Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Γι' αυτήν έγραψε και η Αναστασία, της την πρότεινε και η Άννα.;)
Αλλά αφού είναι πιο ακριβή απ'την biokat ποιός ο λόγος;:hmm:

κανενας λογος δεν υπαρχει να πληρωνω 5 ευρω παραπανω!:):) απλα ετυχε να ξεμεινω..:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, οκ τότε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον μολις αγορασα απο το pet shop διπλα στην δουλεια μου μια αμμο ονοματι golden white! μου ειπε οτι ειναι της μορφης της everclean..ειδωμεν..:rolleyes::rolleyes: την χρυσοπληρωσα βεβαια (12,50 ευρω τα 10 κιλα) αλλα ας οψεται η σχεδον αδεια λουκουμαδοτουαλετα:P και οτι δεν ειχα χρονο να τρεχω για biocat's..:redface:

Την ειχα αγορασει κι εγω και το μετανιωσα...Τρελη μποχα!!!! Εχω ακομα υπολοιπο αμα θες να σου δωσω...Εγω την ειχα παρει 10Ε παντως....

Την ειχα αγορασει κι εγω και το μετανιωσα...Τρελη μποχα!!!! Εχω ακομα υπολοιπο αμα θες να σου δωσω...Εγω την ειχα παρει 10Ε παντως....

:blink::blink: τετοια να μου λες..:cry::cry: την εχω και στο δωματιο μου..θα ψοφισω!:rolleyes::lol::lol:

Α την πήρε και η Αναστασία μου είπε από την Αποθήκη της ΄Αννας 11 ευρώ όμως

Μετα απο καμποσο διαστημα δοκιμης biokats και everclean η ζυγαρια γερνει προς everclean.Για μενα αυτη η αμμος δε συγκρινεται απλα με ΚΑΜΙΑ!
Δε λεω,πολυ καλη η biokats και κυριως πιο οικονομικη αλλα υστερει σε καποια πραγματα...Πρωτον,δεν πετρωνει το ιδιο καλα τα ουρα.Καποιες φορες που ετυχε να τα κανουν στον πατο της λεκανης η biokats λασπωσε και προσπαθουσα να την ξεκολλησω.Η everclean με οποιαδηποτε ποσοτητα αμμου και να εχεις στη λεκανη,με οποιαδηποτε ποσοτητα ουρων,σε οποιαδηποτε περισταση δε λασπωνει ποτε!
Δευτερον,το αρωμα της biokats(για την πρασινη μιλαμε παντα) ειναι υπερβολικα μα υπερβολικα εντονο κι εγω που μενω σε διαρακι μου φερνει ναυτια και πονοκεφαλο.Φρεσκαδα μεν(παει η παλια κατουριλα:lol:) αλλα με το ευχαριστο αρωμα της everclean(την πρασινη εχω δοκιμασει) καμια σχεση. Καπου ειχα διαβασει οτι μυριζουν και οι δυο πευκο...Δεν κατεω αν ειναι πευκο της biokats αλλα δεν εχει καμια σχεση με το αρωμα της everclean που δε χορταινα να το μυριζω!
Ειναι βεβαια μια παρα πολυ καλη λυση για οσους εχουν πανω απο 1 γατουνι και δεν εχουν την ανεση να παιρνουν παντα everclean..

δεν εχει καμια σχεση με το αρωμα της everclean που δε χορταινα να το μυριζω!
πριν ή μετά τη χρήση:lol::lol::P

Εγω πάλι για την Biocats θα σας πω σε μερικες ημερες γιατι σημερα την πηρα. Για την Everclean που την δοκίμασα παντως έχω να πω ότι μπορεί όντως να μην αφήνει τις οσμες να ξεφέυγουν αλλα είναι τόσο ψιλη που γεμίζει όλο το σπίτι απο τα πατουσάκια τους.
Αντιστοιχη, με μεγάλη μου εκπληξη, εξίσου καλή στις οσμες αλλά δυστυχώς και στο σκόρπισμα σε όλο το σπίτι μου φάνηκε η Sandy.Μόνο που η δευτερη, ειναι πολυ φθηνότερη. καπου στα 5 ευρω τα 6 κιλά νομιζω.
Ξερετε καμια που να μην γεμίζει όλο το σπίτι;;;

Βάζοντας την άμμο sandy διαπίστωσα πως είναι τόσο ψιλή όσο η άμμος στην παραλία.

Οπότε η επόμενη μου απορία είναι η εξής.

Η άμμος της παραλίας κάνει ;

άμα είναι να πάω να μαζέψω 50 κιλά άμμο να τελειώνουμε.
Η άμμος της παραλίας σαφώς και δεν κάνει:):lol:κινδυνεύει το γατάκι να πάθει μύκητες και κουβαλάει επίσης ένα σωρό μικρόβια και ζωίφια;)

Γι' αυτήν έγραψε και η Αναστασία, της την πρότεινε και η Άννα.;)
Αλλά αφού είναι πιο ακριβή απ'την biokat ποιός ο λόγος;:hmm:
Εγώ την δοκίμασα παιδιά ή μάλλον τα γατάκια μου την δοκίμασαν και σας διαβεβαιώ πως γίνεται διαδήλωση στην αμμολεκάνη που έχω την συγκεκριμένη άμμο. Πρώτα γεμίζουν αυτην και ύστερα πηγαίνουν στην άλλη με την biocat's.
Βέβαια ακόμα δεν έβγαλα το συμπέρασμά μου. Τις έβαλα και τις δυο αμμους καθώς είπα την ίδια μέρα σε 2 ξεχωριστές αμμολεκάνες (biocat's & golden white). Προς το παρόν δεν μυρίζει η golden white και δεν λασπώνει καθόλου. Βέβαια η αλήθεια ειναι πως μου μεταφέρουν έξω απ΄την λεκάνη με τα πατουσια τους λίγη άμμο όπως οταν χρησιμοποιούσα την everclean ενω με την biocat's καθόλου δεν μεταφέρουν άμμο.
Ειδωμεν. Θα σας πω τα συμπεράσματά μου μόλις μια λεκάνη εκ των δυο βγει νοκ άουτ. Τοτε θα αποφασίσω αν θα την συνεχίσω την golden white.
Η αλήθεια ειναι πως τις λεκάνες εγω τις έχω στο μπαλκόνι κι έτσι η μυρωδιές δεν μπορω να πω ότι με ενοχλουν ιδιαίτερα...

Τελικά η επιλογή άμμου παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα μου φαίνεται....
Καλή η Biokats, όσον αφορά απόδοση-τιμή-μεταφορά χαλικιών παντού στο σπίτι, αλλά δεν κάνει και τόσο συμπαγείς σβώλους.
Ακόμα καλύτερη η EverClean : σβώλοι σκληροί και πανεύκολα αφαιρούμενοι, δεν μυρίζει καθόλου αλλά γεμίζει το σπίτι χαλικάκια και αδειάζει το πορτοφόλι (17? τα 10 κιλά και σε εμένα κρατάει λιγότερο από μήνα). :cry:
Μόλις εχθές παρατήρησα οτι το Carrefour έβγαλε μια νέα άμμο σε σκληρή συσκευασία (και υποτίθεται οτι κάνει σβώλους) με 4 και κάτι ? τα 5 κιλά, την οποία λέω να δοκιμάσω μόλις τα φτύσει αυτή που έχω τώρα στην αμμολεκάνη. Αναμένονται νεότερα να σας πω, εκτός εάν εν τω μεταξύ κάποιος άλλος την δοκιμάσει πρώτος και μας πει την άποψή του...
Πάντως, αυτό το ξεφράγκιασμα με την άμμο είναι να σου την δίνει!!! Το φαγητό του Δούκα με Royal Canin κοστίζει φθηνότερα απ'ότι το χε....μο του.... :blink::blink::blink:

Κι εμεις που γυρισαμε σε Orijen με τεσσερις γατες η αμμος κοστιζει περισσοτερο απο την τροφη...

Τελικά η επιλογή άμμου παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα μου φαίνεται....
Καλή η Biokats, όσον αφορά απόδοση-τιμή-μεταφορά χαλικιών παντού στο σπίτι, αλλά δεν κάνει και τόσο συμπαγείς σβώλους.
Δοκίμασε να βάζεις περισσότερη άμμο, όταν έχει πολύ κάνει μια χαρά σβώλους;).

Δοκίμασε να βάζεις περισσότερη άμμο, όταν έχει πολύ κάνει μια χαρά σβώλους;).

Βάζω μπόλικη, μάλιστα ξεπερνάω τους 7 πόντους... Όμως έχω ένα θηρίο, που σκάβει-σκάβει-σκάβει-σκάβει και λιώνει τους σβώλους της Biokats. Δεν γίνεται όμως το ίδιο με τους σβώλους της EverClean-17?-τα-10-κιλά.... :blink::cry:

η πρωτη μου εντυπωση απο την golden white...ΧΑΛΙΑ!!:down::down: δεν καλυπτει τισ μυρωδιες..εχθες το βραδυ ο Λουκουμας πηγε για την γνωστη του βραδινη ''επισκεψη'':lol::lol: και κοντευα να λυποθυμισω..:sick::sick::mpliaks::mpliaks: και δεν μιλαω για την αμμο που ειναι τοοοσο ψιλη που σκορπαει παντου..:|

Tσάμπα τα λεφτά δηλαδή..........

Tσάμπα τα λεφτά δηλαδή..........

τσαμπα δεν λες τιποτα...:rolleyes::rolleyes: τωρα δεν ξερω τι να κανω..να κλεισω τη μυτη και να κανω υπομονη:P ή να την πεταξω??:/::/:

Πάρε μια μπιοκατ και συμπλήρωσε. Κρίμα είναι να την πετάξεις.

Πέτα την...

τσαμπα δεν λες τιποτα...:rolleyes::rolleyes: τωρα δεν ξερω τι να κανω..να κλεισω τη μυτη και να κανω υπομονη:P ή να την πεταξω??:/::/:

εμ........αυτα παθαινει οποιος δεν ακουει τους πιο....εμπειρους!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back