Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

:lol::lol::lol: α ρε Εβελυν μεγαλη!:P:P:P
ε τι? απο το exhaust της μοτορας πεσαμε εμεις( που λεει και η αδερφη μου) ? :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα δεν τη δοκιμασα την κρυσταλλικη,φοβαμαι μηπως δεν αρεσει στον Ραμση και απο εκει που τα κανει 2 φορες τη μερα εκτος φτασουμε στις 10.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα δεν τη δοκιμασα την κρυσταλλικη,φοβαμαι μηπως δεν αρεσει στον Ραμση και απο εκει που τα κανει 2 φορες τη μερα εκτος φτασουμε στις 10.:rolleyes:

ποτε δεν ξερεις, μπορει να του αρεσει περισσοτερο. νονικα δεν τα κανει ποτε εντος?:hmm: επειδη εμενα η μπειλυ 2 φορες την ημερα παει για τσισα, γιαυτο ρωταω

μου φαίνεται θα πάω να μείνω στην Πάτρα να ανοίξω ένα μαγαζί της προκοπής.

μου φαίνεται θα πάω να μείνω στην Πάτρα να ανοίξω ένα μαγαζί της προκοπής.

συντομα ομως παρακαλω γιατι τον οκτωβρη φευγω απο πατρα:lol::lol::lol:

τότε θα το κάνω με την μορφή αντίσκηνου :P
θα το στήσω προς τον Φάρο να παίρνω και τον θαλασσινό μου αέρα.

τότε θα το κάνω με την μορφή αντίσκηνου :P
θα το στήσω προς τον Φάρο να παίρνω και τον θαλασσινό μου αέρα.
:lol::lol::lol::lol: μπορεις να το κανεις και σε τροχοσπιτο, με παραδωση απο πορτα σε πορτα:P:P:P

:lol::lol::lol::lol: μπορεις να το κανεις και σε τροχοσπιτο, με παραδωση απο πορτα σε πορτα:P:P:P
:):) Καλη προταση αυτη,θα με βολευε κι εμενα αυτο ,μιας και μενω στην ιδια πολη.:D:D

:hmm:Η κρυσταλλικη ειναι αυτη που αποξηραινει τα κακακια και απορροφα τα ουρα και κιτρινιζει;

:):) Καλη προταση αυτη,θα με βολευε κι εμενα αυτο ,μιας και μενω στην ιδια πολη.:D:D

το κινητο πετ σοπ, τι αλλο θελουμε??εγω προσωπικα θελω να εχει οριτζεν τροφη, ρουαγαλ κανιν για καθε ενδεχομενο, biokats αμμο και everclean, κονσερβακια applaws, και μερικα ονυχοδρομια!!! μονο αυτα και ειμαιμια χαρα:D:D:D

Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσουν τα γατάκια σου.!! Δες λίγο το θεματάκι με την άμμο απ΄την αρχή και προσπάθησε να βγάλεις κάποια άκρη (αν γίνεται):) Η αλήθεια ειναι τελικά πως πρέπει να δοκιμασεις στα γατάκια σου κάποιες και να δεις τι τους ταιριάζει και πώς φαίνονται και οι οσμές σε εσένα. Απ τις καλές ειναι η biocat's και οικονομική αλλα έχει έντονη μυρωδιά. Ακόμη και αυτή που προτάθηκε πιο πανω η shah την οποία προσωπικα δεν έχω δοκιμάσει ίσως ειναι βολική καθώς και η golden white που προσωπικά στα δικά μου γατιά άρεσε παρα πολύ αλλα το μόνο μειονέκτημα της ήταν πως ειναι λεπτή και τα πατουσάκια τους μου την έβγαζαν έξω. Επίσης μου κράτησε μόνον 12 μέρες εμένα με 6 γατες που έχω. Ομως ξαναπήρα κι έχω σκοπό να βάλω κ στις δυο τουαλέτες την ίδια και να έχω και μια 3η για να προσθέτω να δω πόσο θα μου κρατήσει. Διοτι την προηγουμενη φορα δεν είχα για συμπλήρωμα και έτσι ελαττώθηκε πολυ στο τέλος και αναγκάστηκα να την πετάξω.
Κορυφαία ειναι η everclean αλλα πολύ ακριβή. :)
ναι η everclean ειναι πανακριβη!εχω την κιτρινη αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη γιατι λασπωνει πολυ και δυσκολευομαι να την καθαρισω...θελω να δοκιμασω την biocat's τωρα να δω.οι κρυσταλικες ειναι καλες?ειδα σε ενα pet shop που ειχαν βαλει στα γατακια,ηταν λερωμενη και φαινοταν αηδια!:sick:

το κινητο πετ σοπ, τι αλλο θελουμε??εγω προσωπικα θελω να εχει οριτζεν τροφη, ρουαγαλ κανιν για καθε ενδεχομενο, biokats αμμο και everclean, κονσερβακια applaws, και μερικα ονυχοδρομια!!! μονο αυτα και ειμαιμια χαρα:D:D:D
Επισης και κονσερβες της Hills και Pro plan κροκετες,στα υπολοιπα με καλυπτεις απολυτα.:P:P Πλακα πλακα ,θα ηταν πολυ καλο,γιατι για να παω στο κεντρο να ψωνισω πρεπει να κανω ταμα για να βρω να παρκαρω η να διπλοπαρκαρω και να τρεχω σαν τρελλη με τοσο βαρος αμμου και τροφης στα χερια.

μου απαντησαν απο το onlinepetshop.gr απο χθες!:P
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το onlinepetshop.gr για τον υπολογισμό των μεταφορικών χρησιμοποιεί τον επίσημο τιμοκατάλογο αποστολής δεμάτων των ΕΛΤΑ τον οποίον μπορείτε να συμβουλευτείτε το παρακάτω link: https://www.elta.gr/packages_eswt.pdf
Επίσης κατά περίπτωση και κατόπιν τηλεφωνικής συμφωνίας με τον πελάτη χρησιμοποιούνται και πρακτορεία μεταφορών για τις αποστολές των προϊόντων.
Κλείνοντας το onlinepetshop.gr βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει τις παραδόσεις πόρτα-πόρτα (door to door) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Περισσότερο για αυτό σε λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα του onlinepetshop στην περιοχή των νέων & ανακοινώσεων.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση
ΜΦΧ
onlinepetshop.gr

μου απαντησαν απο το onlinepetshop.gr απο χθες!:P
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το onlinepetshop.gr για τον υπολογισμό των μεταφορικών χρησιμοποιεί τον επίσημο τιμοκατάλογο αποστολής δεμάτων των ΕΛΤΑ τον οποίον μπορείτε να συμβουλευτείτε το παρακάτω link: https://www.elta.gr/packages_eswt.pdf
Επίσης κατά περίπτωση και κατόπιν τηλεφωνικής συμφωνίας με τον πελάτη χρησιμοποιούνται και πρακτορεία μεταφορών για τις αποστολές των προϊόντων.
Κλείνοντας το onlinepetshop.gr βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει τις παραδόσεις πόρτα-πόρτα (door to door) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Περισσότερο για αυτό σε λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα του onlinepetshop στην περιοχή των νέων & ανακοινώσεων.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση
ΜΦΧ
onlinepetshop.gr

πολυ ευγενικο εκ μερους τους!:):):)

πολυ ευγενικο εκ μερους τους!:):):)

ναι!!!:up::up: αν βαλουν πιο φθηνα τα μεταφορικα θα περνω απο δω:):) και με κοροιδευες κακια σιμωνη που τους εστειλα:P:P:lol::lol::lol::lol:

ναι!!!:up::up: αν βαλουν πιο φθηνα τα μεταφορικα θα περνω απο δω:):) και με κοροιδευες κακια σιμωνη που τους εστειλα:P:P:lol::lol::lol::lol:

βασικα εχω μαζεψει καποια πραγματα που θελω..βγαινουν γυρω στα 80 ευρω..απλα δεν ξερω αν τελικα με συμφερει οικονομικα...:hmm::hmm:

βασικα εχω μαζεψει καποια πραγματα που θελω..βγαινουν γυρω στα 80 ευρω..απλα δεν ξερω αν τελικα με συμφερει οικονομικα...:hmm::hmm:

εμενα περισσοτερο με βολευει που θα μου τα φερνουν στο σπιτι , γιατι οι τιμες του πανω κατω ειναι ιδιες με ολα τα πετ σοπ..

εμενα περισσοτερο με βολευει που θα μου τα φερνουν στο σπιτι , γιατι οι τιμες του πανω κατω ειναι ιδιες με ολα τα πετ σοπ..

ναι βασικα κ εμενα αυτο ειναι το θεμα..οτι θα μου τα φερει σπιτι..επισης εχει σχεδον ολες τις τροφες και δεν χρειαζεται να τρεχω να ψαχνω!:):)
να σου πω τι θελω να παρω να μου πεις??:redface::redface:

ναι βασικα κ εμενα αυτο ειναι το θεμα..οτι θα μου τα φερει σπιτι..επισης εχει σχεδον ολες τις τροφες και δεν χρειαζεται να τρεχω να ψαχνω!:):)
να σου πω τι θελω να παρω να μου πεις??:redface::redface:

για πες!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back