moukelis
Επιφανές μέλος
Α πες ετσι,γι'αυτο φουσκωσε τοσο ο Λουκουμας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος
εγω τις βαζω απλη αμμο σε ασπρο και γκρι χρωμα αλλα την εχω μεσα στο κλιμακοστασιο μονο για να κοιμηθει και να φαει και μυριζει λιγο οτανν απω να την αλλαξω μου ποιανεται η αναπνοη μου..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Κανόνισε να γυρίσεις καμιά μέρα σπίτι και να δεις την άμμο φουσκωμένη

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
παιδια το Σαββατο που επλυνα την τουαλετα του λουκουμα εβαλα κατω κατω πριν την αμμο beaking powder!! παιδια κανει καταπληκτικη δουλεια!καλυπτει μυρωδιες
και εχω την εντυπωση οτι πετρωνει ακομα καλυτερα τα τσισα!
![]()
επισης δεν κολλαει η αμμος στην λεκανη με την σοδα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κανόνισε να γυρίσεις καμιά μέρα σπίτι και να δεις την άμμο φουσκωμένη![]()

marzep
Δραστήριο μέλος
Δοκιμασαμε καινουργια αμμο!Την advance multiperformance της affinity.Πιο ακριβη απο την biocats,πιο φτηνη απο την everclean και μεχρι στιγμης σαφως καλυτερη σε ποιοτητα και αποδοση.Δεν μυριζει ο τοπος,δεν σηκωνει τοση σκονη,δεν κολλαει στα μαλλιαρα πατουσια μας (εχει μεγαλυτερους κοκκους).Για να δουμε,τι θα δουμε...
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες μας από πού και πόσο.
Πάντως ναι, η biokats νομίζω ότι κάτι έχει κάνει με την μυρωδιά της.
Θα δοκιμάσω και της Aldi.
Εσύ κυρία μου που έβαλες το baking powder, πώς θα μαγειρέψουμε τώρα???
konstans
Περιβόητο μέλος
Δοκιμασαμε καινουργια αμμο!Την advance multiperformance της affinity.Πιο ακριβη απο την biocats,πιο φτηνη απο την everclean και μεχρι στιγμης σαφως καλυτερη σε ποιοτητα και αποδοση.Δεν μυριζει ο τοπος,δεν σηκωνει τοση σκονη,δεν κολλαει στα μαλλιαρα πατουσια μας (εχει μεγαλυτερους κοκκους).Για να δουμε,τι θα δουμε...
Μαρή Μαρία, που χαθήακτε τόσο καιρό; Έχει μεγαλώσει το μικρό κορίτσι σου και ούτε μια φωτό δεν μας έχεις βάλεις
Πριν λίγο καιρό η Everclean (αγοράζω τη Less Tracks) είχε εξαφανιστεί σχεδόν από όλα τα pet shop. Είχα ξεμείνει εντελώς, οπότε επέλεξα για πρώτη φορά τη Biokat's Fresh (πράσινη σακκούλα) των 10 kg. 11 ευρώ αντί για 17-18 που δίνω για την Everclean. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, πιο πολύ ακόμη και από την Everclean: σβωλιάζει μια χαρά, μυρίζει υπέροχη φρεσκάδα (σαν απορρυπαντικό ρούχων), δε σηκώνει την ίδια σκόνη, δεν κολλάει καθόλου -όπως και η Everclean - στα πατουσάκια. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θεωρείται βιολογική. Το άρωμα με προβληματίζει, ελπίζω να μην είναι ανθυγιεινό για τα γατουλάκια. Από ό,τι είδα κατασκευάζεται στην Ολλανδία και από μια γρήγορη ματιά σε site είδα ότι τη βρίσκεις και με 6-7 ευρώ τα 10 kg. Σίγουρα σε μεγαλύτερες συσκευασίες (νομίζω έχει και 20 kg και 30 kg αν δεν κάνω λάθος) βγαίνει ακόμη πιο οικονομικά! Το Smart Pet στην Αλ. Σβώλου στη Θεσ/νίκη μου είπε ότι θα φέρει κάτι ακόμη πιο super τώρα, τέλη του μήνα. Αναμένω να δοκιμάσω και θα σας γράψω εντυπώσεις!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε παιδια...μου εχει κανει ιδιδιτερη εντυπωση οτι την μπιοκατς την βρισκετε στην θεσσαλονικη τοσο ακριβα...εδω που ειμαι εγω,και που ολα ειναι πιο ακριβα τα 10 κιλα τα παιρνω 8 ευρω!!!
....τι γινεται...συνεννοουνται ολοα τα πετ για να την πουλανε στην ιδια τιμη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στην πατρα παντως αφαντη η biokats η πρασινη!!!
Όντως αυτό με τη Ζάκυνθο πολύ κουφό... είναι που μπαίνει η αισχροκέρδεια στη μέση! Και μετά απορούν γιατί στρεφόμαστε στις αγορές μέσω internet...
Evelynkar μην την ψάχνεις, ο καθένας φέρνει στο μαγαζί του ό,τι του κατέβει.. από τύχη έχω βρει τις περισσότερες φορές τα καλύτερα προϊόντα - τύχη ή πολύ πολύ ψάξιμο! Μπείτε στο site της Biokat's (είναι στα ολλανδικά αλλά βγάζεις άκρη) να δείτε τι σειρά έχει.. κι εδώ φέρνουν 1-2 προϊόντα.
www.biokats.nl
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης βρήκα την Biokat's σε ένα πετ-σοπ "Κυν και γαλή" στην Μ.Αλεξανδρου 128 στον Εύοσμο, 9,5 ευρώ το 10κίλο.
Niki, σ' ευχαριστώ που με ενημερώνεις! Το pet shop στην Αγ. Θεοδώρας το ξέρω, έπαιρνα παλιά κρυσταλλική από εκεί και είναι πολύ καλό σε ποικιλία και τιμές. Μέχρι να το ψάξω καλύτερα στο internet πιθανότατα θα βολευτώ από εκεί... ήδη στο internet έχω βρει σε ολλανδικό site τις συσκευασίες των 20 kg classic και fresh 11,50 και 12,50 ευρώ αντίστοιχα. Και σίγουρα θα το βρω και πιο κάτω. Δεν αντέχω ρε συ να δίνω κοροϊδίστικα λεφτά! Το smart pet πάντως της Αλ. Σβώλου είναι όντως πολύ ακριβό... 11 ευρώ τα 10 kg. Αυτός έχει 10 ευρώ καθαρό κέρδος; Έλεος..
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Niki, σ' ευχαριστώ που με ενημερώνεις! Το pet shop στην Αγ. Θεοδώρας το ξέρω, έπαιρνα παλιά κρυσταλλική από εκεί και είναι πολύ καλό σε ποικιλία και τιμές. Μέχρι να το ψάξω καλύτερα στο internet πιθανότατα θα βολευτώ από εκεί... ήδη στο internet έχω βρει σε ολλανδικό site τις συσκευασίες των 20 kg classic και fresh 11,50 και 12,50 ευρώ αντίστοιχα. Και σίγουρα θα το βρω και πιο κάτω. Δεν αντέχω ρε συ να δίνω κοροϊδίστικα λεφτά! Το smart pet πάντως της Αλ. Σβώλου είναι όντως πολύ ακριβό... 11 ευρώ τα 10 kg. Αυτός έχει 10 ευρώ καθαρό κέρδος; Έλεος..
πες μας κι εμας αυτα τα ολλανδικα site!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
https://www.uitdekunst.nl/biokat.htm
Το πρώτο που βρήκα.
Λογικα ομως αν και εφοσον στελνουν ελλαδα με τα εξοδα αποστολης θα ερχεται μια η αλλη..

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα πήγα στα Aldi και πήρα την Shah. Το 10λιτρο κοστίζει 4 ευρώ. Πήρα 4 σακιά.
Θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

και εχω την εντυπωση οτι πετρωνει ακομα καλυτερα τα τσισα!