Κοίταξε.. κάτι που να σου εξασφαλίζει όμορφη μυρωδιά για μεγάλο διάστημα δεν νομίζω να βρεις, πέρα από αυτά που σου είπα και που κάνεις ήδη. Εγώ δοκίμασα και σιλικόνη(ειδική για αμμολεκάνες-την βάζουν σαν άμμο έχει σε πετ σοπ) γιατί άκουσα ότι αν βάλεις μια μικρή ποσότητα στην αμμολεκάνη απορροφά περισσότερες μυρωδιές, αλλά να πω την αλήθεια δεν είδα διαφορά, όσον αφορά τη μικροποσότητα τουλάχιστον.
Καταλαβαίνω το οικονομικό είναι σοβαρό θέμα(οι μισοί εδώ μέσα άνεργοι είμαστε, μη νομίζεις). Βρίσκεις όμως με 14-15 ευρώ πολύ καλή αμμολεκάνη, αν θες μπορώ να σου προτείνω σε προσωπικό μήνυμα αυτήν που έχω της μεγάλης γάτας μου. Την έχω πάνω από ένα χρόνο και πίστεψέ με μια χαρά χωράει η σάντυ κι ας έχει γίνει αφρατοστρουμπουλίτσα

Αν μένεις Αθήνα βρίσκεις εύκολα καλή αμμολεκάνη χωρίς να ξοδέψεις τον προυπολογισμό του μήνα. Αξίζει να τα μαζέψεις έστω σιγά σιγά. Γλιτώνεις απίστευτα από τις μυρωδιές.
Εγώ όταν φέραμε τον μικρό, άνεργοι άνθρωποι με δεύτερη γάτα φαντάζεσαι, του είχα ανοιχτή μέχρι να μαζέψω 18 ευρώ(είχα βρει προσφορά αμμολεκάνη κλειστή πολύ καλή και δώρο 5 κιλά άμμο από αυτή που τους πάιρνω, καλή) και παρότι καθάριζα την λεκάνη του 3-5 φορές τη μέρα, δεν μπορούσε να πλησιάσει άνθρωπος στην κουζίνα. Τρώγαμε σαν τους πρόσφυγες στον καναπέ στο σαλόνι και με είχε φάει και η κούραση από το συνεχές καθάρισμα. Με το που έβαλα την κλειστή ανασάναμε!
υ.γ.υπάρχει μια περίπτωση αν πάνε καλά τα οικονομικά να πάρω καινούρια αμμολεκάνη για τη μεγάλη, γιατί η άλλη έχει καλύτερο πορτάκι. αν μέχρι τότε δεν έχεις βολευτεί από τις μυρωδιές ευχαρίστως να στην δώσω, αν είσαι και κοντά.