Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως και εμένα μου έχουν πει από κάποια πετ σοπ ότι υπάρχει έλλειψη στην biokat's την πράσινη.
Βρήκα στη Θεσσαλονίκη ένα πετ σοπ που δεν πουλάει γάτες και σκύλους(πουλάει όμως ψάρια,κουνέλια,χελώνες και βατράχια) και έχει και την biokat's και τροφές της royal canin και ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ φιλικός,φαίνεται ότι το ψάχνει λίγο όσον αφορά αυτά που πουλάει και είναι πρόθυμος αν κάτι δεν έχει το κατάστημά του να το παραγγείλει.Τιμές δεν ξέρω ακόμα γιατί πήγα για έρευνα αλλά θα μάθω!
neli μπορείς να γράψεις διεύθυνση του πετ σοπ που αναφέρεις παραπάνω;

Δεν νομίζω ότι θεωρείτε διαφήμιση αφού έχουμε θέμα για πετ-σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
neli μπορείς να γράψεις διεύθυνση του πετ σοπ που αναφέρεις παραπάνω;
Δεν νομίζω ότι θεωρείτε διαφήμιση αφού έχουμε θέμα για πετ-σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.![]()
Τώρα είδα την ερώτησή σου Μυρτώ,είμαι στη δουλειά και δεν έχω μαζί μου τη διεύθυνση...Το κατάστημα είναι στον κεντρικό δρόμο του Πανοράματος και έχει και κάπου αλλού υποκατάστημα.Μόλις επιστρέψω σπίτι θα δω τη σακούλα και θα σου απαντήσω.Κάτι κονσέρβες πάντως που πήρα τις είχε πιο φθηνές από ένα άλλο που ψωνίζω και είναι και το πρώτο κατάστημα από όσα όλα έχω μπει στη Θεσσαλονίκη(και έχω μπει σε πολλαααααααααα) που δεν φέρνει σκυλιά και γατιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα μου φαινεται οτι κανει πιο σφιχτους...Στα σουπερ μαρκετ Aldi την πουλανε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αχ δεν εχουμε Αλντι στην Κρητη...Εμενα μου φαινεται οτι κανει πιο σφιχτους...Στα σουπερ μαρκετ Aldi την πουλανε.

Επειδη αυτες τις εβδομαδες χρησιμοποιω την Friskies λογω του Ποκο,σημερα εβαλα σοδα στον πατο των λεκανων!Να σε ρωτησω παιζει ρολο η σοδα?Γιατι εγω ειχα ζαχαροπλαστικης και αυτην εβαλα.... Επισης ποσο βαζεις στον πατο?Εγω εβαλα ισα να στρωθει ο πατος,ενα χιλιοστο περιπου...
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιζει ρολο,απορροφα τις μυρωδιες...αλλα η Friskies δεν κανει σβωλους οποτε δε θα βοηθησει και πολυ...
Εγω βαζω ισα ισα να πασπαλιστει ο πατος,μαγειρικη σοδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α δεν ηξερα οτι ειναι μονο γιαυτες που σβωλιαζουν...Παιζει ρολο,απορροφα τις μυρωδιες...αλλα η Friskies δεν κανει σβωλους οποτε δε θα βοηθησει και πολυ...Εγω βαζω ισα ισα να πασπαλιστει ο πατος,μαγειρικη σοδα.
Δεν πειραζει παντως,κατι θα κανει απ'το τιποτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι απλα αυτες που σβωλιαζουν αλλα δεν εχουν αρωμα ή δεν ειναι επιπεδου everclean για να συγκρατον τις μυρωδιες με λιγη σοδα δε μυριζουν καθολου,ενω η Friskies δεν κανει σβωλους και δεν καθαριζεται καλα,οποτε δεν θα κανει και πολλα η σοδα...
tinkerbell21
Νεοφερμένο μέλος
προσωπικά χρησιμοποιώ ειδικές σακούλες που μπαίνουν ανάμεσα στο αμμοδοχείο και την άμμο. έτσι όταν θέλω απλώς σηκώνω τη σακούλα και δεν μπλέκω με χλωρίνες και τέτοια τόσο συχνά.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως εχω δοκιμασει και μια απο το λιδλ..ψοσηιβα η ψοσηιδα δεν θυμαμαι.ειναι καλη και κανει και σβωλους τα τσισα τους..επισης με κανονικο καθαρισμα δεν μυριζει και εχει και σχεδον 5 ευρωΑχ δεν εχουμε Αλντι στην Κρητη...
Επειδη αυτες τις εβδομαδες χρησιμοποιω την Friskies λογω του Ποκο,σημερα εβαλα σοδα στον πατο των λεκανων!Να σε ρωτησω παιζει ρολο η σοδα?Γιατι εγω ειχα ζαχαροπλαστικης και αυτην εβαλα.... Επισης ποσο βαζεις στον πατο?Εγω εβαλα ισα να στρωθει ο πατος,ενα χιλιοστο περιπου...

julia
Διακεκριμένο μέλος
εγω παντως εχω δοκιμασει και μια απο το λιδλ..ψοσηιβα η ψοσηιδα δεν θυμαμαι.ειναι καλη και κανει και σβωλους τα τσισα τους..επισης με κανονικο καθαρισμα δεν μυριζει και εχει και σχεδον 5 ευρω![]()
Την Coshida λες μαλλον.. και για μένα ήταν πραγματική αποτυχία (και για τους περισσότερους αν θυμάμαι καλά.)

Υπάρχει και η κριτική της..
https://www.mypetz.gr/threads/coshida-bentonit-μπλε-συσκευασία.222079/ για την μπλέ
https://www.mypetz.gr/threads/coshida-κίτρινη-συσκευασία-–-οικονομική-στη-χρήση.222129/ για την κίτρινη (δεν έχω άποψη.)
chryssa
Διάσημο μέλος
Εγώ χρησιμοποιούσα everclean, με μία γάτα με μικρή παραγωγή μου κρατούσε σχεδόν 1 μήνα το 10κιλο. Εδώ και καιρό όμως δεν τη βρίσκω στο πετ σοπ της γειτονιάς και αγοράζω την easy clean, η οποία κάνει 14 ? τα 9 κιλά και είναι σαν την everclean. Οι σβώλοι είναι σφιχτοί και δε μυρίζει ιδιαίτερα (έχω δοκιμάσει μόνο την άοσμη). Έχει όμως το μειονέκτημα ότι είναι σε σακούλι και πρέπει να την κρύβω για να μη σκιστεί από τα νύχια της Μπουμπούς.
Όταν είχε τη γάτα η μαμά μου, δοκίμασε και την Golden White και δεν της άρεσε καθόλου, δεν έκανε καλά "μπιφτέκια"!

natalouko
Επιφανές μέλος
Το κακό με αυτές τις σακούλες είναι οτι τις σκίζουν με τα νύχια τους στο σκάψιμο καιι έτσι όλη η αμμος πέφτει στην αμμολεκάνη..προσωπικά χρησιμοποιώ ειδικές σακούλες που μπαίνουν ανάμεσα στο αμμοδοχείο και την άμμο. έτσι όταν θέλω απλώς σηκώνω τη σακούλα και δεν μπλέκω με χλωρίνες και τέτοια τόσο συχνά.

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι βρε συ αλλα σε συγκριση με την friskies εμενα αυτη μου φαινεται καλητερη..την χρησιμοποιησα για 2 βδομαδες περιπου και μου φανικε οκ για την τιμη της..απλα το ειπα για καποιον που δεν μπορει να διαθεση πολλα χρηματα για πιο ακριβες.εγω απο τοτε που δοκιμασα την everclean δεν την αλλαζω αλλα μεχρι να τη δω εδω στο φορουμ περασα πολλες..και αυτη απο τα Lidl σε συγκριση με την Friskies μου φανηκε πιο καληΤην Coshida λες μαλλον.. και για μένα ήταν πραγματική αποτυχία (και για τους περισσότερους αν θυμάμαι καλά.)
Υπάρχει και η κριτική της..
https://www.mypetz.gr/threads/coshida-bentonit-μπλε-συσκευασία.222079/ για την μπλέ
https://www.mypetz.gr/threads/coshida-κίτρινη-συσκευασία-–-οικονομική-στη-χρήση.222129/ για την κίτρινη (δεν έχω άποψη.)

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η πρασινη μπιοκατς δεν μυριζει πια πευκο,κριμα....

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η πρασινη μπιοκατς δεν μυριζει πια πευκο,κριμα....![]()
.
τι μυριζει???????

brigite
Διάσημο μέλος
Η πρασινη μπιοκατς δεν μυριζει πια πευκο,κριμα....![]()
Μυριζει κατι αλλο,οχι ωραιο η ειναι αοσμη;
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παιδια το Σαββατο που επλυνα την τουαλετα του λουκουμα εβαλα κατω κατω πριν την αμμο beaking powder!! παιδια κανει καταπληκτικη δουλεια!

καλυπτει μυρωδιες
και εχω την εντυπωση οτι πετρωνει ακομα καλυτερα τα τσισα!
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πως σου ηρθε αυτο ρε;![]()
γιατι το μπερδεψα με την μαγειρικη σοδα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool