stellak
Διάσημο μέλος
Τι να πω, θα σας πω σύντομα.
Πάντως έχει το καλό ότι δεν πετάγεται έξω σαν την άμμο. Πετάγονται κάποια κομματάκια(γιατί είναι σαν μεγάλα ποντικοκούραδα), τα οποία όμως χρησιμεύουν και για παιχνίδι
.
Την πήρα κι εγώ αυτή τη βλακεία
Τσάμπα πέταξα τα λεφτά μου. Τα Νινόμελα δεν αγαπούν την οικολογία, πέρασαν έξω από την τουαλέτα, επιθεώρησαν, στράβωσαν τη μούρη κι αποχώρησαν. Έμεινα εγώ να κάνω ότι... σκάβω, λες και δεν ήξεραν τη διαδικασία... Εννοείται ότι δεν θα τα άφηνα να σκάσουν, άλλαξα αμέσως το περιεχόμενο σε everclean, την οποία πήραμε να δοκιμάσουμε, κι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι (εκτός από το πορτοφόλι μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την πήρα κι εγώ αυτή τη βλακείαΤσάμπα πέταξα τα λεφτά μου. Τα Νινόμελα δεν αγαπούν την οικολογία, πέρασαν έξω από την τουαλέτα, επιθεώρησαν, στράβωσαν τη μούρη κι αποχώρησαν. Έμεινα εγώ να κάνω ότι... σκάβω, λες και δεν ήξεραν τη διαδικασία... Εννοείται ότι δεν θα τα άφηνα να σκάσουν, άλλαξα αμέσως το περιεχόμενο σε everclean, την οποία πήραμε να δοκιμάσουμε, κι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι (εκτός από το πορτοφόλι μου
)
εχεις επιλεκτικα γατια στο χ@σιμο!

της everclean ποια χρησιμοποιεις εσυ? εχω σκεφτει να την δοκιμασω αλλα ειναι ακριβη η ατιμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ την καθαρίζω 2 φορές την ημέρα και την αλλάζω ολόκληρη κάθε 15 μέρες!!!εγω τωρα πηρα 1η φορα ατην biokats την πρασινη, κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη, καθαρισα πολυ ευκολα τα ουρα, κ δν μου μυριζαν οσο με την φρισκις. καθε ποτε την αλλαζετε ολοκληρη? εξαιτιας μιας λοιμωξης που χε παθει ο μικρος μου, την αλλαζω καθε 5-6 μερες, ειναι πολυ συχνα? κ γιατι οχι χλωρινη? πως αλλιως απολυμαινεται? εγω φτιαχω ενα αραιο διαλυμα με χλωρινη, τριβω τη λεκανη, κ την ξεβγαζω με αφθονο ζεστο νερο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν την αλλάζω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να πάρω άμμο αύριο και δεν ξέρω τι να διαλέξω!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τα έχω παίξει με τις απαντήσεις σας!!!!!
![]()
σε γυναικοκρατουμενο φορουμ μπηκες καλε μου! τι περιμενες!

που να μας δει να συζηταμε και για την επιλογη πιο προσωπικων αντικειμενων!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ξερω οτι παιζει να υπερβαλλω, αλλα ο κακομοιρης ειχε παθει μολυνση στο πουλακι του, κ αυτο ηταν πολυυυυυ μεγαλυτερη ταλαιπωρια απτη συχνη αλλαγη αμμου. απλα δν ξερω μηπως με την χλωρινη απελευθερωνεται κατι τοξικο για τον γατο, παρολου που την ξεβγαζω πολυ καλα. η everclean ειναι πολυ ακριβοτερη, με τους ρυθμους που αλλαζουμε, ξερω γω, θα χρεωκοπησω..Eγώ πάντως με 3 γατιά Νίνα την αλλάζω κάθε εβδομάδα περίπου.
Βέβαια εξαρτάται από την "παραγωγή" και από το πόσο βάζεις.
Και την καθαρίζω με σκέτο ζεστό νερό και πολύ βούρτσισμα.
natalouko
Επιφανές μέλος
Θα πάρεις μία, θα την δοκιμάσεις και αν σου κάνει την κρατάς...Αν όχι την αλλάζεις και δοκιμάζεις κάποια άλλη...Τα έχω παίξει με τις απαντήσεις σας!!!!!
![]()

Και εγώ μετά από πολές δοκιμές καταστάλαξα σε αυτή!!!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
- biokats
- everclean
ναι και όχι
- friskies (αυτήν έχω εγώ, την αρωματική και είναι οκ μου φαίνεται)
μη αποδεκτή
- catsan
stellak
Διάσημο μέλος
Τα έχω παίξει με τις απαντήσεις σας!!!!!
![]()
Λοιπόν, εάν σε βοηθάει καθόλου:
Everclean: όποια κι αν πάρεις από τη σειρά της everclean, με μια γάτα σίγουρα το δεκάκιλο σε βγάζει για ένα μήνα και κάτι. Εμείς δοκιμάσαμε τη heavy duty. Πολιτισμός.
Biokat's (πράσινη): η δική μας λύση εδώ κι ένα χρόνο. Ελάχιστα κατώτερη ποιοτικώς από την παραπάνω, το δεκάλιτρο μισή τιμή από το αντίστοιχο της παραπάνω

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Από όσο έχω καταλάβει, οι αποδεκτές άμμοι είναι:
- biokats
- everclean
ναι και όχι
μη αποδεκτή
- catsan
ολα ειναι θεμα προτιμησεις και κατα ποσο βολευει το καθενα η καθε μαρκα! φυσικα ρολο παιζει και η ''παραγωγη'' του εκαστοτε γατουνιου!
πχ εμενα η friskies δεν μου αρεσε γιατι πρωτον δεν κανει μπαλακια τα τσισα με αποτελεσμα να μαζευεται στον πατω και να βρωμαει αμμωνια! την everclean δεν την εχω δοκιμασει! πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια με την biocats (αυτη χρησιμοποιω εγω) απλα ειναι πιο ακριβη!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Ωχ, μην μου λες τέτοια, γιατί κι εγώ την ίδια υποψία έχω.Την πήρα κι εγώ αυτή τη βλακείαΤσάμπα πέταξα τα λεφτά μου. Τα Νινόμελα δεν αγαπούν την οικολογία, πέρασαν έξω από την τουαλέτα, επιθεώρησαν, στράβωσαν τη μούρη κι αποχώρησαν. Έμεινα εγώ να κάνω ότι... σκάβω, λες και δεν ήξεραν τη διαδικασία... Εννοείται ότι δεν θα τα άφηνα να σκάσουν, άλλαξα αμέσως το περιεχόμενο σε everclean, την οποία πήραμε να δοκιμάσουμε, κι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι (εκτός από το πορτοφόλι μου
)

Λες να σκάσουν τα βλαμμένα;
Πάω να πάρω την biokat το απόγευμα να είμαι σίγουρη!
zanin
Διάσημο μέλος
Από όσο έχω καταλάβει, οι αποδεκτές άμμοι είναι:
- biokats
- everclean
ναι και όχι
μη αποδεκτή
- catsan
καλά αν δοκιμάσεις μια από τις 2 πρώτες θα πεις μετά πως η friskies ήταν χαλια
Melini
Διάσημο μέλος
η μεγάλη συσκευασία δε θα κρατήσει ούτε δυο εβδομάδες.... τουλάχιστον με τη δική μας παραγωγή... όσο είχαμε ένα γατόνι δεν υπήρχε πρόβλημα, με την άφιξη του δεύτερου, περάσαμε στην επόμενη επιλογή: Biokats, αγοράζουμε δυο μεγάλα σακούλια στην τιμή της μιας συσκευασίας Everclean και ξεχνάμε να ξαναπάρουμε άμμο... να σημειώσω ότι τα παιδιά μου πίνουν πάρα πολύ νερό και βγάζω κάθε μέρα κάτι τεράααααστιους κεφτέδες, σα τη γροθιά μου
για να έχετε μια ιδέα της κατανάλωσης που κάνουμε.Μια συμβουλή πάντως: για να είναι αποτελεσματική η Biokats πρέπει να βάλετε αρκετή στο δοχείο, όχι δυο δάχτυλα
και να μην καθαρίζετε τα κεφτεδάκια αμέσως μετά την επίσκεψη της γάτας, γιατί θα διαλυθούν... εγώ καθαρίζω την άμμο από τσισάκια μια φορά τη μέρα και μου παίρνει λιγότερο από 5 λεπτά 
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά, με δυο γάτες σε ένα σπίτι δε συμφέρει η Everclean...η μεγάλη συσκευασία δε θα κρατήσει ούτε δυο εβδομάδες.... τουλάχιστον με τη δική μας παραγωγή... όσο είχαμε ένα γατόνι δεν υπήρχε πρόβλημα, με την άφιξη του δεύτερου, περάσαμε στην επόμενη επιλογή: Biokats, αγοράζουμε δυο μεγάλα σακούλια στην τιμή της μιας συσκευασίας Everclean και ξεχνάμε να ξαναπάρουμε άμμο... να σημειώσω ότι τα παιδιά μου πίνουν πάρα πολύ νερό και βγάζω κάθε μέρα κάτι τεράααααστιους κεφτέδες, σα τη γροθιά μου
για να έχετε μια ιδέα της κατανάλωσης που κάνουμε.
Μια συμβουλή πάντως: για να είναι αποτελεσματική η Biokats πρέπει να βάλετε αρκετή στο δοχείο, όχι δυο δάχτυλακαι να μην καθαρίζετε τα κεφτεδάκια αμέσως μετά την επίσκεψη της γάτας, γιατί θα διαλυθούν... εγώ καθαρίζω την άμμο από τσισάκια μια φορά τη μέρα και μου παίρνει λιγότερο από 5 λεπτά
![]()
κι ο Λουκουμας πινει παρα πολυ νερο και βγαζω κ εγω απο την αμμο κοτρονες!

εγω την biocats την αγοραζω 7,5 ευρω τα 10 λιτρα και μου κραταει σχεδον 1 μηνα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Τα 10 λίτρα ή τα 10 κιλά??????κι ο Λουκουμας πινει παρα πολυ νερο και βγαζω κ εγω απο την αμμο κοτρονες!εγω την biocats την αγοραζω 7,5 ευρω τα 10 λιτρα και μου κραταει σχεδον 1 μηνα!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τα 10 λίτρα ή τα 10 κιλά??????![]()
νομιζω η biocats ειναι σε κιλα..

κανω λαθος?
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε κιλά είναι..Εσύ έγραψες ότι την παίρνεις 7,5 ευρώ τα 10 λίτρα!!!νομιζω η biocats ειναι σε κιλα..κανω λαθος?
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε κιλά είναι..Εσύ έγραψες ότι την παίρνεις 7,5 ευρώ τα 10 λίτρα!!!![]()
μπαρδον!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
νονικα εγω ειπα οτι νομιζω δεν συγκρατει πολυ τις μυρωδιες, αλλα ηταν γιατι ειχα βαλει λιγη ποσοτητα..τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool