moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα εχω friskies, δε μου αρεσει που δεν κανει σβωλακια, τουλαχιστον δεν γεμιζει ο τοπος αμμο, αντε κανενας κοκκος να κολλησει στα ποδια τους, επισης δε μυριζει αυτη την...ευχαριστη μυρωδια αμμωνιας οποτε την επισκεπτονται, αν και οταν κανει κακακια η Καραμελα...πως κατι τοσο γλυκο μπορει να σε πεθανει με τη μυρωδια που αφηνει οταν κανει την αναγκη του

Παντως στον κουνελο επαιρνα και carefοur που μυριζε λεβαντα και καλυπτε αρκετα καλα τις οσμες.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Καθαριζεται πανευκολα,δεν κολλαει κατω,δεν γεμιζει ο τοπος,και το βασικοτερο :ακομα και κατουρημενη μυριζει τελεια!!!!!!!

Επιτελεους ελυσα το προβλημα της μυρωδιας,την συστηνω ανεπιφυλακτα!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια μετα απο πολυμηνη ερευνα και πολλες απογοητευσεις εχω να πω οτι η καλυτερη και με διαφορα ειναι η πρασινη biokats,μιλαμε δεν παιζεται,θελω να παρω τηλ στην εταιρια και να τους πω ενα μεγαλο ευχαριστω!
Καθαριζεται πανευκολα,δεν κολλαει κατω,δεν γεμιζει ο τοπος,και το βασικοτερο :ακομα και κατουρημενη μυριζει τελεια!!!!!!!
Επιτελεους ελυσα το προβλημα της μυρωδιας,την συστηνω ανεπιφυλακτα!
Αχ!Τέτοια να ακούω θέλω...

staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ αυτην παίρνω. Ειναι πολύ καλή και την άλλαξα την everclean κι εγώ γιατι ακουσα τα καλλίτερα για την biocat's και επίσης η everclean ειχε αρχίσει να χαλαει την ποιότητά της νομίζω.... Και εγω 4 έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημένη με την biocat's. Παίρνω την πρασινη αφου πήρα την πορτοκαλι και επειδή εχω 2 τουαλετες, ειδα οτι προτιμούσαν να πηγαίνουν όλα στην τουαλέτα με την πράσινη άμμο ενω σ΄αυτή που είχα με την πορτοκαλί πήγαιναν αφου γέμιζαν την τουαλέτα με την πράσινη πρώτα. Ετσι τωρα και στις 2 τουαλέτες τους έχω την πράσινη και είναι πολύ καλήΤο ξερω κι εγω αυτο το πετ σοπ,ειχε οντως αρκετη ποικιλια σε αμμους.Οσο για το πατακι,μπορεις να βαλεις ενα απλο,την ιδια δουλεια κανει.Οσο πιο αναγλυφο (αρκει να μην τσιμπα) τοσο καλυτερο.Εγω με την biokat's παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη,κι εχω και τεσσερις...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Νηριηδα εγω την βρηκα στο κτηνιατρειο του Θαναση Παπαστεργιου στην Ογλ(πλατεια Αγ.Βελησσαριου) και ειχε κι αλλο σακι οταν πηγα,τρεξε να το παρεις!

Τετοιον ενθουσιασμο δεν εχω ουτε οταν ψωνιζω ρουχα!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ριξω μια ματια στον δικο μου κι αν δεν εχει θα βαλω καπελο και μαυρα γυαλια και θα παω σε εκεινον

ELENIP
Διάσημο μέλος
Κάθε 15 μέρες ειναι καλά???

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αααααααααα ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!
Θα ριξω μια ματια στον δικο μου κι αν δεν εχει θα βαλω καπελο και μαυρα γυαλια και θα παω σε εκεινον![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Δεν την αλλαζω ποτε ολοκληρη,βαζω μετρια ποσοτητα και μετα απο 2 μερες απογεμιζω,ετσι ειναι παντα καθαρη και εχω παντα μεσα στην λεκανη την ιδια ποσοτητα αμμου.
Αααα το κάνεις έτσι...! Απλά μου φαίνεται οτι ετσι πρέπει να την καθαρίζεις πολύ πολύ πολύ καλά!
Εγω την αλλάζω κάθε 15-20 μέρες, αλλα δεν συμπληρώνω ποτέ αφού θα την αδειάσω ολόκληρη.Την αφήνω να αδείασει και όταν μείνει λίγη καταλαβαίνω οτι ήρθε η ωρα!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Για όσους ψάχνουν για την biocats στη Θεσσαλονίκη τη βρήκα και στο Smartpets στη Σβώλου(κέντρο)!Εκεί την έχουν 11 ευρώ το μεγάλο το σακούλι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Kαι στο Pets στην Ανθέων έχουν τη Biokat's, νομίζω 8 ευρώ το δεκάκιλο.
H biocat δεν είναι η ψιλή άμμος? Κόλαγε δυστηχώς στα ποδαράκια τους

moukelis
Επιφανές μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι στο Pets στην Ανθέων έχουν τη Biokat's, νομίζω 8 ευρώ το δεκάκιλο.
Ναι,στην Ανθέων πρέπει να είναι πιο φτηνή γιατί το σακί των 5 κιλών το είχε 4,50 ευρώ άραδεν μπορεί το μεγαλύτερο να το έχει περισσότερο από 9...Αύριο που θα πάω να προμηθευτώ θα μάθω ακριβώς πόσο το έχει και θα ενημερώσω...Πάντως είναι καλή τιμή για μια τόσο καλή άμμο...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ξεκινω απο τα καλα...
1)Η συσκευασια
2)Υπεροχη μυρωδια μεθυστικη

3)Οι κοκκοι ειναι καλοι φαινεται οτι ειναι κτηνιατρικη και εχουν κανει καλη δουλεια
4)Ακομα δεν προλαβαμε να κατουρισουμε αλλα πιστευω κανει καλους σβωλους
Τα κακα
1)Η συσκευασια-προσθετει βαρος
2)Μικροι κοκκοι και τους βγαζουν εξω.Κολλανε ακομη και πανω τους

3)Οταν την εβαζα σηκωσε ενα μικρο συννεφο σκονης
4)Επειδη ειναι ψιλη η αμμος μαλλον την περασαν για παιχνιδι και μπηκαν μεσα και παιζανε
Βεβαια ολα στην πραξη φαινονται
περιμενουμε να κανουμε τσισακια και κακακια και θα δουμε αν θα μας συμφερει οικονομικα απο αποψη μυρωδιας κτλ εφοσον κανει σβωλους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool