Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αμμος για κουνελια και να λεγεται cat's best???φυσικα best δεν ειναι..οποτε και το cat παιζει αν ισχυει
![]()

σωστή σε βρίσκω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα αγόρασα την EVERCLEAN 16,5 ευρώ το 10κιλο. Αύριο την δοκιμάζω.
Δηλαδή εγώ που παίρνω 18 ευρώ τα 12,7kg cat's pride ( review εδώ ) είμαι...κορόιδο??
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή εγώ που παίρνω 18 ευρώ τα 12,7kg cat's pride ( review εδώ ) είμαι...κορόιδο??
Εσύ το παθαίνεις αυτό, γιατί έχεις αυτό το signature στο προφίλ σου

vaso85
Νεοφερμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω τι έχει γίνει τελευταία με τις ανατιμήσεις (άραγε, μόνο στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζονται; ) αλλά τη biokat's πλέον τη βρίσκω 12 ευρώ το 10κιλο και την everclean 18,5

Για το Quiko θα συμφωνήσω κι εγώ ότι εκμεταλλεύεται μόνο το μεγάλο του εμβαδό ως κατάστημα και δεν προσφέρει τίποτε άλλο. Έχει πολλές ελλείψεις σε τροφές, προϊόντα που εξαντλούνται και δεν έρχεται καινούργια παρτίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήστε που δύο φορές μου έτυχε να αγοράσω ληγμένες κονσέρβες. Φυσικά τους τις πήγα πίσω και δεν ξαναπάτησα.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την biokat's την έχω βρει στη Θεσσαλονίκη και σε έναν κτηνίατρο-pet shop απέναντι ακριβώς από τα κοιμητήρια στη Νέα Κρήνη (όχι στο δρόμο του Φοίνικα, από πίσω). Αυτός βέβαια μου είχε πει ότι φέρνει μόνο πορτοκάλι προς το παρόν, αλλά ότι θα έφερνε και την πράσινη
Δεν ξέρω τι έχει γίνει τελευταία με τις ανατιμήσεις (άραγε, μόνο στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζονται; ) αλλά τη biokat's πλέον τη βρίσκω 12 ευρώ το 10κιλο και την everclean 18,5
Για το Quiko θα συμφωνήσω κι εγώ ότι εκμεταλλεύεται μόνο το μεγάλο του εμβαδό ως κατάστημα και δεν προσφέρει τίποτε άλλο. Έχει πολλές ελλείψεις σε τροφές, προϊόντα που εξαντλούνται και δεν έρχεται καινούργια παρτίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήστε που δύο φορές μου έτυχε να αγοράσω ληγμένες κονσέρβες. Φυσικά τους τις πήγα πίσω και δεν ξαναπάτησα.
12 ευρω η biocat?

καλε σαν πολυ ακριβοι δεν ειστε οι βοριοι?
εδω στην αθηνα δεν εχω ακουει καποιον να την αγοραζει πανω απο 8,5 ευρω!
εγω την αγοραζω 7,5 ευρω!
μηπως να σας κανουμε μια μαζικη αποστολη αμμου?

Desdemona
Διάσημο μέλος
Τρομάρα μας.
Αυτή τη μαζική αποστολή πώς μπορούμε να την οργανώσουμε;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Είμαστε λαρτζ τύποι εμείς, παιδί μου, δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια.
Τρομάρα μας.
Αυτή τη μαζική αποστολή πώς μπορούμε να την οργανώσουμε;![]()
ευκολα!

αποφασιζετε ποσες και ποσα θελετε! λεω εγω απο εκει που την αγοραζω ποσα θελω και σας τα στελνω ταχυδρομικος!

το μονο θεμα ειναι το βαρος αλλα και οσο να ειναι η χρεωση μιλαμε για 5 ευρω διαφορα στο σακι! ποσο μαλλον αν θελετε πχ 10 σακια! παμε στα 50 ευρω! τοσα δεν νομιζω να πληρωσουμε για αποτολη!
βεβαια μια αλλη λυση ειναι να τα παρετε στην εκθεση οσες κατεβαιτε!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τι επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι αυτό καλέ! Αμέσως λειτούργησεευκολα!αποφασιζετε ποσες και ποσα θελετε! λεω εγω απο εκει που την αγοραζω ποσα θελω και σας τα στελνω ταχυδρομικος!
το μονο θεμα ειναι το βαρος αλλα και οσο να ειναι η χρεωση μιλαμε για 5 ευρω διαφορα στο σακι! ποσο μαλλον αν θελετε πχ 10 σακια! παμε στα 50 ευρω! τοσα δεν νομιζω να πληρωσουμε για αποτολη!
βεβαια μια αλλη λυση ειναι να τα παρετε στην εκθεση οσες κατεβαιτε!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τι επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι αυτό καλέ! Αμέσως λειτούργησε![]()

τα σατανικα σχεδια μου βγαινουν αυθορμητα..δεν ξερω γιατι!

konstans
Περιβόητο μέλος
τα κουνέλια...τι σχέση έχουν??,.........μαρή....μπας και είναι άμμος για κουνέλια.??
![]()
Βρε χαζάΒρε Κωνσταντίνα μπας και τα κουνέλια ήταν γάτες και μπερδεύτηκες?![]()
.Είναι άμμος που χρησιμοποιείται και για κουνέλια. Έχει κουνέλια, έχει και γάτες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ax πες μου καλέ ακριβή διεύθυνση. Την έχει ακόμα? Να έρθω να πάρω κάνα σακί![]()
ναι την εχει..ειναι γεωργιου παπανδρεου 45 στου ζωγραφου..σορρυ που αργησα να απαντησω

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Xίλια ευχαριστώ θα πάω αύριο![]()
μην παρεις ομως ολα τα σακια..

εχουμε και εμεις αναγκες
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Όχι βρε κάνα δύο σακιά όσα μπορώ να κουβαλήσω με το μηχανάκι![]()

ναι καλε πλακα κανω
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Από ποιόν κτηνίατρο την παίρνεις?
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool