Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

εμ........αυτα παθαινει οποιος δεν ακουει τους πιο....εμπειρους!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

ρε δεν ειχα σκοπο να αλλαξω την biocat.. ετυχε να πεσω στην αναγκη!:rolleyes::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η πρωτη μου εντυπωση απο την golden white...ΧΑΛΙΑ!!:down::down: δεν καλυπτει τισ μυρωδιες..εχθες το βραδυ ο Λουκουμας πηγε για την γνωστη του βραδινη ''επισκεψη'':lol::lol: και κοντευα να λυποθυμισω..:sick::sick::mpliaks::mpliaks: και δεν μιλαω για την αμμο που ειναι τοοοσο ψιλη που σκορπαει παντου..:|

Περιμενα την αντιδραση σου για να καταλαβω το αν ειμαι εγω η παραξενη ή οχι!!Τελικα δεν ειμαι παραξενη , οντως η Γκολντεν Χουαιτ ειναι μαυρο χάλι!!

Παιδια στο θεμα αμμου θα βγαλω βιβλιο στο τελος...Εχω δοκιμασει τα παντα...Μεχρι στιγμης η Everclean ειναι η καλυτερη:up: αλλα και ακριβοτερη:down:....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάζω μπόλικη, μάλιστα ξεπερνάω τους 7 πόντους... Όμως έχω ένα θηρίο, που σκάβει-σκάβει-σκάβει-σκάβει και λιώνει τους σβώλους της Biokats. Δεν γίνεται όμως το ίδιο με τους σβώλους της EverClean-17?-τα-10-κιλά.... :blink::cry:

και εγώ αυτό ήθελα να πω. Χρησιμοποιώ biocats αλλά οι σβώλοι διαλύονται με το παραμικρό-όταν σκάβει δε η μικρή τους διαλύει όλους σχεδόν- και βάζω πάρα πολύ άμμο στη λεκάνη:hmm::/:

η πρωτη μου εντυπωση απο την golden white...ΧΑΛΙΑ!!:down::down: δεν καλυπτει τισ μυρωδιες..εχθες το βραδυ ο Λουκουμας πηγε για την γνωστη του βραδινη ''επισκεψη'':lol::lol: και κοντευα να λυποθυμισω..:sick::sick::mpliaks::mpliaks: και δεν μιλαω για την αμμο που ειναι τοοοσο ψιλη που σκορπαει παντου..:|
Πωπω κρίμα Σιμώνη μου... Εμένα πάλι δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση. Τι να πω παιδιά γμτ... σίγουρα έχετε δίκιο που το λέτε. Ισως εμενα δεν μου μυρίζει γιατι την έχω εκτός σπιτιου στο μπαλκόνι. Αλλα με τίποτα δεν λασπώνει και δεν υγραίνεται παρόλο που έχω και τοσα...

εμ........αυτα παθαινει οποιος δεν ακουει τους πιο....εμπειρους!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P
:lol::lol::lol:ελα Εφούλα μου... μην την πειράζεις. Ειδαμε κι εγώ η "εμπειρη" πώς παρα λίγο να σας πάρω στον λαιμό μου. Παρ΄όλα αυτα εμας μας κάνει ακόμη η συγκεκριμένη. Θα βγάλω το συμπέρασμα εντός ολίγων ημερών.:lol:

Πωπω κρίμα Σιμώνη μου... Εμένα πάλι δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση. Τι να πω παιδιά γμτ... σίγουρα έχετε δίκιο που το λέτε. Ισως εμενα δεν μου μυρίζει γιατι την έχω εκτός σπιτιου στο μπαλκόνι. Αλλα με τίποτα δεν λασπώνει και δεν υγραίνεται παρόλο που έχω και τοσα...

:lol::lol::lol:ελα Εφούλα μου... μην την πειράζεις. Ειδαμε κι εγώ η "εμπειρη" πώς παρα λίγο να σας πάρω στον λαιμό μου. Παρ΄όλα αυτα εμας μας κάνει ακόμη η συγκεκριμένη. Θα βγάλω το συμπέρασμα εντός ολίγων ημερών.:lol:

καλε..δεν ηξερα οτι την ειχες προτεινει εσυ!!!:lol::lol::lol::lol:
παντως,εχω παρατηρησει οτι ναι μεν υπαρχει μια γενικη ταση,για το ποιες ειναι καλες και ποιες οχι...αλλα πολλες φορες δεν συμπιπτουν καθολου οι γνωμες...δηλαδη μια που μπορει να ειναι τελεια για μενα,μπορει ο αλλος να την βρει απαισια..:hmm::hmm::hmm:...δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...αλλα οντως το εχω προσεξει..:D

Μήπως παίζει κ ρόλο το αν είναι στειρωμένο το γατάκι ή όχι; Γιατί τα ούρα των αστείρωτων μυρίζουν σίγουρα πολύ έντονα ενώ στα στειρωμένα δεν έχουν τόσο βαριά μυρωδιά

Μήπως παίζει κ ρόλο το αν είναι στειρωμένο το γατάκι ή όχι; Γιατί τα ούρα των αστείρωτων μυρίζουν σίγουρα πολύ έντονα ενώ στα στειρωμένα δεν έχουν τόσο βαριά μυρωδιά

σε αυτο δεν εχεις αδικο...αλλα η σιμωνη τον εχει στειρωση τον λουκουμα..:hmm::hmm:....

σε αυτο δεν εχεις αδικο...αλλα η σιμωνη τον εχει στειρωση τον λουκουμα..:hmm::hmm:....

Παίζει ρόλο και ο χρόνος που πέρασε από την στείρωση του αρσενικού.:hmm:
Νομίζω μέχρι 6-8 μήνες κάνει να φύγει εντελώς η χαρακτηριστική μυρωδιά.;)
Όταν υιοθέτησα τον Άρη, ητάν μόλις δυό βδομάδων στειρωμένος...και μιλάμε τα ούρα του μυρίζαν "χιλιόμετρα' μακριά, πήρε αρκετό χρόνο να φύγει η μυρωδιά.;)

παιδιά γειά σας!!!είμαι καινούργια στην παρέα!τα δικά μου ψιψίνια είναι η Λουίζα:kiss: και ο Φοίβος:baby:!!!!το πρόβλημα μου είναι η άμμος που κολλάει στα πατουσάκια τους και μεταφέρεται σε όλο το σπίτι...έχω δοκιμάσει άμμο με χοντρούς κόκκους,με λεπτούς κόκκους και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...είμαι όλη την ώρα με μια σκούπα στο χέρι...δεν ξέρω τι να κάνω!!!

να παρεις biokats..και να μας συστησεις τα μωρα σου:P

:):) Εγω εχω τωρα δυο γατια,ενα θηλυκο,ενα αρσενικο και τα δυο αστειρωτα.
Με την everclean ,που χρησιμοποιω και για τα δυο,εχω μυρωδια μονο απο τα κακα του μικρου.
Η βιοκατς,που ειδα σε φωτογραφια τους κοκκους της που ειναι χοντροι,πως καθαριζεται;:)

Τη δοκίμασα κ εγώ την golden white παιδιά και ειναι καταπληκτική φοβερή έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη κ τα γατιά μου επίσης:lol:
Σιμώνη δεν ξέρω γιατί μυρίζει σε σένα εγώ με 4 γατιά κ 2 τουαλέτες κ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μυρωδιάς:hmm: μήπως φταίει η τροφή που του δίνεις;

Μετα απο καμποσο διαστημα δοκιμης biokats και everclean η ζυγαρια γερνει προς everclean.Για μενα αυτη η αμμος δε συγκρινεται απλα με ΚΑΜΙΑ!
Δε λεω,πολυ καλη η biokats και κυριως πιο οικονομικη αλλα υστερει σε καποια πραγματα...Πρωτον,δεν πετρωνει το ιδιο καλα τα ουρα.Καποιες φορες που ετυχε να τα κανουν στον πατο της λεκανης η biokats λασπωσε και προσπαθουσα να την ξεκολλησω.Η everclean με οποιαδηποτε ποσοτητα αμμου και να εχεις στη λεκανη,με οποιαδηποτε ποσοτητα ουρων,σε οποιαδηποτε περισταση δε λασπωνει ποτε!
Δευτερον,το αρωμα της biokats(για την πρασινη μιλαμε παντα) ειναι υπερβολικα μα υπερβολικα εντονο κι εγω που μενω σε διαρακι μου φερνει ναυτια και πονοκεφαλο.Φρεσκαδα μεν(παει η παλια κατουριλα:lol:) αλλα με το ευχαριστο αρωμα της everclean(την πρασινη εχω δοκιμασει) καμια σχεση. Καπου ειχα διαβασει οτι μυριζουν και οι δυο πευκο...Δεν κατεω αν ειναι πευκο της biokats αλλα δεν εχει καμια σχεση με το αρωμα της everclean που δε χορταινα να το μυριζω!
Ειναι βεβαια μια παρα πολυ καλη λυση για οσους εχουν πανω απο 1 γατουνι και δεν εχουν την ανεση να παιρνουν παντα everclean..

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!
Εγω εχω βολευτει την multiple της ever cleen αλλα οποια και αν εχω παρει απο την ever cleen ειναι πολυ ΚΑΛΗ !!!

Το μείον με την everclean είναι ότι από τα πατουσάκια, οι κόκκοι μεταφέρονται μέσα στο σπίτι - κάτι που δεν συμβαίνει με την biokats.
Το ίδιο παρατήρησα και με την cat's pride.
Everclean και cat's pride όμως, κορυφαίες στην απομόνωση οσμών και στην μορφοποίηση των ούρων σε μπάλλες σκληρές. Η biokats σε αυτό, θέλει λίγο περισσότερη προσοχή.

Τη δοκίμασα κ εγώ την golden white παιδιά και ειναι καταπληκτική φοβερή έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη κ τα γατιά μου επίσης:lol:
Σιμώνη δεν ξέρω γιατί μυρίζει σε σένα εγώ με 4 γατιά κ 2 τουαλέτες κ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μυρωδιάς:hmm: μήπως φταίει η τροφή που του δίνεις;[/quote]

μηπως την αλλαζει μια φορα το χρονο;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

Εχετε δικιο οταν λετε οτι μεταφερεται η ever cleen με τα πατουσακια τους , αυτο ομως ειναι το μονο αρνητικο της ... ομως εχω παρει ενα χαλακι μεγαλουτσικο - μοκετουλα την εχω σρωσει απο κατω και η περισσοτερη αμμος μενει εκει .
Δεν κανω αλλαγες και αν μου λετε οτι μυριζει γιατι την τουαλετα τους την εχω μεσα στην κρεββατοκαμαρα .

Σιμώνη δεν ξέρω γιατί μυρίζει σε σένα εγώ με 4 γατιά κ 2 τουαλέτες κ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μυρωδιάς:hmm: μήπως φταίει η τροφή που του δίνεις;

:blink::blink: αληθεια λες?? την Nutram του δινω..:hmm::hmm:

μηπως την αλλαζει μια φορα το χρονο;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P

:mad::mad: εσενα δεν σου απανταω καν παλιοπουπι!:bleh::bleh::bleh:

:blink::blink: αληθεια λες?? την Nutram του δινω..:hmm::hmm:

:mad::mad: εσενα δεν σου απανταω καν παλιοπουπι!:bleh::bleh::bleh:

:lol::lol::lol::lol::lol::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:):) Εγω εχω τωρα δυο γατια,ενα θηλυκο,ενα αρσενικο και τα δυο αστειρωτα.
Με την everclean ,που χρησιμοποιω και για τα δυο,εχω μυρωδια μονο απο τα κακα του μικρου.
Η βιοκατς,που ειδα σε φωτογραφια τους κοκκους της που ειναι χοντροι,πως καθαριζεται;:)

οπως και η everclean καθαριζεται:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back