Hlianna
Διάσημο μέλος
Για αρχή έχω πάρει την frieskies την αρωματική και τώρα την αλλαξα με την πράσινη,την απλή.Δεν έχω εμπειρία,πάντως μαζευω τα κακα της 1 ή και 2 φορές τη μέρα και την αλλάζω τελείως στις 3 μέρες το πολύ,γιατί την έχω στο δωμάτιό μου κι όπως καταλαβαίνετε δεν ειναι και το καλύτερο να κοιμάμαι με δυσάρεστες μυρωδιές...![]()
παρε την biokats..θα μας θυμηθεις..ή εστω την 365 απο τον βασιλοπουλο..ειναι μεγαλυτερη απο την friskies καλυτερη και πολυ πιο οικονομικη..το αγορι μου αυτη χρησιμοποιει και την εχει και αυτος στο δωματιο του..βεβαια για τωρα που ειναι μωρο γιατι μετα θα παρει biokats

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και φοβάμαι μην πάθουν καμία μόλυνση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
παρατηρησα οτι αυτο το μαγαζι εχει και μια αλλη καλη αμμο: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2089&cat=241
Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν?
Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ?
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν?
Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ?

Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο.

Hlianna
Διάσημο μέλος
εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει..
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο.

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Κανει σβωλους Ελενα;ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα
Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά)
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμοΚανει σβωλους Ελενα;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο![]()
Εγω παλι δεν μπορω να το πω..

ακομα προσπαθω να συνελθω..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Στην πορτα σου τα φερνουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν?
Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα..![]()
Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα.
Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει.
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm
με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση....

natalouko
Επιφανές μέλος

Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα.
Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.
Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη.

Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πήραμε και εμείς την shah!!!Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα.
Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.
Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη.
Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!!![]()
ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου..

ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool