Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:14 Η Hlianna έγραψε: #701 15-01-10 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ***Lilika***: Για αρχή έχω πάρει την frieskies την αρωματική και τώρα την αλλαξα με την πράσινη,την απλή.Δεν έχω εμπειρία,πάντως μαζευω τα κακα της 1 ή και 2 φορές τη μέρα και την αλλάζω τελείως στις 3 μέρες το πολύ,γιατί την έχω στο δωμάτιό μου κι όπως καταλαβαίνετε δεν ειναι και το καλύτερο να κοιμάμαι με δυσάρεστες μυρωδιές... Click για ανάπτυξη... παρε την biokats..θα μας θυμηθεις..ή εστω την 365 απο τον βασιλοπουλο..ειναι μεγαλυτερη απο την friskies καλυτερη και πολυ πιο οικονομικη..το αγορι μου αυτη χρησιμοποιει και την εχει και αυτος στο δωματιο του..βεβαια για τωρα που ειναι μωρο γιατι μετα θα παρει biokats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η natalouko: #702 15-01-10 11:19 Αυτό που δεν μου άρεσε στην friskies και σε αυτού του είδους της άμμους, είναι ότι δεν κάνει σβώλους τα τσίσα και έτσι μπορείς να μαζέψεις μόνο τα κακά τους ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν.Και φοβάμαι μην πάθουν καμία μόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:21 Ο DRIFTER έγραψε: #703 15-01-10 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: παρατηρησα οτι αυτο το μαγαζι εχει και μια αλλη καλη αμμο: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2089&cat=241 Click για ανάπτυξη... Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η natalouko: #704 15-01-10 11:23 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η Hlianna έγραψε: #705 15-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ***Lilika***: Για αρχή έχω πάρει την frieskies την αρωματική και τώρα την αλλαξα με την πράσινη,την απλή.Δεν έχω εμπειρία,πάντως μαζευω τα κακα της 1 ή και 2 φορές τη μέρα και την αλλάζω τελείως στις 3 μέρες το πολύ,γιατί την έχω στο δωμάτιό μου κι όπως καταλαβαίνετε δεν ειναι και το καλύτερο να κοιμάμαι με δυσάρεστες μυρωδιές... Click για ανάπτυξη... παρε την biokats..θα μας θυμηθεις..ή εστω την 365 απο τον βασιλοπουλο..ειναι μεγαλυτερη απο την friskies καλυτερη και πολυ πιο οικονομικη..το αγορι μου αυτη χρησιμοποιει και την εχει και αυτος στο δωματιο του..βεβαια για τωρα που ειναι μωρο γιατι μετα θα παρει biokats Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:19 Η natalouko: #702 15-01-10 11:19 Αυτό που δεν μου άρεσε στην friskies και σε αυτού του είδους της άμμους, είναι ότι δεν κάνει σβώλους τα τσίσα και έτσι μπορείς να μαζέψεις μόνο τα κακά τους ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν.Και φοβάμαι μην πάθουν καμία μόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:21 Ο DRIFTER έγραψε: #703 15-01-10 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: παρατηρησα οτι αυτο το μαγαζι εχει και μια αλλη καλη αμμο: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2089&cat=241 Click για ανάπτυξη... Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η natalouko: #704 15-01-10 11:23 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η Hlianna έγραψε: #705 15-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό που δεν μου άρεσε στην friskies και σε αυτού του είδους της άμμους, είναι ότι δεν κάνει σβώλους τα τσίσα και έτσι μπορείς να μαζέψεις μόνο τα κακά τους ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν.Και φοβάμαι μην πάθουν καμία μόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:21 Ο DRIFTER έγραψε: #703 15-01-10 11:21 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: παρατηρησα οτι αυτο το μαγαζι εχει και μια αλλη καλη αμμο: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2089&cat=241 Click για ανάπτυξη... Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η natalouko: #704 15-01-10 11:23 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η Hlianna έγραψε: #705 15-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: παρατηρησα οτι αυτο το μαγαζι εχει και μια αλλη καλη αμμο: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2089&cat=241 Click για ανάπτυξη... Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:23 Η natalouko: #704 15-01-10 11:23 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η Hlianna έγραψε: #705 15-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο μπάνιο την είχα, αλλά προτιμούσαν την μπανιέρα.Οπότε τώρα η μία είναι στο διάδρομο και η άλλη στο γραφείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η Hlianna έγραψε: #705 15-01-10 11:25 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εγω την εχω στο μπανιο..αλλα το αγορι μου την εχει στο δωματιο γιατι και το γατο τον εχει στο δωματιο..αν και το δωματιο του ειναι σαν μικρη γκαρσονιερα..το κανει γιατι σε λιγες μερες θα μετακομισει σε γκαρσονιερα και δεν θελει να μαθει στο μεγαλο σπιτι και μετα του κακοφανει..η κοπελα μπορει να σπουδαζει και να εχει μικρο σπιτι οποτε αναγκαστικα να την εχει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:25 Η ***Lilika***: #706 15-01-10 11:25 Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να την έχω πουθενά εκτός του δωματίου μου,είναι ο νόμος του σπιτιού.Για να την έχω στο μπαλκόνι δεν πρέπει να έχω και τη γάτα εκεί? Βασιλόπουλο δεν έχω εδώ κοντά αλλά θα κοιτάξω να δοκιμάσω και κάποια άλλη άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:28 Ο DRIFTER έγραψε: #707 15-01-10 11:28 Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλόπουλο έχει στη Λευκάδα, όταν πας για καφέ εκεί πήγαινε πάρε και άμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:31 Η elvenstar: #708 15-01-10 11:31 ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
***Lilika*** Νεοφερμένο μέλος Η ***Lilika*** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:34 Η ***Lilika***: #709 15-01-10 11:34 Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλοκαιρι κάθε σαβ/κο ήμουν για καφε στη Λευκάδα,τώρα αν περιμένω τη μέρα που θα πάω βόλτα εκεί,πάει,θα μου καταχέσει το σπίτι!!! Κάτι άκουσα ότι θα γίνει Βασιλόπουλος εδω κοντά,μεχρι τοτε θα δοκιμάσω αυτη του Μαρινόπουλου,ή θα ψαξω καμια στο πετ σοπ που ψωνιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 11:35 Ο DRIFTER έγραψε: #710 15-01-10 11:35 αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααααααααα δεν έχεις δίκιο, η Λευκάδα είναι ωραία όλες τις εποχές του χρόνου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #711 15-01-10 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ηρθε η ώρα να βάλω το σωστό ποστ στο σωστό θέμα Ο Μαρινόπουλος έφερε καινούρια άμμο ονομάζεται WC με άρωμα λεβάντα. έχει σε 5κιλο κ σε 10 κιλο περίπου 4 και 7 ευρώ αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά) Click για ανάπτυξη... Κανει σβωλους Ελενα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η elvenstar: #712 15-01-10 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει σβωλους Ελενα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #713 15-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ξέρω Δωρί μου γιατί δεν την έχω πάρει απλά την είδα στο σουπερ κ μου φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν συσκευασία κ τιμή γι αυτό κ το έγραψα σαν προταση προς το παρόν εγώ (όχι εγώ δλδ τα γατιά μου) χρησιμοποιώ την golden white την οποία βρίσκω καταπληκτική αμμο Click για ανάπτυξη... Εγω παλι δεν μπορω να το πω.. ακομα προσπαθω να συνελθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:53 Η kounelaki: #714 15-01-10 13:53 Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:54 Η aporw έγραψε: #715 15-01-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Σιμωνη το σαιτ που λες συμφερει να παραγγειλω τροφες?Στην πορτα σου τα φερνουν? Click για ανάπτυξη... Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 14:16 Η kounelaki: #716 15-01-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ναι τα φέρνουν στην πόρτα σου αλλα αν δεν κανω λαθος τα έξοδα αποστολής για εκτός αττικης ειναι πολλα.. Click για ανάπτυξη... Τοτε θα τα στειλω στο πατρικο μου και θα τα παρω απο εκει!Αν τελικα συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 21:01 Η Ceres Victoria: #717 15-01-10 21:01 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Πανάκριβη, έχουμε τίποτα εμπειρίες από αυτήν? Κάτι ίσως αδιάκριτο. Γιατί έχετε τις άμμους στα δωμάτιά σας και όχι στο μπάνιο ας πούμε....ή στην βεράντα κλπ? Click για ανάπτυξη... εχουμε απο παρομοια οικολογικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Ειναι ελαφρια, κανει καλους σβωλους, συγκρατει καλα τις μυρωδιες, διαρκει πολυ καιρο και μπορεις να ριχνεις τους σβωλους στην τουαλετα. Στο μπανιο εχουμε την μια αμμολεκανη οποτε δεν χωραει 2η και στον χωρο μεταξυ μπανιου και καθιστικου εχουμε την μεγαλυτερη λεκανη. Μπαλκονι δεν εχουμε, αλλα ακομα και να ειχαμε δεν θα την εβαζα εκει γιατι βρεχει συνεχεια και απο την υγρασια θα χαλουσε. Το πιο σημαντικο δε, ειναι οτι δεν θελω να βαζω τον γατο μου σε δοκιμασια για να βγει εξω να κανει την αναγκη του και να κρατιεται μεχρι να του ανοιξω να βγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_2791 Νεοφερμένο μέλος Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο george_2791: #718 17-01-10 19:16 Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρώτες μέρες με την Shah από το Aldi και συμφωνώ σε όλα με αυτό το άρθρο https://www.gatospito.com/forum-f8/topic-t4350.htm με μία διαφορά: Εχω πετάξει το πορτάκι της κλειστής αμμολεκάνης και οι ευωδιές διαχέονται . Σκ@τοκ@τάσταση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:32 Η natalouko: #719 18-01-10 11:32 Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:42 Η aporw έγραψε: #720 18-01-10 11:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Πήραμε και εμείς την shah!!! Οπτικά είναι ίδια με την biocat's απλά δεν έχει την μυρωδιά του πεύκου, είναι άοσμη. Στο καθάρισμα είναι όπως και η biocat's, δηλαδή κάνει σβώλους τα τσίσα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Παρόλο που δεν έχει άρωμα, μυρωδιές δεν υπάρχουν στον χώρο και σκεφτείτε ότι έχω 3 γατιά εκ των οποίων τα 2 πολύ παραγωγικά.Δεν κολλάει στα πατουσάκια τους και επειδή είνα λίγο πιο χοντρή στην υφή της, δεν μου την πετάνε και έξω από την αμμολεκάνη. Την χρησιμοποιώ από την Παρασκευή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν συνεχίσει να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοείται ότι θα παίρνουμε αυτή αφού είναι στην μισή τιμή της biocat's!!! Click για ανάπτυξη... ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.