natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ καλή όσον αφορά τους σβώλους απλά δεν συγκρατεί τις μυρωδιές!!Σήμερα πήγα στα Aldi και πήρα την Shah. Το 10λιτρο κοστίζει 4 ευρώ. Πήρα 4 σακιά.
Θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε με την κλειστή αμμολεκάνη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μάκη, πριν βάλεις την άμμο σε καθαρή αμμολεκάνη, "στρώσε" λίγη σόδα μαγειρική. Ψιλοκάνει δουλίτσα με τις μυρωδιές. Μετά, από πάνω βάλε αρκετή ποσότητα άμμου (όσο παίρνει η λεκάνη. Στη δική σας περίπτωση 2-3 σακιά φτάνουν
) κι είσαι ΟΚ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Στέλλα
σήμερα άδειασα όλη την αμμολεκάνη και πέταξα ό,τι είχε μέσα. Την έπλυνα, την σκούπισα καλά και έστρωσα σόδα όπως μου είχες πει και σπίτι. Μετά έβαλα κανά 3λιτρο biokats που είχε μείνει κι απο πάνω την shah.
Αυτό που με έκανε να δοκιμάσω την shah ήταν ότι ήσουν ικανοποιημένη και ακόμα ότι με την biokats δημιουργουταν μία πολύ περίεργη μυρωδιά λόγω του αρώματος που έχει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στέλλα
σήμερα άδειασα όλη την αμμολεκάνη και πέταξα ό,τι είχε μέσα. Την έπλυνα, την σκούπισα καλά και έστρωσα σόδα όπως μου είχες πει και σπίτι. Μετά έβαλα κανά 3λιτρο biokats που είχε μείνει κι απο πάνω την shah.
Αυτό που με έκανε να δοκιμάσω την shah ήταν ότι ήσουν ικανοποιημένη και ακόμα ότι με την biokats δημιουργουταν μία πολύ περίεργη μυρωδιά λόγω του αρώματος που έχει.
Kι εγώ Μάκη το ίδιο κάνω επειδή δεν αντέχω την έντονη μυρωδιά της biokats την ανακατεύω με την SHAH και είμαι υπέρ ευχαριστημένη

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παιδια εγω με την αμμο του βεροπουλου βρηκα την υγεια μου στο θεμα των μυρωδιων..κ οχι δεν ειμαι μονο εγω που το λεω, αλλα κ ατομα ασχετα με γατες, που μπηκαν στο δωματιο του σιλβερ που ειναι ανοικτη αμμολεκανη κ το δωματιο σχεδον ολη την μερα κλειστο, δεν τους μυριζε καθολου!! οι σβολοι δεν ειναι σαν της εβερκλιν αλλα αρκετα ικανοποιητικοι!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παιδια εγω με την αμμο του βεροπουλου βρηκα την υγεια μου στο θεμα των μυρωδιων..κ οχι δεν ειμαι μονο εγω που το λεω, αλλα κ ατομα ασχετα με γατες, που μπηκαν στο δωματιο του σιλβερ που ειναι ανοικτη αμμολεκανη κ το δωματιο σχεδον ολη την μερα κλειστο, δεν τους μυριζε καθολου!! οι σβολοι δεν ειναι σαν της εβερκλιν αλλα αρκετα ικανοποιητικοι!
Τι τιμή είπες έχει Έβελυν και πως ακριβώς λέγεται είναι και κοντά μου Βερόπουλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
2,70 ευρω το 5κιλο. ειναι της εταιριας του βεροπουλου(Spar γραφει) κ ειναι πορτοκαλι συσκευασια..δεν εχει καποια συγκεκριμενη μυρωδια, αλλα συγκρατει σχετικα καλα τις μυρωδιες..ειχα βαλε 7 cm αυτη την αμμο κ 1 cm everclean που ειχα, οποτε δεν νομιζω απο την εβερκλιν να εγινε τοσο καλη δουλεια..απλα νομιζα οτι εγω δεν καταλαβαινα αν μυριζε..αλλα κ μια φιλη μου με ρωτησε που κανει τα κακακια του ο σιλβερ , κ η lunadark που ηρθε μου ειπε οτι δεν της μυριζε καθολου!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ ωραία θα την δοκιμάσω. Τι να κάνουμε ψάχνουμε καλές και οικονομικές λύσεις
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι, περνεις ενα 5κιλο κ βλεπεις, το πολυ πολυ να πανε χαμενα 2,70 ευρω, αλλα που ειναι τα 14 που αγοραζω το 6κιλο εβερκλιν??

brigite
Διάσημο μέλος
Εντυπωσεις απο την πρασινη μπιοκατς......Κατ αρχην ξεβρωμισε το σπιτι μου απο την ξυνιλα της πορτοκαλι....εχει ωραιους κοκκους σκληρους και σβωλιαζει αμεσως τα τσισα ...τα γατια μου την καλοδεχτηκαν και οχι μονο...Ο Ρικυ που εσκαβε σαν σκυλος οταν εκανε τα σχετικα του,τωρα σκαβει σαν δυο σκυλοι ακομα κι οταν δεν παει για την αναγκη του....Το κακο ,οχι της μπιοκατς αλλα της Πατρας,ειναι η τιμη....ενω Αθηνα ,οπως λενε τα κοριτσια εχει 8,5 ευρω το 10κιλο εδω εχει 12....Βεβαια απο την εβερκλυν που επαιρνα παλια ,που εφτασε 22 ευρω(παντα για Πατρα μιλαω),σαφως μου ερχεται πιο οικονομικη.
Αν μπορεσω η αν ξερετε καπου στην Καλλιθεα ,καποιον να πουλαει μπιοκατ πρασινη,θα φροντισω να προμηθευομαι απο κει,γιατι ειναι κοροιδια γμτο αυτες οι τιμες εδω.

Hlianna
Διάσημο μέλος
δηλαδη τι πρεπει?να φορτωνω με κτελ τα τσουβαλια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ελεος ρε παιδια..12 ευρω η μπικατς?εγω την παιρνω 7.5δηλαδη τι πρεπει?να φορτωνω με κτελ τα τσουβαλια?
Εσύ από που την παίρνεις 7,5 καλέ? Ή σε έχω ξαναρωτήσει

Hlianna
Διάσημο μέλος
Εσύ από που την παίρνεις 7,5 καλέ? Ή σε έχω ξαναρωτήσει![]()
και απο το Οnlinepetshop και απο τον Μαραφελια

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και απο το Οnlinepetshop και απο τον Μαραφελια![]()
7.5 την πήγε και ο Μαραφέλιας?
moukelis
Επιφανές μέλος
Παιδια και σε μας δωδεκα τη φτασανε,δυστυχως.Τουλαχιστον με τη Shah εχω βρει την υγεια μου,τωρα θα δοκιμασω και του Βεροπουλου για να μην την κουβαλαω απο τη Λαρισα.
brigite
Διάσημο μέλος
Παιδια και σε μας δωδεκα τη φτασανε,δυστυχως.Τουλαχιστον με τη Shah εχω βρει την υγεια μου,τωρα θα δοκιμασω και του Βεροπουλου για να μην την κουβαλαω απο τη Λαρισα.
Αρα δεν ειναι μονο η Πατρα ακριβη....Πως τα βγαζεις περα μ αυτη βρε Δωρα...μπραβο σου...εγω δεν την αντεξα...Χαρηκα με την τιμη της,πηρα 3 σακκουλια και τρομαξα να την ξεφοτωθω...Εχω ακομα μισο σακκουλι ..το παω,το φερνω μεσ την αποθηκη μου....ανακατευα ποτε ποτε με την πορτοκαλι μπιοκατ ,για να κοβει λιγο και την ξυνιλα ,κι ακομα εχω.

moukelis
Επιφανές μέλος
Σε μας κανει αψογη δουλεια,δεν ξερω γιατι τη βρηκες τοσο χαλια.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ο μαραφελιας παντα 7,5 την ειχε...απλα τοτε την ειχε βαλει σε προσφορα για αυτο την ειχε 5...7.5 την πήγε και ο Μαραφέλιας?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool