Απάντηση: Άμμος για γάτες
Αυτή είναι η καινούργια της Biocat's, η bianco, κάτι σέντσια ακριβώτερη από την πράσινη, και την οποία δοκιμάσαμε!

Λευκή, εντελώς
άοσμη (τ'ακούς Φωτεινή?

), τα χαλικάκια της έχω την εντύπωση οτι είναι κατά τι ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα της πράσινης , κλασσικά σβωλιάζουν, και... επιτέλους(!!!) είδαν και τα πατώματά μου χαρά

Είχα κουραστεί να σκουπίζω κάθε φορά
που πήγαινε η πριγκηπέσα στην τουαλέτα της, χώρια που (της άλλης μάρκας) ακόμα και μικρά που ήταν, διαλύονταν άμα κατά λάθος τα πατούσε κάποιος, τρίβονταν σε μικρότερα και σκόνη
Πλέον, δεν βγαίνει σχεδόν κανένα χαλίκι (άντε κανά δυο κι όχι πάντα) έξω από την αμμολεκάνη, η Τέρψη μου επίσης το καταχάρηκε, κι όταν χθες το πρωί άδειασα όλο το παλιό(αν και ήταν αρκετά καθαρό για λίγες μέρες ακόμα) και το αντικατέστησα, το τίμησε δεόντως και με το παραπάνω!!

Βέβαια, η άποψή μου δεν είναι και... θέσφατο! Ευτυχώς, ένα σωρό μάρκες κυκλοφορούν που μπορεί κάποιος να επιλέξει ποιά του ταιριάζει, δεδομένων των απαιτήσεων που έχει από το συγκεκριμένο προϊόν, και πάντα σε σχέση με την τιμή και άλλους παράγοντες. Προσωπικά θα παραμείνω πιστή στη Biokat's,

όσο διατηρήσει βέβαια την ίδια ποιότητα, και το μόνο που μπορεί να κάνω ως αλλαγή είναινα ξαναπάρω και την πράσινη, διότι δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν προτιμώ το ευχάριστο και ελαφρύ άρωμά της, από την λευκή και εντελώς άοσμη.