμε αρωματα.

Την προηγούμενη Δευτέρα πηρα άμμο και δεν πήρα χαμπάρι οτι θα την σταματήσουν.

Καμιά άοσμη εναλλάκτική της biocats έχετε να προτείνετε, τουλάχιστον στην ίδια τιμή με αυτήν;:worry:

Δεν μπορώ να χωνέψω οτι θα πρέπει να δίνω τα διπλά λεφτά για την άμμο τους και αν ξέρει κανείς pet shop ανοιχτά Δευτέρες και Τετάρτες απογεύματα στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης θα το εκτιμούσα γιατί τώρα πρέπει να βγούμε και σαφάρι.
Μόνο αυτό μου έλειπε......

Νίκη βοήθεια!!!!!!!

Συγνώμη για την γκρίνια αλλά μιλάμε για ολυμπιακό ξεβόλεμα:wall::wall::wall:

Νομιζω οτι καποιες ειχε αναφερει οτι η Sandy εχει και μια πιο σκουρα συσκευασια που κανει σβωλους...ειδες εσυ καμια αλλη Σοφια;

Κλαίρη, εγώ βρήκα κανονικότατα τη Shah και μάλιστα σε 2 Aldi. Εάν τις καταργήσουν, πες μου να σου στείλω, έχω κάνει προμήθειες:P
Όμως η Biokat's η πράσινη δεν έχει και τόσο τραγικό άρωμα και μην ξεχνάς ότι και η Μέλη είχε άσθμα αλλά από τότε που το γιατρέψαμε δεν την έχει πειράξει ποτέ το άρωμα της άμμου. Είναι πολύ καλές και οι 2 (η Shah κάνει πιο σφιχτούς σβώλους, η Biokat's έχει καλύτερο αποτέλεσμα από την πλευρά της μυρωδιάς)

Κλαίρη, εγώ βρήκα κανονικότατα τη Shah και μάλιστα σε 2 Aldi. Εάν τις καταργήσουν, πες μου να σου στείλω, έχω κάνει προμήθειες:P
Όμως η Biokat's η πράσινη δεν έχει και τόσο τραγικό άρωμα και μην ξεχνάς ότι και η Μέλη είχε άσθμα αλλά από τότε που το γιατρέψαμε δεν την έχει πειράξει ποτέ το άρωμα της άμμου. Είναι πολύ καλές και οι 2 (η Shah κάνει πιο σφιχτούς σβώλους, η Biokat's έχει καλύτερο αποτέλεσμα από την πλευρά της μυρωδιάς)

Σήμερα θα πάω και θα τους ρωτήσω για να ειμαστε σίγουροι γιατί μου φαίνεται περίεργο. Στο Aldi που πηγαίνω συνήθως έχω πετύχει πάρα πολύ κόσμο να παίρνει άμμους και για να τις παίρνει λογικά είναι και ευχαριστημένος. Μια φορά χαρακτηριστικά ένα ζευγάρι απο επαρχία είχε φορτώσει μισή παλέτα σε ένα φορτηγάκι!!!

Στα γόνατα θα πέσω :'( ελπίζω να με λυπηθούν, οχι για μένα για τα φουκαριάρικα τα γατιά μου !!!!

Αν καταργήσουν τη shah χαθήκαμε!!!!!:(:(:(:cry_x::cry_x:

Εμας μας βόλευε πάρα πολύ και δεν είχα προβλήματα με τρια γατιά. Η biocats ακούγεται καλή αλλά δεν νομίζω οτι θα εκτιμήσουν το άρωμα ούτε αυτές ούτε εγώ. Επίσης λόγω άσθματος του μικρού δεν μας συμβουλεύουν να χρησιμοποιούμε αρωματα.

Την προηγούμενη Δευτέρα πηρα άμμο και δεν πήρα χαμπάρι οτι θα την σταματήσουν.

Καμιά άοσμη εναλλάκτική της biocats έχετε να προτείνετε, τουλάχιστον στην ίδια τιμή με αυτήν;:worry:

Δεν μπορώ να χωνέψω οτι θα πρέπει να δίνω τα διπλά λεφτά για την άμμο τους και αν ξέρει κανείς pet shop ανοιχτά Δευτέρες και Τετάρτες απογεύματα στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης θα το εκτιμούσα γιατί τώρα πρέπει να βγούμε και σαφάρι.
Μόνο αυτό μου έλειπε......

Νίκη βοήθεια!!!!!!!

Συγνώμη για την γκρίνια αλλά μιλάμε για ολυμπιακό ξεβόλεμα:wall::wall::wall:

Κλαίρη στο κοντινό μας Aldi (που μας βολεύει και τις δύο) πριν δύο βδομάδες ,όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι σταματούν την shah είχα βρει 7 συσκευασίες.Εγώ πήρα τις 4:redface::redface::redface:
Την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα από το Aldi(πάντα μιλάω για αυτό δίπλα στην Ευρωδιάγνωση στην Ιατρ.Γωγούση) είχαν φέρει καινούργιο απόθεμα...πολλές είχε.:)
Αύριο μάλλον θα ξαναπεράσω το μεσημέρι αν έχει ακόμη στοκ θα σου στείλω sms.:)
Πάντως εγώ πιστεύω ότι άδικα ανησυχήσαμε.;)Ακόμη και αν σταματήσουν την συγκεκριμένη θα φέρουν κάποια άλλη.:hmm:
Την biocats δεν την έχω ακόμη δοκιμάσει....ακόμη δεν χρειάστηκε.;)

Νομιζω οτι καποιες ειχε αναφερει οτι η Sandy εχει και μια πιο σκουρα συσκευασια που κανει σβωλους...ειδες εσυ καμια αλλη Σοφια;

Μονο αυτη εχει.Την πηρα απο μαγαζι που πουλαει ζωοτροφες γενικα,κοτες,κλουβια κα.Ειναι γνωστος μας και πιασαμε κουβεντα για αμμους γατας και μου την εδωσε για δοκιμη.

η shah κανει σβωλους?

Ναι,κανει,και πολυ σφιχτους μαλιστα,ακομα κι αν ξαναπαει η γατα δεν διαλυονται.

α,ωραια,και απο μυρωδια?

Εγω δεν ειχα προβλημα,εχουμε τρεις αμμολεκανες και συνηθως καθαριζω δυο φορες τη μερα.Αλλα νομιζω οτι με λιγη σοδα στον πατο της αμμολεκανης δε θα εχεις θεμα.Εγω για τα χρηματα της εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

τελεια!!!!!!!!!!!!!!!
βρηκα: αμμο-φαγητο-αμμολεκανη-κλουβι μεταφορας-γατοδρομιο
το μονο που μου λειπει ειναι η γατα!!!!!!!!!!!:D
και το μερος που θα μπει η τουαλετα βεβαιως βεβαιως

Εγω την ειχα κατω απο το νεροχυτη του μπανιου και με βολευε πολυ.

το σκεφτηκα αλλα ειναι μικρο το μπανιο και φοβαμαι μη βρωμαει:(
η εκει η αλλη εναλλακτικη το μπαλκονι

το σκεφτηκα αλλα ειναι μικρο το μπανιο και φοβαμαι μη βρωμαει:(
η εκει η αλλη εναλλακτικη το μπαλκονι

Εγώ για δυο γατιά έχω μια αμμολεκάνη σε μπάνιο χωρίς παράθυρο (μόνο με εξαερισμό) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την shah.:)
Δώρα αυτό με την σόδα δεν το σκέφτηκα, θα το δοκιμάσω.;)
Ευχαριστώ.:)

μια χαρα!!!!

Τελικα η Sandy δεν κανει σβωλους τα τσισα,απλα βρεχεται ,το καλο ειναο οτι δεν μυριζει αλλα δεν ξερω ποσο ειναι καλο για τα πατουσακια τους να μενουν τα τσισα στην αμμο.Βεβαια με το ανακατεμα στεγνωνει ,αλλα μαλλον θα θελει πιο συχνα αλλαγμα ολη η αμμος.
Αν δεν βρω την μπιοκατς,για να την δοκιμασω και αυτη,μαλλον θα επιστρεψω στην εβερκλυν.

Πάντως και εμένα μου έχουν πει από κάποια πετ σοπ ότι υπάρχει έλλειψη στην biokat's την πράσινη.:)

Βρήκα στη Θεσσαλονίκη ένα πετ σοπ που δεν πουλάει γάτες και σκύλους(πουλάει όμως ψάρια,κουνέλια,χελώνες και βατράχια) και έχει και την biokat's και τροφές της royal canin και ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ φιλικός,φαίνεται ότι το ψάχνει λίγο όσον αφορά αυτά που πουλάει και είναι πρόθυμος αν κάτι δεν έχει το κατάστημά του να το παραγγείλει.Τιμές δεν ξέρω ακόμα γιατί πήγα για έρευνα αλλά θα μάθω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back