Καλημέρα....
Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης της Everclean less track να σας πω τις εντυπώσεις μου...
Καταρχήν να διευκρινίσω πως όση άμμο αφαιρούσα σε κάθε καθάρισμα (κυρίως τα συσσωματώματα των ούρων) την συμπλήρωνα με την Family Friends του AB και όχι με Everclean μιας και η μεγάλη αμμολεκάνη που έχω πήρε χαλαρά και τα 6 κιλά της μικρής συσκευασίας της Everclean. (Η ανάμειξη των δύο δούλεψε ικανοποιητικά σε μένα με κάλυψη της μυρωδιάς της αμμωνίας - τι βάσανο και αυτό με τη Friskies

- )
H less track λοιπόν αντέχει χαλαρά ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα οσμών (με μια γάτα βέβαια, παραγωγική όμως

), καθαρίζει σχετικά εύκολα από τα ούρα (αν και κάποιες μπάλες έσπαγαν δεν γινόταν τόσο μικρά κομμάτια ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν) ενώ καλύπτει τη μυρωδιά ακόμα και από τα κακά της γάτας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όντως δεν σκορπίζει εύκολα αν και λεπτόκοκκη και γενικά είναι μια καλή επιλογή αν εξαιρέσεις το κόστος το οποίο βέβαια μειώθηκε σημαντικά με χρήση της Family Friends για συμπλήρωμα.
Είμαι ακόμα στη φάση δοκιμών βέβαια, ως τώρα έχω χρησιμοποιήσει Friskies (την οποία δεν ξαναχρησιμοποιώ εκτός και αν είναι μεγάλη ανάγκη), την Cat Leader (Η φτηνή σειρά την εταιρίας της Imperial Care που ήταν σχετικά καλή και οικονομική αλλά ο Pedro έβγαινε συνέχεια με βαμμένα από την άμμο πόδια που από μπεζ είχαν γίνει γκρι...) ενώ έχω στην αναμονή την Imperial Care και είμαι στην αναζήτηση (επικοινώνησα με την εταιρία εισαγωγής) Biocat's για να την δοκιμάσω και αυτή μιας και η τιμή της είναι δελεαστική. (ειδικά τώρα που βγαίνει και άοσμη γιατί τις μυρωδιές δεν τις μπορώ...)