simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυ! θα την δοκιμασω συντομα τοτε!Νομίζω πως μόνο μια συσκευασία βγαίνει στις άμμους του ΑΒ. Η απλή 10κιλη και αυτή σε μικρό κουτί των 4 κιλών....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγω την παιρνω 2,90 την συσκευασια των 4 κιλων. Παντως για την αμμολεκανη του White που την χρησιμοποιω ειναι μια χαρα και ωραιους σβωλους κανει και μου φτανει για μια βδομαδα περιπου, χωρις να εχει λιγοστεψει πολυ η αμμος οταν ερθει η ωρα να την αλλαξω.καλημερα Γιαννη! θα ηθελα να σε ρωτησω αν θυμασαι ποσο κοστιζει η αμμος Family Friends απο τα ΑΒ και επισης αν ειναι αμμος που κανει σβολους τα ουρα της γατας.. ευχαριστω!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμένα γιατί η συσκευασία γράφει 5kg?

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις το κοίταξα, η κούτα είναι γαλάζια και στις δυο πλευρές της γράφει ότι είναι 4 κιλά. Μήπως έχεις πάρει κάποια άλλη γιατί λογικά συσκευασίες με τόσο μικρή διαφορά δεν πρέπει να υπάρχουν....εμένα γιατί η συσκευασία γράφει 5kg?![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Alcyone αν μπορείς να μου πεις την διεύθυνση απ' το pet shop θα ήταν ιδανικό, γιατί για πάσχα θα είμαι Αθήνα λίγες μέρες, να πεταχτώ να πάρω αν είναι!
Κερκύρας 27, Κυψέλη.
Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
η αλήθεια είναι οτι έχω πάρει την αρωματική Family Friends, οπότε η συσκευασία είναι ροζ, αλλά λέει οτι είναι 5kg και έκανε 3€. Και απ' ότι θυμάμαι η απλή (γαλάζια) έκανε 2,5€.. Τώρα δεν ξέρω, λες η απλή να είναι 1 κιλό λιγότερο και μη αρωματική και να κάνει 0,5€ λιγότερο;...Μόλις το κοίταξα, η κούτα είναι γαλάζια και στις δυο πλευρές της γράφει ότι είναι 4 κιλά. Μήπως έχεις πάρει κάποια άλλη γιατί λογικά συσκευασίες με τόσο μικρή διαφορά δεν πρέπει να υπάρχουν....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μαλλον καποια αλλη θα εχεις παρει, γιατι το γραφει στις πλαινες μεριες και τις δυο.εμένα γιατί η συσκευασία γράφει 5kg?![]()
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κερκύρας 27, Κυψέλη.
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!

tarousas
Νεοφερμένο μέλος
παιδια μια βοηθεια!!! που θα βρω την biokat's bianco;
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούρια άμμο Αtlas Cat Clean που έφερε το Pet4u?
Είναι οικονομική, ανήκει στην κατηγορία clumping και έχει για μακρύτριχες και για κοντότριχες...
Ορίστε και το λινκ
https://www.pet4u.gr/Product/4878/ammos_atlas_cat_clean_long_hair
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δοκιμάστε πέλλετ και θα λύσετε το προβλημα της άμμου που έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ!Δεν ξαναγυρίζω στην άμμο με τίποτα!
υ.γ Συγνώμη για το οφ τόπικ αλλά θέλω να βοηθήσω όσους προβληματίζονται με την άμμο.Είναι μεγάααλος μπελάς.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Το πέλετ συγκρατεί τις μυρωδιές??
Φοβάμαι να δοκιμάσω αφενός για το θέμα μυρωδιών, αφετέρου γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα βιοδασπώμενη άμμο πέραν του οτι την έτρωγαν (!!), είχαμε τρελλή μπόχα με αποτέλεσμα ο ούτως ή άλλως κατρουλής μου γάτος μας είχε κατουρήσει παντού!!!!
CatLover09
Δραστήριο μέλος
και εγω τώρα το γύρισα σε πέλλετ γιαυτό σου λέω! Τα τσίσα δεν μυρίζουν καθόλου.Τα κακά μυρίζουν λίγο όμως. Το σωστό είναι να μην καθαρίζεται αμέσως η λεκάνη αλλά να έχει περάσει λίγη ώρα.Το πέλετ συγκρατεί τις μυρωδιές??
Φοβάμαι να δοκιμάσω αφενός για το θέμα μυρωδιών, αφετέρου γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα βιοδασπώμενη άμμο πέραν του οτι την έτρωγαν (!!), είχαμε τρελλή μπόχα με αποτέλεσμα ο ούτως ή άλλως κατρουλής μου γάτος μας είχε κατουρήσει παντού!!!!
Ακόμα και με τις διάρροιες που τα δοκίμασα είναι άψογα αρκεί όπως σου είπα να μην τα καθαρίσεις αμέσως.Δεν έχω καν την ειδική λεκάνη κόσκινο αλλά έχουμε κλειστού τύπου. Τα τσίσα γίνονται σκόνη και δεν κολλάνε στον πάτο. Ο πάτος γενικότερα δεν κρατάει καμία απολύτως υγρασία.Είμαι κατενθουσιασμένη!
https://www.mypetz.gr/threads/pellets-η-εναλλακτική-της-άμμου.232533/
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Δοκιμάστε πέλλετ και θα λύσετε το προβλημα της άμμου που έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ!Δεν ξαναγυρίζω στην άμμο με τίποτα!
υ.γ Συγνώμη για το οφ τόπικ αλλά θέλω να βοηθήσω όσους προβληματίζονται με την άμμο.Είναι μεγάααλος μπελάς.
Συμφωνω με τα χιλια.
Κι εγω δε ξαναγυριζω στην αμμο ποτε.
Ολο αυτο με την αμμο, μου μοιαζει ενας φοβερος εφιαλτης. Πελλετ και παλι πελλετ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα Δήμητρα, ναι κάνει σβώλους και πωλείται σε χάρτινο κουτί και όχι σε σακί. Τα 4 κιλά κάνουν, αν δεν κάνω λάθος, 2,5 με 3 €. Βέβαια τα 4 κιλά είναι λίγα για να καλύψεις πλήρως μια αμμολεκάνη αλλά για αντικατάσταση αυτής που αφαιρείται είναι μια χαρά....
Τη δοκίμασα και μπορώ να πω οτι είναι μια καλή, "αξιοπρεπής" άμμος, και, το κυριώτερο σε οικονομική τιμή !

Κάνει σβώλους, δεν κολάει στα πατούσια της γατούλας μου και, αν και λεπτόκοκκη, δεν μεταφέρεται έξω από την αμμολεκάνη, υποθέτω γιατί τα χαλικάκια αντίθετα με εκείνα της Everclean, δεν σπάνε σε μικρότερα ώστε να γίνουν σκόνη.
'Ο,τι πρέπει για συμπλήρωμα σε κυρίως άμμο, αλλά και μόνη της στέκεται μια χαρά στο..ύψος της.
Για το χάρτινο κουτί μιλώντας πάντα
Μοναδικό μειονέκτημα, η μικρή συσκευασία

Ρε παιδια,συγγνωμη αλλα επειδη δεν εχω ιδεα πως ειναι το πελλετ και που το βρισκουμε,μπορειτε να βαλετε καποια φωτο η καποιο λινκ?Και για να καταλαβω,κανει τοσο καλη δουλεια οσο η κανονικη η αμμος?ειμαι λιγο επιφυλακτικη

Σορρυ,τωρα το ειδα τι ειναι,καταλαβα.Δε ξερω ρε παιδια,εμενα δε μου γεμιζει το ματι.Δε ξερω γιατι δε μου χει κατσει καλα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι κυλινδρακια ξυλινα βασικα.Pellets, η εναλλακτική της άμμου
Ανακάλυψα στο Amazon, καθώς έψαχνα για μια αρκετά οικονομική λύση( για το γνωστό θέμα αμμολεκάνης...) pellets αντί για άμμο. Αυτό που βρήκα ήταν πακέτο 30 κιλών που μαζί με τη μεταφορά κόστιζαν 15€. Μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή, τα r[…]![]()
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ καλυτερα απο την αμμο!Ουτε οσμες,ουτε σκονη ουτε καθαρισμα και πεταμα καθε 3 και λιγο!Σορρυ,τωρα το ειδα τι ειναι,καταλαβα.Δε ξερω ρε παιδια,εμενα δε μου γεμιζει το ματι.Δε ξερω γιατι δε μου χει κατσει καλα.
Ειναι πολυ καλυτερα απο την αμμο!Ουτε οσμες,ουτε σκονη ουτε καθαρισμα και πεταμα καθε 3 και λιγο!
Δηλαδή κάθε πότε χρειάζεται να την αλλάξεις και από τιμές πώς πάει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool