billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινω απο τα καλα...
1)Η συσκευασια
2)Υπεροχη μυρωδια μεθυστικη
3)Οι κοκκοι ειναι καλοι φαινεται οτι ειναι κτηνιατρικη και εχουν κανει καλη δουλεια
4)Ακομα δεν προλαβαμε να κατουρισουμε αλλα πιστευω κανει καλους σβωλους
Τα κακα
1)Η συσκευασια-προσθετει βαρος
2)Μικροι κοκκοι και τους βγαζουν εξω.Κολλανε ακομη και πανω τους
3)Οταν την εβαζα σηκωσε ενα μικρο συννεφο σκονης
4)Επειδη ειναι ψιλη η αμμος μαλλον την περασαν για παιχνιδι και μπηκαν μεσα και παιζανε
Βεβαια ολα στην πραξη φαινονταιπεριμενουμε να κανουμε τσισακια και κακακια και θα δουμε αν θα μας συμφερει οικονομικα απο αποψη μυρωδιας κτλ εφοσον κανει σβωλους.
Εγω αυτη χρησιμοποιω και μεχρι τωρα ειμαι αυχαρηστημενη....Το μονο μειον που εχω δει ειναι οτι στα τσισα δεν τα σβολιαζει τελεια....Λασπωνουν με αποτελεσμα να κολλανε στον πατο ή να γινονται θριψαλα και να μην καθαριζει τελεια η αμμος...
Για το οτι σου βγαζει εξω τους κοκκους δοκιμασε και χονδροκοκο τυπο...δεν θυμαμαι ποιο χρωμα ειναι (μωβ πρασινο ή πορτοκαλι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,στην Ανθέων πρέπει να είναι πιο φτηνή γιατί το σακί των 5 κιλών το είχε 4,50 ευρώ άραδεν μπορεί το μεγαλύτερο να το έχει περισσότερο από 9...Αύριο που θα πάω να προμηθευτώ θα μάθω ακριβώς πόσο το έχει και θα ενημερώσω...Πάντως είναι καλή τιμή για μια τόσο καλή άμμο...
Τελικά στην Ανθέων την έχουν 12 ευρώ τα 10 κιλά...Απ' ότι άκουσα έχουν ανέβει οι τιμές...Την everclean την είχαν 17.70 και όταν ρώτησε μια κυρία της είπαν ότι ανέβηκαν οι τιμές...
Για το οτι σου βγαζει εξω τους κοκκους δοκιμασε και χονδροκοκο τυπο...δεν θυμαμαι ποιο χρωμα ειναι (μωβ πρασινο ή πορτοκαλι)
Αυτή η άμμος λερώνει πολύ λιγότερο αλλά μυρίζει πολύ...Έχει ένα άρωμα που σε συνδυασμό με τα ούρα "σκοτώνει"...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela
Δραστήριο μέλος
7 ευρώ το 7κιλο. Ως τώρα χρησιμοποιούσα τη friskies, την έπαιρνα εύκολα από S/m, αλλά πολύ μάπα για άμμος...
Ή εγώ είμαι υποχόνδρια ή ο Τζο πολυλερώνει... Αφαιρούσα καθημερινά τις ακαθαρσίες και κάθε 5 μέρες την πετούσα ολόκληρη. Το 5κιλο δλδ, κρατούσε 10 μέρες.
Στον πάτο σε κάθε αλλαγή είχε δυο δάχτυλα λάσπη, μιλάμε για πολύ βρώμα... Έπλενα όλη την αμμολεκάνη κάθε φορά.
Για να δούμε πώς θα είναι με τη biocat. Διάβασα που γράφει η Nonika ότι δεν την πετά ποτέ και πραγματικά έμεινα.
Και τα ούρα πού πάνε καλέ; Κάνουν σβώλους κι αυτά; 
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πήρα κι εγώ τη biocat την πράσινη σήμερα. Μετά από τέτοια διαφήμιση με πείσατε!7 ευρώ το 7κιλο.
Ως τώρα χρησιμοποιούσα τη friskies, την έπαιρνα εύκολα από S/m, αλλά πολύ μάπα για άμμος...Ή εγώ είμαι υποχόνδρια ή ο Τζο πολυλερώνει...
Αφαιρούσα καθημερινά τις ακαθαρσίες και κάθε 5 μέρες την πετούσα ολόκληρη. Το 5κιλο δλδ, κρατούσε 10 μέρες.
Στον πάτο σε κάθε αλλαγή είχε δυο δάχτυλα λάσπη, μιλάμε για πολύ βρώμα... Έπλενα όλη την αμμολεκάνη κάθε φορά.
Για να δούμε πώς θα είναι με τη biocat. Διάβασα που γράφει η Nonika ότι δεν την πετά ποτέ και πραγματικά έμεινα.Και τα ούρα πού πάνε καλέ; Κάνουν σβώλους κι αυτά;
![]()
ναι ναι κανουν σβωλους τα τσισακια και ετσι καθαριζει πολυ ευκολα..αν και χρησιμοποιω κι εγω τετοιου τυπου αμμο , καθε 3 βδομαδες-1 μηνα θελω να την απολυμαινω οποτε σε καποια φαση την αδειαζω..
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
όχι οσμές
όχι αμμουδάκια να πετάγονται [είναι και κλειστή η λεκανίτσα]
και εύκολο καθάρισμα
όλα αυτά για εμάς την κάνει πολύ καλή άμμο, μια δοκιμή δεν είναι άσκημη....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
angela
Δραστήριο μέλος
ναι ναι κανουν σβωλους τα τσισακια και ετσι καθαριζει πολυ ευκολα..αν και χρησιμοποιω κι εγω τετοιου τυπου αμμο , καθε 3 βδομαδες-1 μηνα θελω να την απολυμαινω οποτε σε καποια φαση την αδειαζω..
Ανυπομονώ να πάω αύριο πρωί με τα φτυαράκι!

Αν μπορώ να τα καθαρίζω αυτό θα είναι τέλειο!!!
Και δεν πειράζει που πρέπει να την κουβαλάω από την άλλη άκρη, πάω στον κτηνίατρο και γεμίζω ένα πορτ μπαγκάζ άμμο να έχουμε!

brigite
Διάσημο μέλος
Την κρυσταλλικη ποσο την αγοραζετε;Εγω πηρα τη συσκευασια των 3,5 κιλων,δεν ειχε μεγαλυτερη,11 ευρω.Μου φανηκε πολυ ακριβη και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.Κιτρινισε σε μια βδομαδα ,κολλανε λιγα χαλικια στα ποδια τους ,τα παταμε και χρατσα χρουτσα ,δε φαινονται κιολας γιατι εχω ασπρα πλακακια και θελω 33 ευρω το μηνα.Με την εβερ κλιν ημουνα πιο ευχαριστημενη και μου κοστιζε 19 ευρω το μηνα.Αναζητησα την μπιοκατς αλλα δεν την βρηκα .Απο πετ σοπ την αγοραζετε και ποσο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
angela
Δραστήριο μέλος
Θα σας πω βέβαια εντυπώσεις μετά από λίγες μέρες.
Τη biocats τη βρήκα στον κτηνίατρο, 7 κιλά 7 ευρώ.
Είδομεν...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Biocats τελεια απο αποψη μυρωδιας....Μυριζει αλλα όχι τοσο οσο η προηγουμενη, ειναι ανεκτικο τουλαχιστον.
Εχει δυο μειονεκτιματα ομως
1) Οι σβολοι δεν ειναι και τοσο τελειοι...Λασπωνουν με αποτελεσμα στο φτιαρισμα να σκορπανε...everclean the best σε αυτον τον τομεα.
2) Καθε φορα που επισκεπτεται την τουαλετα της αν και κλειστη παντα βρισκω αμμο εξω απο αυτην...Πρεπει να εισαι με τη σκουπα απο πισω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω σε λιγο θα κανω διατριβη στο θεμα αμμου...
Biocats τελεια απο αποψη μυρωδιας....Μυριζει αλλα όχι τοσο οσο η προηγουμενη, ειναι ανεκτικο τουλαχιστον.
Εχει δυο μειονεκτιματα ομως![]()
1) Οι σβολοι δεν ειναι και τοσο τελειοι...Λασπωνουν με αποτελεσμα στο φτιαρισμα να σκορπανε...everclean the best σε αυτον τον τομεα.
2) Καθε φορα που επισκεπτεται την τουαλετα της αν και κλειστη παντα βρισκω αμμο εξω απο αυτην...Πρεπει να εισαι με τη σκουπα απο πισω
ναι...συμφωνω απολυτως...δεν εχω δοκιμασει βεβαια την everclean..αλλα μου εχουν πει οτι οντως ειναι η καλυτερη στο θεμα σβωλοι...το θεμα ειναι πολυ πιο ακριβη...θα την δοκιμασω παντως...

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Catsan??Μακριαααα!!!!!! Και ακριβη,και βρωμιαρα!Βρηκα στο σουπερ μαρκετ την catsan(η μαμα μου τη βρηκε για την ακριβεια)και την δοκιμασαμε. Ενω στην αρχη ημουν πολυ ικανοποιημενη, ουτε αμμος στην Καραμελα ουτε σε ολο το δωματιο, ακομα και την μυρωδια απο τα κακακια της απορροφουσε, λεμε αααααα τι καλααααα λιγο πιο ακριβη απο την αλλη αλλα καλυτερη! Αμ δε! Διοτι τα ουρα φυσικα και δεν κανουν σβωλους ωστε να τα πεταξεις, ασε που μετα απο καποιες μερες-περιπου 4- μυριζει ασχημα, απο οοοολα τα ουρα που εχει κρατησει. Μια περιεργη αναγουλιαρικη μυρωδια. Μα και να μη μυριζε δεν ειναι και το πιο υγιεινο να συγκεντρωνονται και να μενουν τοσες ποσοτητες ουρων στην λεκανη.Αρα δε συμφερει τελικα![]()
Εγω λεω everclean και ξερο ψωμι! Δοκιμαστε την!! (Εγω παιρνω την πρασινη)
zanin
Διάσημο μέλος
πετ σιτι..
αλλαγή ever clean:

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλέον όμως είμαι σε άλλο σπιτι και η λεκάνη τους ειναι μέσα στο σπίτι.
Δοκίμασα την catsan στην αρχη γιατι δεν βρήκα άλλη στο σ.μ.
Δεν μου φάνηκε κακή αλλά μου φάνηκε αδικαιολόγητα ακριβή.
Και μετα δοκίμασα και κρυσαλλική, μια super cat ή κάτι τετοιο. Δεν μυρίζει τίποτα. Και μιλάμε για δωμάτιο που δεν έχει κάν παράθυρο. Τα κακάκια γίνονται μια μεγαλη μπαλα και τα τσισα δεν υπάρχουν πουθενα. Απλά κιτρινίζει η άμμος. Ειναι η τρίτη μέρα σημερα που την έχω. Έχω βγάλει μόνο τα κακάκια και θελω να δω πόσο θα κρατησει χωρίς να πεθάνουμε απο την μπόχα.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αληθεια?Ισχυει ακομα?Την πηρες?Ποτε?Απο το πετ σιτι?δωρο 6κιλη everclean με αγορά 3 κιλης τροφής purina proplan
πετ σιτι..
https://www.everclean.com/products.html![]()
αλλαγή ever clean:
κλασική χωρίς άρωμα![]()
αρωματική![]()
για πολλές γάτες![]()
low track & everfresh![]()
με άρωμα κέρδου![]()
εξτρα απορροφητική με μικροκρυστάλλους![]()
![]()
zanin
Διάσημο μέλος
ψήνομαι να παρω την παρασκευή άλλες 2 συσκευασίες γιατί συμφέρει αρκετά όσων αφορά την άμμο. σκέψου πως κοστίζει γύρω στα 10?
λέω να πάρω και αυτή με τον κέδρο..τι έχετε δοκιμάσει από ever clean ? ποια είναι καλ΄υτερη;
δυστυχώς μόνο στο πετ σιτι την είδα την προσφορά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool